Вся нерухомість > Новини > В Україні розвивається нова тенденція відкриття готелів при ТРЦ
↑ До списку новин

В Україні розвивається нова тенденція відкриття готелів при ТРЦ

27 липня 2012

19 липня відбулося засідання комітету маркетингу, ініційоване Клубом готельєрів та рестораторів Hoteliero, яке зібрало понад 30 профільних фахівців для обговорення концепції готелів в інфраструктурі ТРЦ і готелів при аеропортах. Вступне слово взяв Президент Hoteliero Андрій Скіпьян.

Захід відкрила презентація нового члена Клубу, сьогодні це була Ірина Кісляй з коротким описом недавно відкрився в Києві CITY HOTEL.

Цілком логічно, що обговорювати готелі в інфраструктурі торгово-розважального комплексу було вирішено саме на території готелю «Космополітъ», який за перехідній галереї з'єднується з ТРЦ «Більшовик». Доповідь «господинь» складався з двох частин: Анна Овчиннікова, маркетолог-аналітик, підготувала аналітичний матеріал; Анастасія Корнієнко, спеціаліст з маркетингових комунікацій, розповіла про концептуальні спрямованості проекту. Аналіз світової практики показує, що особливо активний розвиток спостерігається в країнах Азії: Китаї, ОАЕ, Індонезії, Шрі-Ланці, Таїланді та інших регіонах.

Безумовно, готель в інфраструктурі ТРЦ або в безпосередній близькості до нього, привабливий для гостей своїми додатковими сервісами, тому в такому тандемі часто проводяться спільні акції, заходи, реалізуються програми лояльності. Що стосується нашої країни, практика небагата.

Ситуація така з багатьох причин, основна - стереотипне мислення інвесторів та українських клієнтів. На сьогоднішній день функціонує лише п'ять вітчизняних комплексів. Два в Києві: готель «Космополітъ» в інфраструктурі ТРЦ «Більшовик» і готель «7 Днів» в інфраструктурі ТРЦ «Ритм». Також в Броварах: готель LandHouse в інфраструктурі ТРЦ «Термінал». Один в Криму - Ялта - готель в інфраструктурі ТРЦ «Конфетті». І Вінниця: готель FERIDE в інфраструктурі ТРЦ FERIDE PLAZA. В такому розташуванні велику роль грає «прохідність» місця.

Детальніше переваги «сусідства» готелі і ТРЦ виглядають як, cross-promo і in-house promo. Вагомих мінусів у подібного інфраструктурного формату практично немає. Після презентаційної частини виник ряд питань, у тому числі пересічних із завантаженням готелю. Удар взяла на себе директор з продажів «Космополітъ» Лариса Гонтаржевська, якій вдалося грамотно піднести часткову інформацію.

building.ua


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)- Варианты аренды жилья
15 кв.м, 2/9, 2 000грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Вінницька обл. > Томашпільський р-н > Томашпіль

Продам 1/3 частину будинку у гарному стані у м. Буча, все поруч!
Водопровідна, 2 кімнати, 49 кв.м, 2 соток, 30 000$, Продам 1/3 частину будинку в м. Буча, вул. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Буча

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели - ...

Кімнати > Здам > Кіровоградська обл. > Знам'янський р-н > Зам'янка

ЖК Santa Bay: уникальный люксовый дом на самом берегу моря в Аркадии!
Новобереговая ул., 90/51, 5 и более комнат, 529 кв.м, 0,5 соток, 5 000$/месяц, Новобереговая / Трасса ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Здам > Одеса > Приморський р-н

Продам. 2-к.кв. 5/9, ж/м Победа-3
Набережна Перемоги вул., 2 кімнати, 52/-/- кв.м, 5/9, 45 000$, Продам. 2-к.кв. 5/9, ж/м Победа-3, ...

Квартири > Продам > Дніпро > Соборний р-н