Вся нерухомість > Новини > Абрамович купив особняк Рокфеллерів
↑ До списку новин

Абрамович купив особняк Рокфеллерів

23 вересня 2009

Російський мільярдер Роман Абрамович став власником одного з найдорожчих особняків у світі, який раніше належав Девіду Рокфеллеру - онуку засновника знаменитої династії Джона Д. Рокфеллера. Таким чином, Роман Аркадійович став власником свого шостого особняка за межами Росії.

Особняк вартістю 89 млн доларів розташований у Карибському морі на острові Сен-Бартельмі. На сьогоднішній день ця нерухомість належить до розряду найдорожчої у світі. Маєток, площею 28 гектарів, виходить на "Губернаторський пляж", що входить до десятків найкращих пляжів світу за версією Forbes і включає в себе фешенебельний особняк.

Острів Сен-Барт, з середини минулого століття, є улюбленим місцем відпочинку відомих особистостей, зокрема Сільвестра Сталлоне та Харрісона Форда. Нерухомість тут коштує досить дорого, середня вілла — близько 15-20 млн доларів. Крім того, зростанню цін на цьому острові посприяло рішення місцевої влади, яка заборонила вести тут будівництво нових вілл.

Як відомо, Абрамович, крім особняків, любить витрачати гроші на засоби пересування. Колишній губернатор Чукотки володіє п'ятьма яхтами люкс класу. У західних ЗМІ їх називають «Флотом Абрамовича». Ходять чутки, що одна з його яхт - Pelorus - оснащена системою протиракетної оборони, плазмогенератором, лазерним голографічним проектором, гелікоптером і підводним човном для втечі у випадку небезпеки.

Також йому належить приватний Боїнг 767-33A/ER (реєстрація P4-MES, зареєстрований в Арубі), відомий як «Бандит» завдяки деталям фарбування кабіни. Спочатку літак був замовлений Гавайськими Авіалініями, але замовлення було відмінено. Абрамович купив цей Боїнг і переобладнав за власними вимогами. P4-MES часто залишається в складі Harrods Aviation в Аеропорту Станстед, Великобританія. У вересні 2008 року Airbus завершили свій новий приватний літак для Абрамовича - A340-313X. Він також володіє трьома гелікоптерами Eurocopter.

У 2004 році Абрамович купив два броньовані лімузини Maybach 62 вартістю 1 млн фунтів стерлінгів. Абрамович володіє Ferrari FXX, вартістю 2,2 млн доларів, всього вироблено 30 таких автомобілів. Він також володіє Bugatti Veyron, Maserati MC12 Corsa, Ferrari 360 і модифікованим Porsche Carrera GT.


Топ-оголошення

Власівка, ст "Радуга" (42 км. від КП, 22 км. від Борисполя) Баришівський р-н.
3 кімнати, 89 кв.м, 6 соток, 13 500$, Продам дачу біля с.Власівка, ст "Радуга" (42 км. від КП, 22 км. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Баришівський р-н > Власівка

Продам 3-х ком.кв. ул.Ивана Франко/6, 5 ст. Большого Фонтана.
Чубаївка, 3 кімнати, 102/58/15 кв.м, 7/10, 120 000$, Продам 3-х ком.кв. ул.Ивана Франко/6, 5 ст. ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Топ-оголошення

Таїров Вільямс / Люстдорф дорога квартира з ремонтом
Таїрова, 1 кімната, 34/18/9 кв.м, 8/9, 30 000$, Однокімнатна зручне планування за адресаю Таїрова ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Простора 2 кім. кв. в центрі Вишгорода в ЖК Ольжин Град, 2г!
проспект Шевченка, 2г, 2 кімнати, 79/34/22 кв.м, 5/23, 88 500$, Продається простора 2 кімнатна ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Вишгород

Продаж 1 кімн. квартири в житлово-офісному центрі Dominion
Чоколівка, Ушинського вул., 40, 45/-/- кв.м, 13/14, 53 520$, Продаж 1 кімн. квартири в ...

Квартири > Продам > Київ > Солом'янський р-н