Вся нерухомість > Новини > Створена типова вілла для мільйонера-еколога
↑ До списку новин

Створена типова вілла для мільйонера-еколога

26 жовтня 2010

Архітектор Даніель Лібескінд створив проект типової вілли вартістю 3 мільйони євро: двоповерхова будівля площею 515 кв. м нагадує кристал з гострими кутами та високими вікнами, що вириваються з землі.

Вілла, яка може бути виготовлена, відправлена і зібрана в будь-якому місці, крім повного комплекту будівельних конструкцій включає сонячну теплову систему і сауну. Проект унікальний у всьому, пропонуючи максимальну ізоляцію і довговічність, передові матеріали, технології і відповідність найжорсткішим енергозберігаючим світовим стандартам.

У вілли з чотирма спальнями і чотирма ванними є відкриті площі, які перетікають одне в друге, включаючи кухню, яка є частиною «гранд-кімнати» на 100 квадратних метрів. Для обробки покупці можуть вибрати між інтер'єром «Лібескінд-стилю», зазначеним його гострими лініями, і сміливим білим настилом і «випадковим стилем», який пропонує «більш м'який» погляд, з паркетом і більш пригніченим освітленням. З додаткових особливостей можна відзначити сауну і винний підвал, а також сходи з нержавіючої сталі. Лібескінд говорить, що він був залучений в кожний аспект проекту, починаючи від дверних ручок.

Ідея, за словами архітектора, полягала в тому, щоб «втекти від типових кубічних форм, які випливають з свого роду обміну між архітектурою і виробництвом». Будинок буде будуватися на основі добре утепленого дерев'яного каркаса, покритого алюмінієм і акцентований цинковими стрічками. Будинок розроблений як три взаємопов'язані структури, і більшість елементів буде вироблено на фабриці.

Вілла буде коштувати від 2 до 3 млн. євро, в залежності від місця доставки (ціна включає відвантаження в межах Європи і будівництво). Дослідний зразок вілли будується в Даттельні (Німеччина), продажі почалися минулого літа. Проект стане першим у цілій лінії високоякісних будинків, запроектованих відомими архітекторами.

magazindomov.ru


Топ-оголошення

Продам дом в Березановке0991328535
Березанівка, 5 і більше кімнат, 80 кв.м, 15 соток, 34 900$, Продам дом шлаколитой 80 м.кв на высоком ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Продам 2-х ком.кв. ул.Маршала Говорова/Парк Победы.
Аркадия, 2 комнаты, 71/38/13 кв.м, 15/18, 105 000$, Продам 2-х ком.кв. ул.Маршала Говорова/Парк ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Топ-оголошення

Продам 2 до кв ХК "Кришталеві джерела"
Теремки-1, 2 кімнати 62/32/13 кв.м 8/9, 60 000$, Теремки-1, Феофанія, ст М. "Іпідром" 5 хв. їзди, ХК ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Продам. Кафе 80 м.кв. ул.Боброва
Боброва вул., 80 кв.м 56 000$, Продам. Кафе 80 м.кв. ул.Боброва кут ул.Философской. Цоколь з вікнами, ...

Сфера харчування > Продам > Дніпро > Чечелівський р-н

Продажа 1- комнатных ж/б 1 ул.Коноплянская 22 ЖК Навигатор -2 Без %
Минский массив, Коноплянская ул., 22, 1 комната, 49/18/18 кв.м, 9/25, 49 504$, м.Минская ЖК Навигатор ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н