Вся нерухомість > Новини > Новобудова, в якій встановлено глушник стільникових телефонів. Чи зручно це?
↑ До списку новин

Новобудова, в якій встановлено глушник стільникових телефонів. Чи зручно це?

25 липня 2011

Як відомо, ціна нерухомості залежить не тільки від метражу, а й від місця розташування будинку, матеріалів та способів його будівництва, наявності під'їзних доріг і комунікацій, а також ряду інших чинників.

Останнім часом будівельні та ріелторські контори пропонують також мебльовані (облаштовані) варіанти або квартири «з голими цінами». Такий хід розрахований на покупців з різними фінансовими можливостями.

Оскільки пропозиції на ринку нерухомості постійно зростають, то особливо підприємливі продавці пропонують своїм клієнтам облаштування нових будинків навіть сучасною технікою. Інші пропонують квартири з закладеною можливістю підключення до Інтернету, установкою захисних сигналізацій або антижучків. Як правило, така нерухомість розрахована на ділових людей - підприємців. Її купують як під офіси, так і під приватне житло, що дозволяє працювати і вдома.

Технології постійно розвиваються, а це означає, що ви можете зустріти і пропозиції, в яких вам буде надана можливість покупки новобудови, в якій буде встановлено глушник стільникових телефонів. Чи зручно це? І наскільки раціональною буде покупка з установкою такої технології.

З одного боку, ви потенційно забезпечуєте собі спокій - прийшли додому, і забули про стільниковий зв'язок - можливість відпочинку очевидна. Однак ми настільки звикли до благ цивілізації, що просто не можемо обійтися без мобільного телефону. Звичайно ж, можна буде встановити стаціонарний телефон. Але тут відповідь очевидна - для ділових людей квартира з глушником стільникових абсолютно непрактична. Тут ви хоч і будете захищені від постійних дзвінків, але от ділові відносини напевно зазнають занепад та розорення.

Є й ще одна сторона. Глушники стільникових зазвичай розраховані на блокування сигналів 3G і Wi-Fi, а значить, ви будете відрізані і від всесвітньої мережі. Підходить вам такий варіант?

Інша справа - персональний глушник стільникових телефонів, який ви зможете включати на свій розсуд. Захотіли розслабитися в тиші та спокої - включили глушник, і ніхто вас не потурбує. Причому вибирати даний пристрій слід з урахуванням площі приміщення, щоб не створювати дискомфорту та незручностей сусідам.

Вибираючи квартиру чи приміщення під офіс в новобудовах, не звертайте увагу на додаткові «блага», запропоновані з метою реклами. Повірте, їх ви собі зможете забезпечити згодом самі. Приймайте завжди зважені рішення.

Domik.net-нерухомість


Топ-оголошення

Терміновий продаж ексклюзивного гаража! 2 поверхи з окремими заїздами
20 кв.м, 15 800$, Продається гараж у ГК "Гідроенергетик" по провулку Квітковий (Французький квартал). ...

Гаражі. Парковки > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Вишгород

Таунхауси у передмісті Києва! Вишгородський район, с. Нові Петрівці
4 кімнати, 106 кв.м, 3 соток, 65 000$, Чудова альтернатива міській квартирі! Таунхауси у передмісті ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Нові Петрівці

Топ-оголошення

Здам 2 до Калинова
Калинова вул., 2 кімнати 50/-/- кв.м 3/9, 7 000грн./місяць, 2 кімнатна, роздільні кімнати, новий ...

Квартири > Здам > Дніпро > Індустріальний р-н

ПРОДАЄТЬСЯ ДІЛЯНКА, С. ВОРОПАЇВ 40 СОТОК
40 соток, 12 500$, Ділянка 40 соток із них 25 під житлову забудову (15 соток ОСГ). По фасаду 60 ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Воропаїв

Сдам помещение 150 кв.м ул.Руденко 6а БЦ Колизей
Осокорки, Руденко ул., 6а, 150 кв.м, 220грн/кв.м/месяц, Сдам помещение 150 кв.м ул.Руденко 6а БЦ ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Дарницький р-н