Вся нерухомість > Новини > Реанімація улюблених меблів
↑ До списку новин

Реанімація улюблених меблів

14 червня 2011

Людині властиво прив'язуватися до речей, з якими вона проводить багато часу. Робочий стіл, телевізор, м'які меблі часто стають такими ж улюбленими і дорогими, як домашні тварини або вид з вікна.

Але, на жаль, вони не можуть служити вічно, і час від часу їх доводиться міняти. А розлучатися завжди так сумно і неприємно ...

Сьогодні зовсім не обов'язково викидати старі та улюблені м'які меблі. Якщо з якихось причин вони перестали задовольняти своїх господарів, їх можна реанімувати, і потрібно для цього зовсім не багато - звернутися в спеціалізовану компанію. Звичайно, можна спробувати відновити меблі своїми руками, але це потребує часу, коштів і певних навичок.

Причини, за якими меблі можуть вимагати поновлення, бувають різними: випадково посаджена пляма, зіпсована домашніми улюбленцями оббивка, механізм, що вийшов з ладу, капітальний ремонт, після якого меблі вже не вписуються в кімнату за кольором або стилем і багато іншого. Та, власне, і не важливо, чому ви вирішили віддати м'які меблі в ремонт, головне, що відреставрувати можна практично все - дивани, крісла, стільці з м'якими сидіннями, кухонні куточки і канапки та ін.

Зверніть увагу, що поняття ремонту (реставрації) і перетяжки (заміни оббивки) меблів передбачають дещо різні види робіт і можуть проводитися як окремо, так і разом. Наприклад, якщо зовнішній вигляд меблів ще цілком пристойний, але вийшли з ладу механізми, несучі конструкції або каркас, буде потрібний ремонт (заміна деталей). А якщо меблі, по суті, цілі та функціональні, але втратили привабливість - потьмяніла, засалилася, порвалася оббивка - вам запропонують перетяжку.

Головна перевага процедури реанімації улюблених меблів полягає в тому, що при більш низьких витратах у порівнянні з покупкою нових предметів, ви отримуєте можливість повністю змінити дизайн своїх меблів. Наприклад, замість стандартного темного велюрового дивана можна отримати витончений виріб, перетягнуті світлим шкірозамінником, а замість потертого синтетичного сидіння - стілець із вишуканим гобеленовим покриттям.

Перед тим, як визначитися з дизайном і типом тканини, які стануть невід'ємною частиною ваших меблів, можна запросити в будинок дизайнера. Він оцінить загальний інтер'єр, проаналізує освітлення та розташування меблів і запропонує своє бачення того, які м'які меблі буде найбільш доречні в тому чи іншому випадку.

Наприклад, кухонні меблі повинні в першу чергу бути практичними, тому для їх оббивки найчастіше використовується шкіра, шкірозамінник і синтетичні тканини, які легко чистяться і довго зберігають свій колір.

Для оббивки дивана вибирають матеріал, який найбільш відповідає призначенню цього предмета меблів. Наприклад, якщо диван використовується як спальне місце, краще вибрати натуральну тканину або тканину, що містить не менше 50% натуральних волокон. Якщо диван встановлений у вітальні і служить прикрасою інтер'єру, підійде гобелен, шинилл або жаккард, а якщо він призначений для бібліотеки або робочого кабінету, найкращим вибором стане шкіра або шкірозамінник.

Що стосується колірного рішення, то тут принцип вибору стандартний - світлі тони візуально розширюють простір і візуально збільшують розмір самого предмету меблів, а темні навпаки. Головне, щоб нова оббивка гармонійно поєднувалася зі шпалерами і іншими меблями і підкреслювала стиль інтер'єру, а не йшла з ним врозріз.

chaoslend.ru


Топ-оголошення

Продам 2-х кімнатну квартиру, ЖК Щасливий
"подстанция", 2 комнаты, 64/-/17 кв.м, 8/10, 53 500$, Продаж двокімнатної квартири Щасливий-2. ...

Квартири > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Продаю 3.к квартиру з квадратним холом в Лісках
вул. Крилова, 54, 3 кімнати, 68/41/8 кв.м, 8/10, 30 000$, Продається 3к квартира в Лісках, район 52 ...

Квартири > Продам > Миколаїв > Заводський р-н

Топ-оголошення

Продам 3х кімнатну квартиру на ДНС
Івана Мазепи, 3, 3 кімнати, 67/37/9 кв.м, 9/9, 48 000$, Продам 3-х кімнатну квартиру на ДНС по вул ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > Біла Церква

Будинок в Царському селі на Сонячній
Царське село, Сонячна вул. 16, 5 і більш за кімнати, 262 кв.м, 10 соток 185 000$, Вигідна пропозиція. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Одеса > Приморський р-н

Здам. 2-к.кв. 8/12, же/м Перемога-1, Набережна Перемоги
Набережна Перемоги вул. 44, 2 кімнати 64/-/- кв.м 8/12, 18 000грн./місяць, Здам. 2-к.кв. 8/12, же/м ...

Квартири > Здам > Дніпро > Соборний р-н