Вся нерухомість > Новини > ТРЦ «Фабрика» в Херсоні відкрився!
↑ До списку новин

ТРЦ «Фабрика» в Херсоні відкрився!

3 квітня 2012

28 березня відбулися урочисте відкриття херсонського ТРЦ «Фабрика», розташованого по вул. Залаегерсег, 18.

Як повідомив кореспондент Building.ua, девелопером і розробником проекту виступила компанія «Будхаус Груп», ексклюзивним агентом зі здачі в оренду - міжнародна консалтингова компанія CB Richard Ellis. Загальна площа одноповерхового ТРЦ «Фабрика» - 82 тис. кв. м, орендна - 65,5 тис. кв.м. Площа першої черги ТРЦ «Фабрика» становить 35,6 тис. кв. м; орендна площа - 27,6 тис. кв. м.

«У всі 3 черги ТРЦ вкладемо 250 млн. грн. Відвідуваність складає 60-70 тис. чоловік у день. Хоча ми прораховували, що нормальна відвідуваність буде на рівні 12 тис. чоловік в день, тобто 500 чоловік на 1 тис. кв. м», - зазначив, Максим Гаврюшин, комерційний директор« Будхаус Груп».

Найбільшими орендарями першої черги ТРЦ є такі мережеві гіганти як «Сільпо», COMFY і Sport Life. Серед інших великих орендарів першої черги: Інтертоп, Plato, Megasport, Дитячий Світ, Brocard, BrainComputers, ЦентрОбувь, Kari, ресторан FORSAЖ, Buon Aquisto.

Також до складу орендарів першої черги входять: АЛЛО, DERBY, SANO, Fissman Gipfel, Yves Rocher, Люксоптика, GEOX, ECCO, Ringoо, CINEMA, Кібернетики, Біла ромашка, Penti, Саквояж, Живе Пиво, Суші, МТС, Срібло «Діана» , Тріоптіка, Конфітюр, TopSecret, Фреш-Поінт, BezVreda, Срібло, Розмова, Кисневі коктейлі, Чайні та кавові точки, DOMIK, Levi's, TopShop, AVVA, Золота Орхідея, Табакерка, Хімчистка, Біжутерія, Банк, Тimberland, Монпасье, Фреш «Пий мене», Французькі вафлі, Спорт атлетик, Arber, BRW, Colin's, MasterZoo, Wenice, Protoria, Chicco, CDMA, FinneFlare, Шкіргалантерея.

Розважальна частина першої черги низка ТРЦ становить: дитячий розважальний центр Чудо-Парк, картинг-арена FORSAЖ, 5-D кінозал і сучасний тир.

«За 10 років цей всього лише шостий об'єкт з унікальною концепцією, яким займалася наша компанія (3 в Києві, 2 - в Житомирі, 1 - у Херсоні). Будівля ідеальна - одноповерхова, прямокутної форми, але великої глибини, тому в центрі розмістили якірних орендарів - «Сільпо», COMFY і Sport Life. Всього буде більше 200 магазинів. Я рада, що можу озвучити, який у нас буде кінотеатр в другій черзі - Мультиплекс Холдинг», - зазначила Марія Міронкіна, керівник департаменту торговельної нерухомості CBRE.

Орендні ставки для галерейних магазинів становлять $35 за кв. м, договори підписані до трьох років, для якірних орендарів - $14 на 15 років. У першій черзі підписано 100% договорів на оренду, з них 77% відкриті, інші відкриються в квітні-травні.

«Сільпо», що відкрився в ТРЦ, - найбільший в Україні. Загальна площа становить 11,7 тис. кв. м, торгова площа - 7,3 тис. кв. м. Це 221 магазин в Україні, 5 - в Херсоні», - зазначив Андрій Шулько, директор з розвитку «Сільпо».

За словами Максима Зарецького, представника компанії Sport Life, цей перший фітнес-центр поза Києвом в місті з населенням менше мільйона чоловік, відкритий в повному форматі - з мокрою зоною, тобто басейном. В Sport Life буде 3 басейна: 1 - класичний, 2 - дитячих.

«Ми спочатку не розглядали у своїх стратегічних пріоритетах Херсон, але «Будхаус Груп» переконав нас. Після першого пілотного проекту ми уклали з ним стратегічну угоду і готові йти в усі регіональні проекти. Нам імпонує західна цивілізована система підходу до реалізації проекту, набір орендарів, створення інфраструктури», - зазначив М. Зарецький.

Відмінна риса даного проекту в тому, що він є першим тематичним ТРЦ південної Україні: розробляючи ідею, концептологи взяли за основу історію місця, де зараз розташований ТРЦ. Раніше там знаходився найбільший в Радянському Союзі бавовняний комбінат. Тепер новий ТРЦ зберігає концепцію того часу, але вже у форматі, який затребуваний сучасним ринком.

На території ТРЦ функціонує музей бавовняно-паперового комбінату, в дизайні використовувалися реальні елементи обладнання, зібрані на підприємстві, і безліч символів епохи 50-х - 60-х рр. минулого сторіччя.

Building.ua


Топ-оголошення

офис 80м фасадный вход на Майдане от хозяина
Майдан Незалежности, 80 кв.м, 17 900грн/месяц, .ул.Костельная, 2/6-ти этажного кирпичного царского ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Продам дом
"підстанція", 4 кімнати, 65 кв.м, 4 соток, 38 000$, Продам дом. -хорошее месторасположение ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

метро Бориспольская .Сдам 2 ком. квартиру ул. Демидовская, Бортничи
Бортничи, 2 комнаты, 60/34/12 кв.м, 1/2, 6 000грн/месяц, Сдам 2 ком. квартиру ул. Демидовская, ...

Квартири > Здам > Київ > Дарницький р-н

офиса 95м ремонт 5 мин м.Контрактовая пл. от хозяина
Подол, 95 кв.м, 32 000грн/месяц, Отдельно стоящее здание, Волошская ул.; в 5 мин. ходьбы от метро ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Ділянки по 10 сот м. Васильків поряд з сосновим лісом
10 соток, 20 000$, Земельна ділянка під забудову в місті Васильків площею 10 сот поряд з сосновим ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Васильків