Вся нерухомість > Новини > На Оболоні побудують окружну, стадіони та парки
↑ До списку новин

На Оболоні побудують окружну, стадіони та парки

26 червня 2012

Новий Генеральний план міста Києва в частині Оболонського району передбачає розвиток міста в існуючих межах, збільшення зелених зон і рекреаційних територій, розумне розвиток промислових і спеціальних територій. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Генпланом передбачено створення та комплексний благоустрій пішохідної набережної та паркової зони вздовж акваторії Дніпра, комплексний благоустрій та озеленення прибережних смуг вздовж озер Опечень 1-4, зокрема у озер Вербне, Йорданське, Редькино, Богатирське (озеро Опечень-1), біля затоки Верблюд. Також передбачається створення та благоустрій парків і скверів, зокрема мова йде про зелені зони Оболонь, Пуща-Водиця, парку в урочищі Наталка.

В цілому ж передбачено, що Оболонський район і надалі буде розвиватися як комплексний селищно-виробничий район міста з потужним виробничим і діловим потенціалом.

Зокрема, на території Оболонського району заплановано забезпечити подальший розвиток провідних виробничих підприємств і порядок використання промислових районів у межах вулиць Богатирської, Автозаводської, залізничної, і кільцевої дороги зі збільшенням робочих місць.

Разом з тим, в проектом нового Генплану передбачена реновація промислових територій в межах проспекту Московського і дороги, частини Подільсько-Куренівського промислового району з створенням багатофункціонального офісно-торгового і торгово-розважальних комплексів, будівництвом підземних і наземних паркінгів.

У частині планів житлової та громадської забудови передбачено завершення будівництва розпочатих або запроектованих житлових будинків та створення нових житлових комплексів в межах вулиць Бережанської, Лугової, Автозаводської, в межах вулиць Бережанської, Луговий, Полярної, а також на вулиці Майорова і на вулиці Кондратюка за рахунок реновації частини промислових і комунальних територій.

Генеральним планом також передбачені заходи щодо вдосконалення соціальної та медичної інфраструктури. Так, заплановано, що в Оболонському районі буде збудовано центр дитячої нейрохірургії, інфекційний корпус на території КМДКЛ № 1, реконструйовані Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини, міську дитячу туберкульозну лікарню. Також планується побудувати головний корпус дитячого санаторію "Ялинка".

Окремо Генпланом визначено будівництво спортивних майданчиків і стадіону з трибунами на Оболонському проспекті.

Щодо розвитку вулично-дорожньої мережі та транспорту, розробники запланували, зокрема, будівництво Великої Кільцевої дороги від проспекту Маршала Рокосовського до вулиці Богатирської, шляхопроводу над залізницею і розв'язкою на перетині з вулицею Богатирською і від вулиці Богатирської до Оболонського проспектів, реконструкцію Мінського шосе, площі Шевченка, вулиці Вишгородської, вулиці Фрунзе.

Газета «СЕГОДНЯ»


Топ-оголошення

110 кв.м в елітному будинку парк Шевченко
"нагорный", 3 кімнати 250 000$, 3х комн квартира в елітному житловому комплексі "Крутогорный" у ...

Квартири > Продам > Дніпро > Соборний р-н

20 соток під житлове будівництво з.Германовка
20 соток 11 000$, з.Германовка, 20 соток Держакт, під житлове будівництво, газ, світло, асфальт, ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Обухівський р-н > Германівка

Топ-оголошення

Продається ділянка 8 соток в с.Пухівка, р.Десна, ст.Вега
Набережная ул., 8 соток, 27 000$, Участок 8 соток в с. Пуховка, СТ "ВЕГА" Броварского р-на, 18 км от ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Пуховка

Продам уютную 2-х ком.кв. Военный спуск/Сабанеев мост.
Центр, 2 комнаты, 55/28/15 кв.м, 5/8, 77 000$, Продам уютную 2-х ком.кв. Военный спуск/Сабанеев мост. ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продам 1к кв-ру в клубному будинку біля лісу та озера.
Фіалковського, 1 кімната, 31,5/17,1/10,2 кв.м, 2/3, 22 000$, Продам чудові 1к кв-ри в цегляному ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Бровари