Вся нерухомість > Новини > Інтер'єр у мисливському стилі
↑ До списку новин

Інтер'єр у мисливському стилі

24 липня 2013

Провідні дизайнери, розробляючи моделі сучасних інтер'єрів, все частіше роблять акценти на розкоші, оригінальності та новаторстві, забуваючи про затишок, комфорт і тепло домівки. Саме тому люди нашої сучасності прагнуть якомога частіше відпочити в обіймах природи, де все справжнє, тепле і живе. Так чому б не створити такий природний оазис у себе вдома? Інтер'єр кімнати мисливця допоможе вам задовольнити свої естетичні потреби, але, при цьому, дозволить щодня насолоджуватися повноцінним відпочинком в атмосфері гармонії та затишку.

Інтер'єр кімнати мисливця ґрунтується на двох основних поняттях: комфорт і функціональність. Проте варто пам'ятати, що полювання є істинно чоловічим захопленням, тому даний стиль підходить для оформлення холу, вітальні, кабінету або спальні, але, ні в якому разі не дитячої кімнати. Полювання безпосередньо пов'язане з вбивством тварин і це може негативно вплинути на незміцнілу дитячу психіку.

Кількість предметів в кімнаті мисливця має бути досить скромною. Використовуйте в оформленні лише те, що необхідно для повноцінного відпочинку, ніяких надмірностей. Крім того, потрібно передбачити місце для зберігання речей, наприклад шафа, де зберігатиметься зимовий спецодяг або буде розташований сейф зі зброєю.

Інтер'єр кімнати мисливця сприймає спокійну, осінню колірну гаму. Натуральні, теплі тони будуть сприяти релаксації, і створювати теплу, затишну атмосферу.

Якщо ви вирішили оформити вітальню в мисливському стилі, то тут не обійтися без каміна. Також камін можна встановити в подібному інтер'єрі спальні. Традиційно його доповнюють всілякими трофеями, які символізують полювання. Це можуть бути як натуральні елементи, так і штучні. Віддаючи перевагу мисливському стилю, ви також повинні пам'ятати про те, що вся сучасна техніка буде в ньому недоречна, тому її доведеться майстерно приховувати від очей або прибирати зовсім.

Інтер'єр кімнати мисливця не розрахований на активні заняття, тому освітлення тут не повинно бути занадто яскравим. Рекомендується встановлювати невеликі світильники з міді або бронзи. Їх м'яке світіння буде задавати спокійний настрій, і не буде бити в очі, заважаючи відпочинку.

В якості аксесуарів, в такій кімнаті вітаються лише трофеї. Навіть якщо ви завжди мріяли займатися полюванням, але вам жодного разу не довелося на ньому побувати і, отже, похвалитися вам поки ще нема чим, то ви можете придбати їх у магазині або замінити штучними аналогами. Кількість аксесуарів визначається місцем розташування житла. Наприклад, якщо ви живете в заміському котеджі, то ви цілком можете собі дозволити і дерев'яні балки уздовж стелі, і величезні оленячі роги на стіні. Але от у міській квартирі краще обійтися скромнішими елементами, в іншому випадку, це може виглядати по-чудернацьки.

Polly Dozzi, спеціально для журналу ВАШ ИНТЕРЬЕР


Топ-оголошення

Продаж будинку 145м2 Ділянка 25 соток в с.Круглик, Віта Поштова Без%
Садова, 5 і більше кімнат, 145 кв.м, 25 соток, 295 000$, Києво Святошинський район, Круглик, Віта ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Круглик

Продаж кафе в ЖК Львівський
Львівська, 17, 63 кв.м, 115 000$, Продаж кафе в ЖК Львівський, інтенсивний пішохідний трафік, ...

Сфера харчування > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Петропавлівська-Борщагівка

Топ-оголошення

Продам. Будинок 80 м.кв. 4 сотки. Центр, ул.Симона Петлюры
Шпиндяка вул., 5 і більш за кімнати, 80 кв.м, 4 соток 70 000$, Продам. Будинок 80 м.кв. 4 сотки. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Продам 1 км кв угол пр. Поля и Титова
"подстанция", 1 комната, 35/20/5 кв.м, 2/5, 43 000$, Продам 1 км квартиру-студию 35 м.кв. Квартира ...

Квартири > Продам > Дніпро > Центральний р-н

Бочарова: сдам перспективное помещение 102 кв.м возле ТРЦ "Атриум"!
Котовского, Бочарова ул., 44А, 102 кв.м, 10 000грн/месяц, Генерала Бочарова / Семена Палия, сдам ...

Офісні приміщення > Здам > Одеса > Суворівський р-н