Вся нерухомість > Новини > Ідеї для оформлення інтер'єру молодіжної квартири-студії
↑ До списку новин

Ідеї для оформлення інтер'єру молодіжної квартири-студії

19 травня 2014

Погодьтеся, оригінальні квартири-студії не можуть залишити байдужими нікого: хтось бурчить з приводу відсутності стін, а для когось це справжнісінький рай, де панує свобода простору, де є місце, щоб розвернутися, де ти не затиснутий в полоні крихітних кімнат. І, хоча, в більшості випадків, інтер'єр квартири-студії передбачає мінімум меблів, грамотно оформити його – завдання не таке вже й просте. Але для читачів журналу «Ваш інтер'єр» ми зібрали кілька цінних порад від метрів сфери дизайну.

Додаткові спальні місця

Найчастіше квартира-студія – це вибір креативної молоді. Тому не дивно, що таке житло частенько перетворюється на місце для дружніх зборів. Але перевага молодості в тому, що у нас є сили і час гуляти до останнього і, як результат, гості, які засиділися, захочуть залишитися з ночівлею. На підлозі спати – не комільфо, тому додаткові спальні місця повинні бути завжди напоготові. Як їх організувати – розповімо далі.

Двоповерхове ліжко може стати відмінним рішенням, якщо у вашій квартирі-студії часто залишаються гості на ніч. Як варіант – ви можете встановити повноцінне ліжко під стелею, а під ним поставити затишний диванчик, організувавши під спальним місцем міні-вітальню.

Крісло-футон відмінно впишеться в інтер'єр молодіжної квартири-студії і виручить вашого друга, який не зміг виїхати додому після вечірки у вас вдома.

Ліжко-шафа – це ідеальний варіант запасного спального місця. Коли воно не потрібно, ліжко просто «заховане» за дверцятами шафи, а при необхідності його можна розкласти, організувавши справжнісіньке царське ложе. Таке рішення буде дуже доречним, якщо у вашій квартирі-студії іноді гостюють батьки, що живуть в іншому місті, або інші родичі, які приїжджають погостювати парами.

Де зберігати речі

«Родзинка» інтер'єру квартири-студії в його легкості, широті простору і мінімалізмі, тому стандартні і громіздкі шафи тут – табу. Але куди ж складати свої речі?

Шафа-купе – це стильне, сучасне і ергономічне рішення для будь-якого житла і квартири-студії, зокрема.

Ніші за шторою або дверима на рейках також допоможуть вам приховати свої речі від зайвих очей і уникнути ефекту захаращеності. Більше того, в такій ніші можна не просто організувати шафу або комору, а й зробити свій невеликий міні-офіс.

Стелаж в інтер'єрі квартири-студії стане, мабуть, найбільш стильним рішенням. Якщо якісь речі необхідно «сховати», то ви можете замовити модель стелажа з модулями, які закриваються, де можна спокійно зберігати білизну та особисті речі.

Polly Dozzi, спеціально для журналу «Ваш интерьер»


Топ-оголошення

Торговая: продам уютную квартиру в тихом центре возле Нового базара!
Центр, Торговая ул., 36, 1 комната, 37/17/14 кв.м, 2/2, 28 000$, Торговая / Новосельского, продам ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продаж 5-ти кімнатної квартири, вул. Муромська (Нивки)
Нивки, Муромська вул., 5 і більше кімнат, 100/-/- кв.м, 4/5, 70 000$, Пропонується до продажу 5-ти ...

Квартири > Продам > Київ > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

Продам 2 комнатную квартиру, жк Поющий Фонтан/Фонтанская дор., 14/16, 80.16 кв.м.
Фонтанская дор., 2 комнаты, 80,16/-/- кв.м, 14/16, 55 000$, Продам 2 комнатную квартиру в жк Поющий ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продам будинок в гарному стану.- Станишівка. Тараща
Зеленая, 4 кімнати, 82 кв.м, 15 соток, 15 000$, Продам будинок в гарному стану. В затишному селі - ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Таращанський р-н > Станишівка

Продаж 49.31 кв.м ул.ПОЛЕССКАЯ 4 ЖК ВУДСТОРИЯ Без %
Нова Дарниця, Поліська вул. 4, 1 кімната 49/18/10 кв.м 20/25, 47 500$, Продаж квартири 49.31/17.96/ ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н