Вся нерухомість > Новини > Київ має всі шанси стати найбільш привабливим містом для туристів
↑ До списку новин

Київ має всі шанси стати найбільш привабливим містом для туристів

19 лютого 2010

Українська столиця має всі шанси стати найбільш привабливим містом для іноземних туристів. Таку думку висловив французький координатор з питань туризму з Євро-2012 Ален Бодоні. 17 лютого в київській мерії делегація з Франції зустрічалася з представниками міської та державної влади, щоб обговорити підготовку до футбольного чемпіонату. Іноземні гості відзначили проведену в місті роботу в цьому напрямку і чималий туристичний потенціал столиці. 

17 лютого в Київській мерії відбулася міжнародна нарада з підготовки до футбольного чемпіонату 2012 року. Крім столичних і державних експертів, на зустрічі була делегація з об'єднання суспільного значення "Сприяння розвитку обмінів економічними та фінансовими технологіями" при Міністерстві економіки, фінансів та зайнятості Французької Республіки (АДЕТЕФ). Головною темою обговорення став туристичний аспект та інфраструктура. 
Гості з Франції не вперше перебувають у Києві, тому з його можливостями мали можливість ознайомитися не на словах. Делегати відзначили великий туристичний потенціал міста.

"Київ - це те місто, яке може задовольнити європейського туриста з його вимогами. Тут є історичні та релігійні пам'ятки, мальовничі краєвиди, вражаюча архітектура, мистецтво, смачна кухня і гостинний народ. Я впевнений, що з часом Київ стане одним з головних туристичних напрямків в Європі та світі", - сказав генеральний фінансовий інспектор та координатор АДЕТЕФ з питань туризму і Євро-2012 Ален Бодоні. 

Однак він підкреслив, що бачить попереду ще багато роботи. "Я думаю, що сьогодні міська влада робить все, щоб Київ був привабливим для туристів. Але треба чимало зробити з точки зору маркетингу та реклами", - пояснив французький гість.

"Представник найбільш розвиненої країни запрограмував Україну, у тому числі і Київ, на те, щоб у найближчі роки, маючи весь спектр туристичних пропозицій, стати європейською туристичною країною. Іншого шляху розвитку ми теж не розглядаємо", - прокоментував перший заступник міністра культури і туризму, національний координатор з питань розміщення Владислав Корнієнко. 

У свою чергу, координатор туристичного та готельного напрямків розвитку столиці Микола Грицик запевнив, що робота йде повним ходом. 
За його словами, у Києві працює третина туристичних компаній України - майже три тисячі організацій. Приплив туристів збільшується щороку. У столиці вже проводять активну роботу з переатестації кадрів, зокрема екскурсоводів, гідів, перекладачів. 

Французьку делегацію вразили різні об'єкти, які мають забезпечити комфортне перебування іноземних гостей у місті. Зокрема туристичні інформаційні центри, картосхеми, інформаційні карти на іноземних мовах. Українська сторона поділилася з закордонними експертами планами про створення туристичної міліції, спорудження та облаштування оглядових майданчиків, будівництво канатної дороги з лівого на правий берег Дніпра.

У той час, як Київ активно готується до Євро-2012, сусідня країна б'є на сполох. У Польщі усі міста, задіяні в проведенні чемпіонату з футболу, мають проблеми з підготовкою. Найбільше занепокоєння викликає будівництво стадіону у Вроцлаві. Разом Гданськ зволікає з реконструкцією автомобільних доріг. Проблеми Варшави пов'язані з Центральним залізничним вокзалом. В цілому по 7 з 17 об'єктів Євро-2012 країна відстає в заплановані терміни.

Джерело: Будівельний портал Інфобуд


Топ-оголошення

Продаж 3-х квартири з авторським ремонтом в ЖК Будинок на Титова
"развилка", 3 комнаты, 106/-/35 кв.м, 9/10, 205 000$, Сучасна квартира в житловому комплексі Будинок ...

Квартири > Продам > Дніпро > Чечелівський р-н

Продажа 49.31 кв.м ул.Полесская ЖК ВУДСТОРИЯ
Новая Дарница, Полесская ул., 4, 1 комната, 50/18/10 кв.м, 20/25, 47 500$, м.Красный Хутор, ЖК ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Продажа 48.78 кв.м ул.Коноплянская 22 ж\б 1 ЖК НАВИГАТОР -2
Минский массив, Коноплянская ул., 22, 1 комната, 49/18/12 кв.м, 5/24, 53 500$, м.Минская ЖК Навигатор ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н

Продам очень уютную 1-ком.кв. Французский бульвар/ЖК "Французский".
Центр, 1 комната, 63/28/14 кв.м, 3/24, 79 000$, Продам очень уютную 1-ком.кв. Французский бульвар/ЖК ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продажа 42.93 кв.м ул.Коноплянская 22 ж/б 1и 2 ЖК НАВИГАТОР-2!
Минский массив, Коноплянская ул., 22, 1 комната, 43/18/10 кв.м, 6/25, 45 080$, м.Минская ЖК Навигатор ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н