Вся нерухомість > Новини > «Київміськбуд» занесли до Національного Реєстру Рекордів України
↑ До списку новин

«Київміськбуд» занесли до Національного Реєстру Рекордів України

31 березня 2014

25 березня ПАТ ХК «Київміськбуд» занесли до Національного Реєстру Рекордів України-2014 як забудовника, який побудував найбільшу кількість квадратних метрів нерухомості.

«Київміськбуд» заслужив репутацію надійного та потужного українського забудовника. За всі роки існування на ринку нерухомості України холдинг звів понад 44 млн кв. м. нерухомості — за що і був ви нагороджений, пише Domik.ua.

«Протягом 58 років «Київміськбуд» збудував місто, що перевищує житловий фонд довоєнного Києва: 6054 будинків, 656 287 квартир, 96 лікарень, 105 поліклінік, 345 шкіл, 649 дитячих дошкільних установ та ін.», — йдеться в Національному реєстрі.

Голова правління холдингу — президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір також був відзначений в Національному реєстрі України.

«Національний реєстр України сердечно вітає Вас як рекордсмена 2014 р. з виходом другого щорічного друкованого видання, куди увійшов і встановлений Вами рекорд. Ви зайняли гідне місце серед членів ліги рекордсменів і ваше досягнення назавжди занесене до Національного реєстру рекордів», — зазначив у своєму привітанні Валентин Щербачов, президент Національного Реєстру Рекордів України.

Ігор Кушнір подякував Національний реєстр за визнання компанії. Він підкреслив, що йому випала особлива честь очолювати колектив «Київміськбуду» і особлива відповідальність.

«Кожен день роботи — як виклик. Величезна відповідальність за багатотисячний колектив, за терміни будівництва, за кожну вкладену в нас гривню. Тому щодня звітуєш перед інвестором за кожний побудований квадратний метр. Люди важко заробляють гроші. І якщо вони нам довірили свої заощадження, то як ми можемо їх підвести ? Я завжди підкреслюю — відповідальність перед інвестором, перед містом для нас понад усе. А ще я впевнений, що цей рекорд буде нами ще не раз «побитий», — сказав президент «Київміськбуду».

Для довідки: «Національний реєстр рекордів України — 2014» є виданням — аналогом знаменитої книги рекордів Гіннеса, яка зібрала рекорди українців в таких областях як «Світ речей», «Автомобілі», «Спорт», «Колекції», «Технології», «Все більше», «Космос» та ін.

Domik.ua-нерухомість


Топ-оголошення

Абсолютно для Вас Шикарна пропозиція біля ТЦ Ашан!
Південна Борщагівка, Жолудєва вул., 3, 14 кв.м, 5/9, 2 999грн/місяць, Стан хороший-ВСЕ Є! Проживання ...

Кімнати > Здам > Київ > Святошинський р-н

ТРОЕЩИНА ул.Радунская сдается комната рядом ул.Бальзака Лисковская
Троещина, 2 500грн/месяц, ТРОЕЩИНА сдается комната с балконом под ключ ул. РАДУНСКАЯ 26 фото родные . ...

Кімнати > Здам > Київ > Деснянський р-н

Топ-оголошення

Продам. Дом 66 м.кв. 5 соток. Краснополье, ул.Татарская
Татарська вул., 3 кімнати, 66 кв.м, 5 соток, 40 000$, Продам. Дом 66 м.кв. 5 соток. Краснополье, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Чечелівський р-н

Продаж сучасної стильної смарт квартири в "ЖК Комфорт Таун".
Березняки, 1 кімната, 31/14/7 кв.м, 4/9, 68 300$, Квартира з раціональним плануванням: ...

Квартири > Продам > Київ > Дніпровський р-н

Продам 48.93 кв.м ул.Коноплянская 22, ж/б 2 ЖК НАВИГАТОР-2 Без %
Минский массив, Коноплянская ул., 22, 2 комнаты, 49/18/12 кв.м, 6/25, 49 363$, м.Минская ЖК Навигатор ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н