Вся нерухомість > Новини > Інтер'єр у морському стилі
↑ До списку новин

Інтер'єр у морському стилі

8 серпня 2012

Якщо ви не змогли побувати на морі в цьому році, не втрачайте можливості насолодитися його красою. Запросіть море в свій будинок.

Так, це цілком можливо зробити, використовуючи в інтер'єрі морський стиль. Адже саме він зможе підняти ваш настрій і самопочуття. Варто зазначити, що морський стиль інтер'єру не є стилем інтер'єру в чистому вигляді. Як правило, морські мотиви використовують у поєднанні з інтер'єрами різних стилів, наприклад, кантрі і Провансом. Деякі стилі особливо органічно поєднують у собі морську тематику.

Морський стиль інтер'єру можна використовувати для оформлення будь-якої кімнати. Звичайно ж, насамперед, для цього підходить ванна. Адже що може бути краще блакитного кахлю, фотоплитки із зображеним на ній підводним пейзажем, черепашок на полицях для косметики ... Перебуваючи в такій ванні можна уявляти собі морський берег і морську воду.

Дитяча кімната може поєднувати в собі елементи декору «піратського стилю». Діти дуже люблять все незвичайне, і тому цей вид інтер'єру буде відмінною заміною нудних шаблонних рішень. Якщо ваше чадо не любить піратів, його кімнату можна оформити в мультяшному стилі, наприклад, «В пошуках Немо» або «Пригод капітана Врунгеля».

Звичайно ж, морський стиль відмінно підходить для оформлення кухні, спальні, вітальні. Наприклад, можна виконати її в стилі рибальського будиночка на березі моря або корабельного камбуза, кают-компанії.

Які складові елементи морського стилю в інтер'єрі?

У даному стилі дуже важливе місце відводиться кольоровій гамі, матеріалів, меблів та аксесуарів. Тільки гармонійно поєднавши всі ці елементи можна досягти створення справжнього морського інтер'єру.

Колір. Морський стиль інтер'єру дозволяє поєднувати в собі всі відтінки блакитного і синього кольорів, починаючи з аквамаринового і закінчуючи ультрамарином. Як правило, ці кольори поєднують з білим, кремовим, кольором слонової кістки, бежевим, пісочним. Також відмінно поєднуватися будуть холодні відтінки зеленого, які нагадують морську воду великої глибини.

Матеріали. Що стосується матеріалів, вони повинні бути натуральними. Адже використання натуральних матеріалів створить інтер'єр нагадує інтер'єр будиночка на узбережжі або самий справжній корабель. Підлога повинна бути біленою, дерев'яною, максимально схожою на дерево. Шпалери або стіни повинні бути світлими, обшиті дерев'яними панелями. У кухні або ванній можна використовувати керамічну плитку, синього, блакитного або перламутрового кольору.

Меблі повинні бути грубуватими, простими, наприклад, з потертого світлого дерева. Важкі меблі «розбавляють» за допомогою плетених крісел з верби або ротанга. Відмінно в такий інтер'єр впишуться «антуражні» предмети меблів, наприклад, піратські скрині. Якщо ви дуже любите екстрим, повісьте у спальні гамак. Його не обов'язково використовувати як спальне місце, він просто може бути екстравагантним елементом інтер'єру під стелею.

Чохли на меблі можна виготовити самостійно, використовуючи грубу тканину зі структурою парусини. Ідеальним варіантами тканин може бути сизаль, джут, незабарвлене полотно, льон і бавовна. Колірна гамма тканини може бути білою, сірою, блакитною, синью. Меблеві чохли і наволочки на подушки можуть бути виготовлені з тканини в смужку, з дизайном тільняшки. Скатертина на стіл повинна бути виготовлена ​​з льону, фіранки з полотна. Як декоративні елементи можуть бути рибальські сіті, прядив'яні мотузки і т.п.

Аксесуари. Увагу також варто приділити і тематичним аксесуарам. Це може бути і репродукція морського пейзажу, модель корабля, наприклад, кораблики у пляшках, «морські» годинник і панно, настінний барометр, пісочний годинник, компас, вироби з черепашок, декоративні пляшки та багато іншого, що пов'язане з морем. Більш того, на полицях також будуть відмінно виглядати черепашки та камінці, які ви самостійно привезли з морської подорожі.

Морський стиль інтер'єру найкраще вписується в кімнати, які розташовані на півдні або сході. Завдяки синій кольоровій гамі, яка є дуже холодною, кімната буде наповнена відчуттям свіжості і прохолоди. У такому інтер'єрі ви будете почувати себе спокійно, зможете забути про повсякденні проблеми і турботи.

myhouse.ru


Топ-оголошення

От собственника. Продажа Бизнес-центра на Подоле, 2300 кв.м., м."Т.Шевченко"
Поділ, 2300 кв.м, 5 500 000$, Без комиссии от собственника. Продажа офисного здания на Подоле, ...

Окремі будівлі > Продам > Київ > Подільський р-н

офис 165м евроремонт новый дом М. Контрактовая Пл. 7мин от хозяина
Подол, 165 кв.м, 44 000грн/месяц, Аренда Офиса на Подоле, ул. Щекавицкая, рядом Метро Контрактовая ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

Продам. 2-к.кв. 1/5, ж/м Клочко-6, ул.Янтарная
Янтарна вул., 2 кімнати, 45/-/- кв.м, 1/5, 45 000$, Продам. 2-к.кв. 1/5, ж/м Клочко-6, ул.Янтарная, ...

Квартири > Продам > Дніпро > Індустріальний р-н

Продаж 1-кімнатних ул.Полесская же/би 6 ЖК ВУДСТОРИЯ Без %
Нова Дарниця, Поліська вул., 1 кімната 36/22/5 кв.м 23/25, 38 100$, Продаж 1-кімнатних з виглядом на ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Офис 160м мебель новый дом м.Контрактовая пл.3 мин от хозяина
Подол, 160 кв.м, 38 000грн/месяц, без комиссии и скрытых платежей, центр Подола, улица Щекавицкая ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н