Вся нерухомість > Новини > Будівельні матеріали або дизайн-проект, що важливіше для успішного завершення ремонту?
↑ До списку новин

Будівельні матеріали або дизайн-проект, що важливіше для успішного завершення ремонту?

20 вересня 2010

Бажання мати в будинку або квартирі сучасний інтер'єр зрозуміле і виправдане. Але чи можете ви сформулювати точно, чого хочете? Звичайно, щось могло вам сподобатися в оселі друзів або знайомих, якісь деталі в спеціалізованих журналах звернули на себе вашу увагу ... Насправді, набагато простіше сформулювати, чого вам не хочеться, так? Тому, зважившись на ремонт, перше, що потрібно зробити - не купити будівельні матеріали, а замовити дизайн-проект. Нехай професіонал допоможе розібратися вам у ваших же перевагах і визначити оптимальне рішення, інакше кінцевий результат може зовсім не виправдати очікування, а ремонт стати повним розчаруванням.

Припустимо, ви згодні почати ремонт з ретельного планування майбутнього інтер'єру, але до чого приступити в першу чергу? Дизайн-проект - поняття, насправді містке і може включати різні етапи підготовки: не тільки роботу безпосередньо дизайнера, але й архітектора. Послуги останнього знадобляться вам у разі, якщо ви хочете зробити реконструкцію або перепланування свого житла. Мова йде не лише про підготовку документації. Попередньо варто провести аналіз конструкції будівлі і переконатися в доцільності передбачених змін. За великим рахунком, дизайнерів залучають лише для виконання різноманітних декоративних робіт, так як вони не володіють тонкощами інженерних знань, а от експертний висновок про стан комунікацій і конструкції в цілому надасть архітектор. Може вийти так, що від серйозних змін все-таки доведеться відмовитися. Після аналізу всіх обмежень і обсягу передбачуваних робіт, архітектор приступить до підготовки проекту. На цьому етапі вибирається загальна концепція ремонту, приймаються стилістичні рішення і підбираються необхідні будматеріали, Завершальна стадія - підготовка необхідної технічної документації, а підсумковий результат робіт - дизайн-проект з орієнтовним кошторисом і пакетом обов'язкових документів. Тепер до роботи може приступити дизайнер. Його завдання - зробити інтер'єр красивим і комфортним, з точки зору господарів помешкання, звичайно. Для цього йому необхідно дізнатися їх інтереси, звички, колірні переваги. Будь-яка деталь може послужити ключем до гармонійного і органічного інтер'єру.

У процесі спілкування з замовником відбувається обмін інформацією та враженнями. Це дуже важливо для підготовки ескізного рішення інтер'єру. Дизайнер опрацьовує різні прийоми організації простору, обговорює з клієнтом варіанти зонування, оздоблення. Благо для цього зараз є маса можливостей - будь-який інтернет-магазин будівельних матеріалів пропонує таку кількість продукції, що обмежень для польоту фантазії практично не існує. Правда тут важливо розуміти плюси і мінуси того чи іншого варіанту, в тому числі з практичної точки зору. І саме дизайнер повинен пояснити їх замовникові. А завдання замовника - як можна докладніше описати, чого він хоче. Тільки в цьому випадку тандем дизайнер-замовник виявиться успішним.

"ЗАВТРА"


Топ-оголошення

Підселення Для Парубка В Кімнату На Троєщині, Бальзака 86
Троєщина, Бальзака вул. 86, 16 кв.м 3/16, 1 300грн./місяць, вул. Бальзака 86 (поруч Милославская, ...

Кімнати > Здам > Київ > Деснянський р-н

Пропоную купити ділянку в самому центрі сів. Олександрівки.
Александровка, 10 соток 10 000$, Ділянка знаходиться в самому центрі сів. Олександрівка. Загальна ...

Земельні ділянки > Продам > Дніпро > Самарський р-н

Топ-оголошення

Особняк в Кировском! Нова ціна!
Березановка, 5 і більш за кімнати, 450 кв.м, 19 соток 375 000$, Продається 2-хповерховий ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Аренда помещения на Позняках
Позняки, Срибнокильская ул., 200 кв.м, 29 000грн/год, Сдается Срибнокильская Дарницкого р-на ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Дарницький р-н

Продажа фасадного участка, 0, 89 га. Под АЗС
89 соток, 4 000$/сотка, Продается фасадный участок 0, 89 га земли с. Гуровщина (Киево-Сятошинский ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Гуровщина