Вся нерухомість > Новини > Нові ідеї для декору інтер'єру
↑ До списку новин

Нові ідеї для декору інтер'єру

30 вересня 2010

Часом у закінченому вигляді інтер'єр здається вельми привабливим, але, тим не менш, є відчуття, нібито все одно не так, начебто не вистачає чогось, якоїсь дрібниці, яка б дозволила інтер'єру знайти закінченість і заграти вже на повну силу. Або вам може здаватися, що у вас дуже гарна вітальня - затишна і зручна, але все ж без родзинки. Не варто засмучуватися, тому що і виробники різних товарів для дому, і дизайнери інтер'єрів постійно придумують нові ідеї. І нам з вами просто залишається ними скористатися.

Перша ідея - графіті. Зрозуміло, не варто брати балончики з фарбами і розмальовувати ними всю стіну, хоча подібний розпис деякий час був досить популярним, та й зараз періодично зустрічається. Якщо ви вже зробили ремонт і практично оформили інтер'єр - малоймовірно, що ви захочете все поміняти заново. У такому випадку можна походити по магазинах і пошукати спеціальні малюнки і узори для стін, надруковані на плівці. При цьому для домашнього користування клеїти подібне графіті можна куди вам більше подобається - на вікна, на стіни, на дзеркала, на меблі, на інші поверхні. Навіть якщо ви не зможете знайти нічого підходящого з того різноманіття малюнків, яке зараз є, можна скомпонувати кілька малюнків з різних серій, а можна замовити індивідуальне виготовлення малюнків.

Друга ідея - домашній камін. Звичайно ж, мова не йде про спорудження справжнього каміна, тому що в більшій частині сучасних квартир це неможливо технічно. І, тим не менше, повністю відмовлятися від цієї чудової ідеї не потрібно, тому що зараз існує величезна кількість моделей штучних камінів, які можуть бути як простими елементами декору, так і справжніми «працюючими» джерелами тепла. Кращим варіантом у цьому плані може бути екокамін, що працює на біологічно чистому паливі і не залишає після себе ані диму, ані золи, ані кіптяви, і при цьому здатний нагріти кімнату не гірше справжнього каміна. У наш час легко можна вибрати підходящий по зовнішньому вигляду і стилю варіант, який найбільш вдало впишеться в дизайн інтер'єру квартири. Камін може бути схожий на класичний англійський, або може бути чимось сучасним - хитромудрою конструкцією зі сталі та скла.

Третя ідея - колекція напоказ. Якщо ви з незапам'ятних часів збираєте фігурки черепашок, машинки, дзвіночки, свічки, відкривачки для пляшок, тобто є самим що ні на є затятим колекціонером, - чому б не перестати ховати свої скарби і не показати їх людям? У вітальні можна зробити красиву вітрину або влаштувати експозицію в шафі, за заскленими дверцями. Якщо ви збираєте якісь великі предмети, які насилу вміщаються в шафу - декоративні тарілки, настільний годинник, балалайки, велосипеди, - їх можна просто розвісити на стіні в довільному порядку. І нехай всі милуються і захоплюються. Може бути, саме після того, як друзі і знайомі побачать вашу колекцію і дізнаються, що ви щось збираєте, ваша колекція стане активніше поповнюватися за рахунок презентів від гостей. І плюс до всього, саме ця колекція і може стати тою найяскравішою плямою, яке буде залучати гостей і якої так сильно не вистачало до цих пір вашій вітальні.

Четверта ідея - рукоділля. Загалом-то, цю ідею досить складно назвати новою, але вона ніколи не втратить свою актуальність. Речі, які були зроблені власними руками, завжди прикрасять вашу квартиру і додадуть їй шарм і особливу принадність. Останнім часом, крім традиційних шиття, вишивки, макраме та в'язання, з'явилися такі модні техніки як батік, декупаж і скрапбукінг. Тому, якщо ви захочете оформити своє житло за допомогою дрібниць хенд-мейд, вам завжди буде з чого вибрати.

Зрозуміло, це далеко не повний список ідей, за допомогою яких можна урізноманітнити дизайн інтер'єру квартири. Головне - пробувати, творити, експериментувати, фантазувати! І тоді ви зможете зробити свій будинок унікальним і неповторним.

Domik.net-нерухомість


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске, (г, Днепр) -Днепропетровская область --
1грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели - ...

Кімнати > Здам > Одеська обл. > Татарбунарський р-н > Татарбунари

Продам 3 х кв-ру на пос. Котовского, состояние от строителей.
Котовського, 3 кімнати, 63/-/- кв.м, 3/9, 510$/кв.м, Предлагается к продаже 3 х квартира на пос. ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Топ-оголошення

Моторний провулок 9, метро "Деміївськая" -15 хвилин
Голосіїв, 1 кімната, 52/19/10 кв.м, 10/24, 70 000$, Моторний провулок 9, метро "Деміївська"-15 ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Продам 1 комнатную квартиру, ул. Давида Острайха/Жолию Кюри, 8/9, 21.5 кв.м.
Котовского, Затонского ул., 1 комната, 21,5/-/- кв.м, 8/9, 20 000$, Продам 1 комнатную квартиру, ул. ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Сдам Карпатский ЧАН, Дом на берегу Днепра, с. Коробовка, 25 км от Черкасс
Коробовка, 5 и более комнат, 38 кв.м, 10 соток, 3 000грн/сутки, с. Коробівка. Золотоніського району. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Здам > Черкаська обл. > Золотоніський р-н > Золотоноша