Вся нерухомість > Новини > Латунь в дизайні інтер'єру
↑ До списку новин

Латунь в дизайні інтер'єру

10 жовтня 2013

Латунь в інтер'єрі використовується досить давно, проте популярність така затія почала набувати відносно недавно. Це обумовлено тим, що багато хто навіть не знає про існування такого металу. Але ми поспішаємо виправити цей нюанс, щоб ви могли максимально гармонійно і різноманітно оформляти свої інтер'єри.

Латунь - це не що інше, як багатокомпонентний або подвійний металевий сплав, в основі якого незмінно лежить благородна мідь. Латунні елементи нерідко використовують там, де раніше була виключно мідь, оскільки за своїми характеристиками ці метали досить схожі. Однак, на відміну від міді, латунь в інтер'єрі більш практична, адже вона не тільки більш податлива, але і набагато легше піддається поліровці, що робить її більш практичним матеріалом.

Найчастіше можна побачити латунь в інтер'єрі кухонь, ванних кімнат або суміжних вбиралень. І це не дивно, так як латунні змішувачі та сантехнічна фурнітура вважається не тільки красивим, але і практичним варіантом. Такі елементи ідеально впишуться і в євроремонт, і в класичний стиль оформлення кухні або ванної. Але й інші стилістичні напрями не виключають наявність змішувачів з цього матеріалу, якщо ви вдало підберете фурнітуру та інші декоративні елементи.

Не дивлячись на те, що в основі латуні лежить мідь, вироби з цього металу можуть бути абсолютно різних кольорів. Одне незмінне - такі елементи завжди виглядають ефектно і характерно. Таким чином, латунь в інтер'єрі може послужити гідним акцентом, привертає увагу.

Ковані меблі завжди були предметом розкоші і наочним прикладом гарного смаку. Однак далеко не кожен захоче обзаводитися такими важкими меблями. Латунь в таких ситуаціях буде вельми до речі, оскільки вона набагато легше, ніж традиційні метали для кування. Наприклад, латунні ліжка з розкішними узголів'ями користуються особливою популярністю, за рахунок своїх зовнішніх характеристик, легкості і практичності. Таке ліжко виглядає благородно і надійно, але, при цьому, її легко транспортувати.

Також латунь в інтер'єрі може бути представлена ​​у вигляді світильників. Це можуть бути вишукані люстри, оригінальні торшери або ж незвичайні настінні світильники бра, виконані з цього красивого металу. Такі світильники можуть бути виконані в самих різних стилях, тому зможуть знайти своє місце в будь-якій кімнаті.

Ваш интерьер


Топ-оголошення

Аренда помещения в центре Киева
Голосіїв, 59 кв.м, 23 000грн/місяць, Сдается ул. Большая Васильковская Голосеевского р-на помещение ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Голосіївський р-н

Предлагается в продажу изумительный участок с выходом к озеру в живописном селе Мостыще
38 соток, 28 000$, Предлагается в продажу изумительный участок с выходом к озеру в живописном селе ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Макарівський р-н > Мостище

Топ-оголошення

Без комісії продам, здам 4 кімн кварт 209 м2, 2 рівня, ремонт, Алли Горської 8 (Чеслава Бєлінського), м. Університет
Перемоги пл., Гористої (Белинского) пер., 4 кімнати 209/150/40 кв.м 4/5, 420 000$, Без комісії ...

Квартири > Продам > Київ > Шевченківський р-н

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Lucky Land
Берковцы, Берковецкая ул., 6, 1 комната, 44/18/12 кв.м, 9/13, 66 609$, Продається 1-кімнатна квартира ...

Квартири > Продам > Київ > Святошинський р-н

Оренда кім. Боярка
Б. Хмельницького, 2/5, 3 000грн/місяць, Оренда кім. Боярка, вул. Б. Хмельницького, в 3к. кв. з ...

Кімнати > Здам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Боярка