Вся нерухомість > Новини > Що модно в дизайні жалюзі
↑ До списку новин

Що модно в дизайні жалюзі

3 грудня 2013

Один з найбільш популярних варіантів оформлення вікон – це жалюзі. Сучасні виробники надають нам в даному питанні величезний асортимент, що дозволяє втілити найрізноманітніші дизайнерські задуми.

Тому основна задача для нас – це правильно зробити вибір на користь того чи іншого варіанта. Таким чином можна повністю перетворити будь–яке приміщення.

Для початку слід визначитися, з якого матеріалу повинні бути виготовлені ваші жалюзі. Це може бути пластик, текстиль, алюміній або дерево. Від цього залежить не тільки їх зовнішній вигляд, але і вартість. Далі – тип і модель. Тут вибір ще більший: вертикальні або горизонтальні, плісе, рулонні, мультифактурні, японські, римські або навіть фотожалюзі – вибирати лише вам.

Вибираючи жалюзі, важливо пам'ятати кілька основних нюансів декорування, які можуть значно відбитися на всьому оформленні приміщення. Про них більш докладно ви зможете дізнатися далі.

Наприклад, жалюзі з горизонтальними стулками допоможуть візуально збільшити вікно, в той час як вертикальні лінії зорово «піднімають стелю».

Мультифактурні жалюзі можуть стати відмінним аналогом традиційних штор, оскільки вони можуть бути виготовлені з різних видів матеріалу, що імітують навіть найскладнішу фактуру.

Жалюзі – «хвиля» – це відмінний варіант, якщо ви хочете створити інтригуючу гру світла і тіні. Дана фактурна форма ефектно розсіює світло по всьому приміщенню, створюючи неповторну атмосферу.

Поєднання жалюзі і фіранок дозволяє зробити оформлення вікна більш домашнім і затишним. До того ж такий дизайнерський хід виключає відчуття «голого вікна», навіть якщо жалюзі максимально відкриті.

Декоративні жалюзі «плетене дерево» виглядають як бамбукова соломка і досить ефектно виглядають в будь–якому інтер'єрі. Причому вони гармонійно впишуться як в класичний, так і в будь–який сучасний стиль оформлення приміщень.

Ви можете відступити від звичного, і віддати перевагу незвичайній конструкції жалюзі, яка складається не із звичних смужок, а, наприклад, напівкіл або трикутників. Так ви можете не тільки зробити акцент на оригінальному оформленні вікна, але і створити незвичайне освітлення в приміщенні.

Жалюзі можна використовувати навіть для оформлення найбільш важкодоступних вікон, оскільки багато сучасних виробників виготовляють моделі з дистанційною системою управління. Ви зможете управляти положенням стулок за допомогою натискання всього однієї кнопки на пульті або спеціальному настінному блоці.

Ви можете використовувати будь-який вид жалюзі не тільки для ефектного оформлення вікон, а й для зонування великого приміщення. Крім того, нерідко жалюзі встановлюють як фіранки і ширми, покликані приховувати ніші, полки і шафи. Тому, як ми вже говорили, вам залишається лише правильно зробити вибір!

Polly Dozzi, спеціально для журналу Ваш інтер'єр


Топ-оголошення

Блиставиця кутова ділянка 16 соток під будівництво
16 соток 16 000$, Блиставиця 16 соток кутова ділянка під будівництво житлового будинку, комунікації ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Бородянський р-н > Блиставиця

Сдам жилье в Днепропетровске, (г, Днепр) -Днепропетровская область --
1$/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели - ...

Кімнати > Здам > Одеська обл. > Саратський р-н > Сарата

Топ-оголошення

Без комісії! Ділянка, Стоянка -1, 14 соток, закрите котеджне містечко
14 соток, 126 000$, - Стоянка -1, закрите котеджне містечко на 16 домоволодінь. - Охорона, шлагбаум, ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Стоянка

Здам. 1-к.кв. 9/11, пр.Мануиловский
Воронцова просп., 1 кімната 40/-/- кв.м 9/11, 9 500грн./місяць, Здам. 1-к.кв. 9/11, пр.Мануиловский, ...

Квартири > Здам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Вічка Приватизована ділянка 18 соток п/будівництво ж.д., розташований на околиці селища
Вишнева, 18 соток 6 500$, Вічка Приватизована ділянка 18 соток п/будівництво ж.д., розташований на ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Літочки