Вся нерухомість > Новини > Найкращі новобудови на правому березі Києва
↑ До списку новин

Найкращі новобудови на правому березі Києва

15 серпня 2012

Як і на решті території столиці, на правому березі Києва ведеться активне будівництво нових будинків.

Згідно з опитуванням авторитетної аудиторської компанії Ernst & Young, всього респонденти відзначили 40 житлових комплексів на Правобережжі. Більшість з них стали володарями досить незначної кількості голосів (менше 3) та не увійшли до списку фіналістів. Абсолютними лідерами за кількістю згадок і за оцінками опитуваних стали житлові комплекси «Новопечерські Липки» і Park Avenue. Дізнатися подробиці про ці новобудови Києва ціни від забудовника, наприклад, або інфраструктуру можна на сайті domik.net, який пропонує потенційним покупцям найбільш повну інформацію про нові будівництва столиці.

«Новопечерські Липки» були високо оцінені експертами за такими показниками, як внутрішня інфраструктура і паркінг. Житловий комплекс Park Avenue привернув до себе увагу хорошим місцерозташуванням і чудовими технічними характеристиками об'єктів. З невеликим відривом у п'ятірку кращих правобережних новобудов потрапили Crystal Park, «Печерський квартал» і «Престиж Хол».

«Новопечерські Липки»

Будівництво цього комплексу увійшло в свою завершальну стадію. Розкид площ квартир досить великий: від маленької однокімнатної квартири в 48м2 до елітних апартаментів площею 290м2. В залежності від бажання і фінансових можливостей, можливе придбання тільки з будівельною обробкою, з ремонтом бізнес-класу або з розробкою авторського дизайн-проекту інтер'єру і його реалізацією. В інфраструктурі житлового комплексу, крім магазинів, фітнес-центру, SPA-салону та відділення банку, що стали вже традиційними, розмістяться також арт-галерея, Британська міжнародна школа, центр айкідо, басейн. Середня вартість одного квадратного метра в комплексі становить 20364 грн.

Park Avenue

Цей проект вже повністю готовий і зданий в експлуатацію. Свої двері новим мешканцям гостинно відчинили дві висотні 24-х і 23-х поверхові будівлі. Найменші квартири комплексу мають площу в 54,6 м2, а найбільші елітні апартаменти - 139,7 м2. Усього житловий комплекс налічує 230 квартир, з яких більшість уже розпродано. Середня вартість одного метра квадратного в цьому комплексі коливається від 16997 грн. до 35 000 грн.

Crystal Park

Згідно з планами компанії забудовника, ЖК «Crystal Park» буде зданий в третьому кварталі 2013 року. Всього в комплексі 308 квартир підвищеної комфортності, мінімальна вартість квадратного метра в яких становить 18 367 грн. Квартири здаються під чистову обробку. Інфраструктура житлового комплексу включає в себе ігрову дитячу площадку, майданчик для занять спортом, дворівневий паркінг та інші об'єкти.

Катерина Байдукова, Domik.net-нерухомість


Топ-оголошення

Ексклюзивна ділянка у с.Лебедівка, Вишгородського району.
9 соток, 14 000$, Площа ділянки 0, 087 Га.Цільове призначення: для будівництва житлового будинку. ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Лебедівка

Здам в оренду склад 250 кв.м. по вул. Космічна - Зап. Шосе.
Космічна вул., 250 кв.м, 120 грн./кв.м/місяць, Здам в оренду склад 250 кв.м. по вул. Космічна - Зап. ...

Складські приміщення > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Топ-оголошення

0%! ЖК Метрополія 2, ПЕНТХАУС - 116м2, 26 пов. Введено! Є-Оселя!
Червоний Хутір, 3 кімнати, 116/46/20 кв.м, 26/26, 151 060$, Будинок ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-- Варианты аренды
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) -Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Полтавська обл. > Новосанжарський р-н > Нові Санжари

Пропонується до продажу обійстя на околиці села Дернівка
5 і більше кімнат, 120 кв.м, 16 соток, 209 000$, Пропонується до продажу обійстя на околиці села ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Баришівський р-н > Дернівка