Вся нерухомість > Новини > У Сімферополі відкрилася друга черга ТРЦ «Південна Галерея»
↑ До списку новин

У Сімферополі відкрилася друга черга ТРЦ «Південна Галерея»

7 березня 2014

27 лютого відбулося офіційне відкриття другої черги сімферопольського ТРЦ «Південна Галерея» (загальна орендна площа другої черги - 19,7 тис. кв. м).

Одночасно з відкриттям другої черги відбулося оновлення і першої черги комплексу, де замість гіпермаркету «Фуршет», який функціонував в ТРЦ з 2009 по 2013 рік, з'явився перший в Криму гіпермаркет «Ашан». Площа гіпермаркету «Ашан» склала близько 10 000 кв.м.

ТРЦ «Південна Галерея» є одним з найбільших ТРЦ на території Криму, загальна орендна площа об'єкта становить 32 800 кв. м.

Серед інших ключових орендарів ТРЦ «Південна Галерея» також можна виділити такі бренди і магазини як Respect, InCity, Oodji, Pierre Cardin, Fellini, Kari, Colin's, Gloria Jean, SwissTime, «Люксоптика», «Білизна Street», L'Etude, Women'Secret, «Золотий Вік», «Л'Етуаль», «Центр Взуття», дитячий супермаркет «Дитячий Світ», мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия». У ТРК працюють супермаркети побутової техніки та електроніки, зокрема, Comfy і «Фокстрот. Техніка для дому», магазин товарів для дому JYSK, а також зона відпочинку з різними кафе і ресторанами (Double Café, Neapol, Panini House, Espressia). Візитною карткою і головною «фішкою» ТРК «Південна Галерея» є зона розваг, представлена ​​найбільшим у Криму дитячим розважальним центром «Бебі Бум» площею 3300 кв.м.

Коментуючи відкриття ТРЦ «Південна Галерея» у Сімферополі, Ігор Заболоцький, директор департаменту торговельної нерухомості Colliers International, зазначив: «Перед нами стояло завдання створити ансамбль орендарів, який буде затребуваний жителями Сімферополя, всього Кримського півострова, а також численними туристами. Великим плюсом для ТРЦ «Південна Галерея» є той факт, що саме там відкрився перший в Криму гіпермаркет «Ашан». Поява цього гіпермаркету дає можливість покупцям відкрити для себе абсолютно новий асортимент продукції та вигідні цінові пропозиції. Серед орендарів є як великі національні торговельні мережі, так і сильні локальні оператори Кримського півострова. Саме така комбінація дозволить найкращим чином відповідати запитам кримчан і специфіці регіону, де переваги споживачів, на думку багатьох орендарів, значно відрізняються від жителів інших регіонів України».

Building.ua


Топ-оголошення

Продам. 2-к.кв. 9/10, ул.Кавалерийская
Кавалерійська вул., 2 кімнати, 58/-/- кв.м, 9/10, 50 000$, Продам. 2-к.кв. 9/10, ул.Кавалерийская ...

Квартири > Продам > Дніпро > Центральний р-н

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)- Варианты аренды
Малеванка, Петлюры (Пионерский 3-й) пер., 1 500грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - ...

Кімнати > Здам > Житомир

Топ-оголошення

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)- Варіанти оренди житла
2 000 грн./місяць, г, Дніпро - Варіанти оренди житла від місяця і більш -у Кон-такте - https: // ...

Кімнати > Здам > Волинська обл. > Ратнівський р-н > Ратно

Продам 1к 48м Электротехническая 43 ЖК Деснянский без комиссии
Троещина, Электротехническая ул., 43, 1 комната, 48/18/12 кв.м, 7/25, 50 000$, Продам 1к квартиру 48м ...

Квартири > Продам > Київ > Деснянський р-н

У продажу ділянка під забудову, с.Нижча Дубечня
9 соток, 4 000$, Продається ділянка 8, 6сот, в селі Нижча Дубечня, 25 км. від м. Вишгород. Поруч ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Нижча Дубечня