Вся нерухомість > Новини > Скільки коштує квартира з видом на Майдан?
↑ До списку новин

Скільки коштує квартира з видом на Майдан?

8 серпня 2013

Портал нерухомості Domik.net вирішив довідатися, за якою ціною сьогодні можна купити квартиру з видом з вікна на найвідомішу площу країни - Майдан Незалежності. Для огляду взяті актуальні оголошення з бази нашого сайту.

«Скромні» пропозиції квартир в будинку, розташованому на самому Майдані, за адресою вул. Софіївська, 1 (будинок з вивіскою «Київміськбуду») починаються від 145 тисяч доларів. Однокімнатна квартира площею 41 кв. метр з євроремонтом, меблями і побутовою технікою в цій же «сталінці» продається за ціною 155 тисяч доларів. Двокімнатна квартира площею 50,7 кв. метрів і тут же і з такими ж умовами - новий ремонт та побутова техніка - оцінена в 200 тисяч доларів. Але в обох квартир один «недолік» - їхні вікна виходять у двір, в той час, як для багатьох покупців нерухомості в самому серці столиці цінності квадратним метрам додає вид з вікна.

Ціна двокімнатної квартири в будинку на сусідній вулиці Костьольній з наявністю бажаного виду з вікон на головну площу вже вище - 300 тисяч доларів.

Площа цієї квартири 70 кв. метрів. В квартирі виконаний євроремонт, продається вона з меблями і побутовою технікою. Ремонт новий, але без особливих вишукувань: у спальні велике ліжко і дзеркальна шафа, у вітальні шкіряні крісла і плазмовий телевізор, вбудована кухня оформлена в червоному кольорі.

Є лоджія, так що насолоджуватися заходами на головній площі країни можна буде по повній.

Майже в 2 рази дорожче вартість квартири на вулиці Софіївській, 2. Її ціна - 550 тисяч доларів, але господарі готові поступатися. Площа двокімнатної квартири в «сталінці» 60 кв. метрів. Продається в житловому стані з євроремонтом, всіма необхідними меблями і побутовою технікою. Одна кімната - спальня, друга - вітальня з виходом на балкон. У обох кімнатах вікна виходять на Майдан. Квартира розташована на 6 поверсі 7-поверхового будинку.

Квартири в новобудовах в самому центрі столиці - вже в зовсім іншій ціновій категорії. Вид з вікон прямо на Майдан відкривається тільки з однієї з них - монументальної 12-поверхової новобудови на вулиці Ірининській. Хоч будинок знаходиться і не на самому Майдані, покупців нерухомості тут також спокушають видом з вікон на центральну площу. Найдешевша з виставлених на продаж квартир в цьому будинку - це чотирикімнатні апартаменти за ціною 1 250 000 доларів.

За 2350000 доларів в цьому будинку виставлена на продаж велика шестикімнатна квартира на 5 поверсі. 236 кв. метрів площі зайняті мебльованими кімнатами: вітальні, кімнатою для відпочинку, одночасно виконує функції кінозалу, кабінетом, спальнею з вбиральнею і двома дитячими спальнями з гардеробною кімнатою.

В апартаментах виконаний дорогий ремонт, який включає підлогу з підігрівом. Для зручності в квартирі передбачені три санвузли. Новобудова має свій підземний паркінг, в який можна спуститися на ліфті. І найголовніше - у цій квартирі є цілих 3 балкони з видом на Майдан.

До речі, найдорожча квартира в цьому ж будинку на Ірининській, яка потрапила в наш огляд дорогих апартаментів Києва, також може похвалитися видами на центр столиці. Зараз 4-кімнатна квартира площею 270 кв. метрів, що займає цілий поверх, продається за колишньою ціною в 3 500 000 доларів. Але, за запевненнями продавця, незабаром, після оформлення всіх необхідних документів, її ціна злетить приблизно до 4,5-5 мільйонів доларів. Площу квартири збільшили практично вдвічі - до 530 кв. метрів за рахунок приєднання двох терас. З останнього поверху, який займають апартаменти, видно не тільки Майдан, але і весь центр Києва. За такою космічною ціною квартира продається без ремонту, під чистову обробку.

Як бачимо, квартири на самому Майдані, що знаходяться по сусідству, будуть відрізнятися в ціні через вид з вікон. Квартири в новобудові на Ірининській, з вікон яких нові власники також зможуть милуватися центром Києва, обійдуться і того дорожче.

Катерина Колонович, Domik.net-недвижимость


Топ-оголошення

Продам 1 комнатную квартиру, ул. Ак. Вильямса/Люстдорвская дор., 1/9, 33.4 кв.м.
Таирова, Вильямса ул., 1 комната, 33,4/-/8,3 кв.м, 1/9, 26 500$, Продам 1 комнатную квартиру, ул. Ак. ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Продам простору 3 х-ком. видову квартиру Французький бульвар/ЖК "Французький".
Аркадия, 3 кімнати 105/70/18 кв.м 21/24, 235 000$, Продам простору 3 х-ком. видову квартиру ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1 500грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Суми

Тираспольська, 60, ЖК Місто квітів, видова квартира з ремонтом, меблями та технікою
Сирець, Тираспольська вул., 60, 1 кімната, 45/18/9 кв.м, 16/16, 77 000$, Тираспольська вул. / ...

Квартири > Продам > Київ > Подільський р-н

Здам окрему кімнату в приватному бкдинку
Деміївка, Деміївська вул., 20 кв.м, 1/2, 3 000грн/місяць, вул.Римського-Корсакова, перший поверх ...

Кімнати > Здам > Київ > Голосіївський р-н