Вся нерухомість > Новини > Найдорожчу віллу біля моря в Україні здають за 28 тис.грн на добу
↑ До списку новин

Найдорожчу віллу біля моря в Україні здають за 28 тис.грн на добу

23 липня 2013

Працювати півроку, щоб відпочити один день. Саме стільки часу буде потрібно середньостатистичному українцеві, щоб на одну добу орендувати шикарну віллу на березі Чорного моря. Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили аналітики сайту приватних оголошень Slando, що склали топ-5 найдорожчих місць для відпочинку біля моря в Україні.

1 місце - вілла в Одесі від 28 тис. грн на добу. Вілла знаходиться в престижному районі Одеси в 50 метрах від моря. У ній дорогі італійські меблі, побутова техніка відомих брендів. Два рівня, 800 кв. м загальної площі, зал займає 100 кв. м, чотири спальні з видом на море, гардеробні, в цоколі сауна з кімнатою відпочинку. На ділянці літній басейн з підсвічуванням і підігрівом.

2 місце - вілла в Ялті за 26450 грн на добу. Вілла з власним пляжем на березі Чорного моря, є обслуговуючий персонал. У ній шість спальних кімнат з окремими ваннами, декілька балконів і терас. Укомплектована кухня-їдальня, вітальня. На території садиби відкритий басейн і альтанка. Є можливість пришвартувати яхту будь-якого розміру в гавань перед самою віллою. Під будинком розташований гараж, в якому поміститься навіть катер, окреме цокольне приміщення для персоналу та охорони. Є SPA центр, ресторан і кафе, мається лікувальна база.

3 місце - вілла в Одесі від 20 тис.грн на добу. Будинок загальною площею 1000 кв. м, розташований на 10 сотках землі. Упорядкований двір, викладений плиткою, гараж на 6 машин. З тераси відкривається панорамний вид на море. У будинку вісім спалень. Також є кінозал, зал для засідань, басейн і кухня-їдальня. У кожному приміщенні кондиціонери. У будинку знаходиться сауна, шість санвузлів, один з них з видом на море. Будинок під цілодобовою охороною і відеоспостереженням.

4 місце - вілла в Алупці за 20 тис.грн на добу. Сучасна вілла на березі моря в Алупці. Межує з парком Воронцовського палацу. Багато видових терас, гарний зелений двір з віковими кедрами і кипарисами. Загальна площа будинку 600 м. кв. У ньому п'ять спалень, кабінет, простора вітальня з каміном, їдальня, кухня, окремі приміщення для персоналу. Ділянка 30 соток. До закритого санаторного пляжу 300 кроків по доріжці (пропуски входять у вартість), резиденція знаходиться в 105 метрах від берега моря.

5 місце - вілла в Ялті за 16 тис.грн на добу. Триповерхова вілла розрахована на проживання до десяти чоловік. До моря 30 метрів. В будинку: кафе, бар, ресторан, кухня, басейн, ліфт, п'ять спалень з балконами і видом на море і гори.

Нагадаємо, орендувати будинок на березі моря в Криму можна від 400 грн на добу. За ці гроші відпочиваючі можуть розраховувати зняти однокімнатний будиночок з усіма зручностями в Євпаторії, Севастополі, Алушті та інших популярних курортних містах. А ціни на невеликі будинки в Одесі з усім необхідним для відпочинку починаються від $100 на добу, а знайти будинок з басейном можна від $200.

ІА ЛІГАБізнесІнформ


Топ-оголошення

Продажів НОВОГО будинку з ремонтом на 50 сотках, з басейном
4 кімнати, 350 кв.м, 50 соток 1 850 000$, Сучасна архітектура, якісні матеріали побудови, вдале ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Лісники

Вигідні пропозиції від ЖК "Plaza Kvartal" в смт. Чабани, м. Теремки!
Покровська, 52, 1 кімната, 24/-/- кв.м, 3/5, 25 000$, Пропонуємо на продаж квартири в ЖК "Plaza ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Чабани

Топ-оголошення

аренда неж.помещение 115 м ремонт отд.вход 2 мин.от м.Контрактовая Площадь от хозяина
Подол, 115 кв.м, 24 900грн/месяц, Предлагается в аренду нежилое помещение общей площадью 115 м на ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Продам доглянутий будинок біля Києва
5 і більше кімнат, 150 кв.м, 8 соток, 180 000$, Будинок біля Києва, Вишгородський р-н, Хотянівка, СТ ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Хотянівка

Продам земельну ділянку 10 соток в Краснополье - по вул. Велика.
Велика вул., 10 соток 500$/сотка, Продам земельну ділянку 10 соток в Краснополье - по вул. Велика. ...

Земельні ділянки > Продам > Дніпро > Чечелівський р-н