Вся нерухомість > Новини > Сім'ї загиблих на Майдані отримають квартири
↑ До списку новин

Сім'ї загиблих на Майдані отримають квартири

7 березня 2014

Один з великих українських забудовників закликає своїх колег надати житло кільком сім'ям загиблих з Небесної сотні. Про таку ініціативу заявила комерційний директор групи компаній Інтергал-Буд, Юлія Горох, на прес-конференції в Прес-центрі інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ.

"Ні для кого не секрет, що будівельна галузь у нашій країні - одна з найбільш корумпованих, і зараз у нас з'явилася можливість змінити цю ситуацію, багато в чому завдяки тим людям, які боролися на Євромайдані, стояли на передовій, і, на жаль, загинули", - сказала Юлія Горох, коментуючи рішення компанії.

Юлія Горох назвала три сім'ї, які в числі перших отримають житло: "Так сталося, що покупцями одній з квартир в ЖК Паркові озера стала сім'я Бондарєвих, думаю, все вже читали в інтернеті про Сергія Бондарєва, загиблого при першому штурмі біля Будинку Профспілок, у нього залишилася дружина на восьмому місяці вагітності і непогашена розстрочка за квартиру. Наша компанія прийняла рішення погасити залишок по цьому розстроченню. у Львові будуть передані квартири в наших споруджуваних житлових будинках сім'ям, які втратили рідних під час зіткнень. Квартиру також отримає сім'я зовсім молодого Костенка Ігоря, який працював журналістом інтернет-видання «Спортаналітика». Також ми надаємо однокімнатну квартиру в житловому комплексі Яскравий в Оболонському районі родині жорстокого убитого В'ячеслава Веремія, журналіста видання «Вести», у якого залишилася дружина та чотирирічний син".

За словами Юлії Горох, подібні обговорення ведуться у Львові за участю обласної ради. За попередніми даними, там планується виділити від 12 до 18 квартир сім'ям загиблих з Небесної сотні.

Про соціальну відповідальність забудовників висловився і Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації Будівельників України: "Величезне спасибі всім, хто ходив на Майдан, брав участь у протестах, допомагав, передавав продукти і поширював інформацію, всіляко підтримуючи боротьбу з корупційним режимом, всім, хто ночами і днями стояв на барикадах. Ми повинні віддати належне тим людям, які загинули, і допомогти їх сім'ям. Я вдячний компанії Інтергал-Буд за таку важливу ініціативу, і закликаю всіх будівельників приєднатися до соціальної відповідальності".

За словами Парцхаладзе, 5 березня 2014 відбудеться зустріч директорів КСУ, на якій ця ініціатива буде запропонована всім колегам у всіх регіонах України. "Потрібно об'єднатися і надати допомогу. Необов'язково виділяти житло, потрібно і фінансову допомогу надати, оскільки ситуації в усіх сім'ях різні" - підкреслив Парцхаладзе.

ИА ЛIГАБiзнесIнформ


Топ-оголошення

Продаж 49.31 кв.м ул.ПОЛЕССКАЯ 4 ЖК ВУДСТОРИЯ Без %
Нова Дарниця, Поліська вул. 4, 1 кімната 49/18/10 кв.м 20/25, 47 500$, Продаж квартири 49.31/17.96/ ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Аренда офиса на Новоконстантиновской ул, 1в. СРОЧНО!
Поділ, 40 кв.м, 8 000грн/місяць, Аренда офиса 4/4 1 кабинет 40 метров Сдается фасадное офисное ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Топ-оголошення

Сдам комнату для мужчин в частном доме с подселением,
Солончаковая ул., 1/1, 2 400грн, Сдам комнату для мужчин в частном доме с подселением, комната на 2 ...

Кімнати > Здам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Продам. Часть дома. 35 м.кв. 4 сотки. Кайдаки, пер.Белозерский
Нові Кайдаки, 2 кімнати, 35 кв.м, 4 соток, 15 000$, Продам. Часть дома. 35 м.кв. 4 сотки. Кайдаки, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Новокодацький р-н

Знамените село Хлепча, як на додоні. Ліс, Річка.6.18 Га
618 соток, 750$/сотка, Пропоную дуже цікаву земельну ділянку, загальна площа якої становить 6.18 Га. ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Васильківський р-н > Велика Солтанівка