Вся нерухомість > Новини > В Україні проведуть аукціон з продажу нерухомості з торгами на зниження
↑ До списку новин

В Україні проведуть аукціон з продажу нерухомості з торгами на зниження

24 вересня 2010

Як повідомили Корреспондент.net у девелоперській компанії Південзахідтрансбуд, організатором редукціону виступить компанія з нерухомості ARPA Real Estate, яка здійснює професійну підтримку забудовнику.

Так, за словами керуючого директора ARPA Real Estate Михайла Артюхова, "редукціон - це новий механізм придбання квартири або заміського будинку, який відрізняється від відомого нам аукціону тим, що торги ведуться на зниження вартості".

"В результаті, кінцева вартість об'єкта, придбаного на редукціону, може бути від 20% до 30% нижче заявленої. Поки що в Україні ніхто із забудовників редукціону не проводить, хоча ментально для покупців звичніше" збивати "ціну і таким чином впливати на процес, досягаючи бажаного результату. Тому ми сподіваємося бути не тільки першими, а й успішними ", пояснив він.

Також у компанії повідомили, що сьогодні йдуть підготовчі роботи до першого редукціону, який відбудеться 7 жовтня і де буде виставлено 10 об'єктів: квартири в столичних житлово-офісних комплексах Панорама на Печерську (вул.Щорса, 44), Печерський Квартал (бул.Дружби народів , 14-16), апартаменти в добудованому житловому комплексі з ул.Соломенская, 15а, а також котеджі в введеному в експлуатацію заміському містечку Ясні Зорі (м. Ірпінь, Кіев.обл.).

Об'єкти, що виставляються на перший редукціон, вже розміщені на сайті організатора, тому протягом 10 днів бажаючі можуть подати заявки на цікаві для них лоти, повідомили в Південзахідтрансбуді, і відзначили, що кожний крок редукційних торгів становить 50 грн за кв.метр.

"Але, якщо буде присутній лише один учасник, то об'єкт редукціону буде проданий йому за мінімальною ціною", - говориться в повідомленні компанії.

Також Артюхов повідомив, що існує таке поняття, як ціна миттєвої покупки. У період між першим днем оголошення редукціону і днем торгів зацікавлений покупець може зняти нерухомість з торгів, викупивши її за спеціальною "ціною миттєвої покупки", яка все ж таки від 5 до 10% нижче звичайної і оголошується заздалегідь.

"Редукціон з продажу об'єктів нерухомості проводяться за графіками, а це - гарантовані фінансові потоки, можливість планування і, як наслідок, більш стабільне положення на ринку", - упевнений представник відділу продажів Югозаптрансстроя Денис Галіцина.

Крім того, за його словами, редукціон - це гарна можливість привернути увагу всіх покупців, а не тільки тих, хто готовий чекати, щоб купити житло подешевше.

Корреспондент.net-Бизнес


Топ-оголошення

Продаж 2-хкімнатних же/би 5 ЖК ВУДСТОРИЯ Без %
Нова Дарниця, Поліська вул. 4, 2 кімнати 72/35/12 кв.м 15/25, 57 095$, м. Червоний Хутір, ЖК ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Продается земельный участок ОСГ
250 га, 2 500 000$, 35км.от Киева.с.Яблунивка.Продается земельный участок ОСГ 250 гектаров можно ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Макарівський р-н > яблонивка

Топ-оголошення

Продам 3-х ком.кв. ул.Атамана Головатого/Пересыпь.
Пересип, 3 кімнати, 50/34/10 кв.м, 2/2, 28 500$, Продам 3-х ком.кв. ул.Атамана Головатого/Пересыпь. ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Сдам жилье в г, Днепре (Днепропетровске) -Украина
1грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Донецька обл. > Амвросіївський р-н > Амвросіївка

Продаж 1-кімнатної ЖК Венеція Кішки (Конєва), 10/1
Теремки-1, 1 кімната, 52/20/18 кв.м, 7/25, 120 000$, Продаж великої 1-кімнатної (євродвушки) ЖК ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н