Вся нерухомість > Новини > Містобудівною радою був схвалений проект з будівництва торгово-розважального центру в Берковцях
↑ До списку новин

Містобудівною радою був схвалений проект з будівництва торгово-розважального центру в Берковцях

11 лютого 2011

Архітектурно-містобудівною радою Києва було схвалено проект по будівництву першої черги торгово-розважального центру за адресою: вулиця Берковецька, 6 у Святошинському районі в столиці.

Згідно з даними компанії Domobaza.info, розробкою проекту займалася компанія «Біг Інженер України», яка представляє французьку компанію-проектувальника, згідно з замовленням від фірми «Агрофірма Теплиці України». Архітектори проекту повідомили, що в ескізному проекті передбачається забудова території, загальна площа якої становить 84 гектари і на якій на сьогоднішній день функціонують гіпермаркети мережі «Ашан» та «Епіцентр».

Згідно з концепцією щодо розвитку даної території, на ділянці буде побудований бізнес-парк, апарт-готель, виставковий комплекс, паркінг місткістю в 12 тисяч машиномісць, а також торгово-розважальний центр.

Зокрема, в проекті передбачається побудувати першу чергу торгово-розважального центру на два поверхи, для чого буде відведено земельний наділ площею в 26 гектар. У загальній площі об'єкт складе 85,3 тисячі квадратних метрів, тоді як корисна площа становитиме 55 тисяч квадратних метрів. Побудований торгово-розважальний центр буде між двома гіпермаркетами - «Ашан» та «Епіцентр», при цьому торгова галерея буде сполучена з «Ашан» з першого рівня і з «Епіцентром» - на другому поверсі. Також у проекті передбачається зведення наземних стоянок місткістю в 1239 і 54 машиномісця.

Згідно з даними фахівців компанії Domobaza.info, планується, що другу чергу торгово-розважального центру зроблять з розважальним ухилом. Також під час, коли буде проведено будівництво другої черги, передбачено побудувати естакаду, яка розташується на під'їзді до об'єкту.

За словами голови правління компанії «Агрофірма «Теплиці України», яка буде займатися інвестуванням проведення робіт з будівництва комплексу, Олега Полохайла, будівництво першої черги буде тривати протягом приблизно трьох років, а весь об'єкт буде завершено приблизно через п'ять років.

Будівельний сайт domobaza.info


Топ-оголошення

Аркадия: продам уникальный земельный участок в тихом престижном районе!
Кольцевая ул., 9 соток, 500 000$, Кольцевая / переулок Каманина, продам великолепный земельный ...

Земельні ділянки > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продаю 3к. квартиру в Лісках з індивідуальним опаленням
вуиця Біла, 3 кімнати, 52/30/22 кв.м, 5/5, 39 999$, Продаю 3-кімнатну квартиру - студію з ...

Квартири > Продам > Миколаїв > Заводський р-н

Топ-оголошення

БЕЗ КОМИССИИ! Элитная загородная семейная усадьба в Лесниках 760м2 на 27 сотках
Ватутина, 5 и более комнат, 440 кв.м, 27 соток, 1 900 000$, СЕМЕЙНАЯ УСАДЬБА - это не просто ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Лісники

Ділянка з ставком під забудову 10 сот
10 соток, 7 500$, Продається ділянка 10 соток. Бориспіль, Лозівка, вул. Тичини. Під забудову. Газ, ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Бориспільський р-н > Бориспіль

Wi-Fi Доба Тиждень Мiсяц метро Дарниця Чернiгiвська домашній затишок
Соцгород, 1 комната, 25/15/8 кв.м, 4/5, 500грн/сутки, ***Договірна ціна залежить від кількості діб ...

Квартири > Здам > Київ > Дніпровський р-н