Вся нерухомість > Новини > Влада послабить податковий тиск на готельний бізнес - Янукович
↑ До списку новин

Влада послабить податковий тиск на готельний бізнес - Янукович

1 червня 2010

Влада має намір послабити податковий тиск на готельний бізнес. Як повідомили «Главреду» у прес-службі Президента України, про це Віктор Янукович заявив на міжнародній конференції «Євро-2012: довгострокові можливості інвестицій в сектор готелів і відпочинку в Україні».

Вітаючи учасників конференції, глава держави зазначив, що Україна сьогодні впевнено налаштована на реформи. «Сьогодні створені всі умови для їх реалізації. Сьогодні влада працює, як єдиний ланцюг. Президент - прем'єр-міністр - коаліція у парламенті - готові і здатні приймати необхідні законопроекти, спільно їх виконувати та створювати умови для розвитку країни », - підкреслив Янукович.

Президент відзначив, що в основу розвитку національної економіки та модернізації держави буде покладена інноваційно-інвестиційна модель. «Є всі підстави говорити, що економіка України буде успішною», - сказав глава держави, нагадавши, що останнім часом вже спостерігається пожвавлення економіки, зокрема, зростання ВВП - приблизно на рівні 4,8%.

 «Це позитивний рух буде продовжуватися», - переконаний Янукович.

Говорячи про підготовку України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, Президент висловив упевненість, що ми повинні плідно використовувати час, який залишився до цієї події, для розвитку готельного бізнесу. Янукович підкреслив зацікавленість нашої країни у своєчасному будівництві сучасних готелів у містах, які прийматимуть Євро-2012.

Очевидно, далі готельна інфраструктура повинна перебудовуватися в тих містах, які бізнес вважає найбільш цікавими, сказав Янукович. На переконання глави держави, в цьому контексті підприємцям слід в першу чергу звернути увагу на туристично привабливі регіони України.

Президент також підкреслив, що в контексті підготовки до Євро-2012 буде прийнято низку законопроектів, які, зокрема, передбачають ослаблення податкового тиску на підприємства готельного бізнесу, спрощення процедури оформлення дозвільних документів для них та ліцензування. Деякі з цих законів уже прийняті в першому читанні, сказав Президент, відзначивши, що, ймовірно, вони будуть остаточно прийняті в червні.

«Ви зможете переконатися - все, про що влада буде говорити вам, вона буде виконувати. Для цього будуть створені законодавчі гарантії держави», - зазначив Янукович, підкресливши, що бюрократія не буде заважати веденню бізнесу в Україні. Лібералізація всіх напрямків підприємництва в нашій державі буде відбуватися поступово, а цільова програма по Євро-2012 фактично починається вже зараз, сказав Президент.

Янукович побажав учасникам конференції плідної роботи. «Сподіваюся, ми з вами будемо добрими партнерами», - резюмував Глава держави.

«Главред»


Топ-оголошення

Сдам офис 30кв.м ул.Руденко 6 а
Осокорки, Руденко ул., 6 а, 30 кв.м, 6 500грн/месяц, Сдам офис 30 кв.м ул.Руденко 6 а, 7/8 эт, 1 ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Дарницький р-н

Предлагается к продаже 3х комн. квартира ул. Ак. Заболотного
Котовського, 3 кімнати, 64/38/10 кв.м, 2/10, 35 000$, Продам 3х комнатную квартиру на ул. ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Топ-оголошення

вул. Якубенківська (Тропініна), 2/4, метро "Лукьянівська"- 15 хвилин
Татарка, Тропініна вул., 2/4, 2 кімнати, 48/32/7 кв.м, 2/9, 14 000грн/місяць, вул. Якубенківська ...

Квартири > Здам > Київ > Шевченківський р-н

ЖК Акварель: красивая квартира в новом доме возле сквера на Черемушках!
Профсоюзная ул., 9А, 1 комната, 33/13/11 кв.м, 6/10, 41 900$, Профсоюзная / Святослава Рихтера, ...

Квартири > Продам > Одеса > Малинівський р-н

Продажа 48.46 кв.м ул.Ревуцкого 54-А ЖК РЕВУЦКИЙ Без %
Позняки, Ревуцкого ул., 54-А, 1 комната, 48/19/12 кв.м, 4/24, 63 000$, ЖК Ревуцкий, ул.Ревуцкого ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н