Вся нерухомість > Новини > У столичному Коцюбинському буде побудований спортивний комплекс від «Епіцентр К» за 150 млн. грн
↑ До списку новин

У столичному Коцюбинському буде побудований спортивний комплекс від «Епіцентр К» за 150 млн. грн

4 січня 2011

Компанією «Епіцентр К» з Києва, яка є оператором мережі однойменних гіпермаркетів з будівельних матеріалах, планується інвестування в проект з будівництва нового спорткомплексу, яка розташується у селищі Коцюбинському, вартістю в 150 мільйонів гривень. Ці дані були отримані 24 грудня в рамках проведення прес-конференції.

До відома, дана компанія активно підтримує спортсменів Україні і всіляко їм сприяє. Особливої уваги удостоюються молоді спортивні таланти. Для цього засновниками компанії «Епіцентр К» Олександром і Галиною Герега в 2008 році було ініційовано створення спортивного клубу в Городку, що розташовується у Хмельницькій області. З їх допомогою, 275 дітей отримали можливість щоденного відвідування секцій боксу, кікбоксингу, важкої атлетики, вільної боротьби і пауерліфтингу.

За словами першого віце-президента Федерації боксу в України, віце-президента федерації боксу в Європі, заслуженого тренера України Ігоря Гайдамака, безліч спортсменів висловлює цим людям свою щиру подяку, так як вони роблять велику справу. На сьогоднішній день збірна України з боксу є однією з найсильніших у світі і не в останню чергу завдяки цим людям.

Завдяки такій підтримці, згідно з даними фахівців компанії «Соцмарт», юні обдарування можуть розвиватися. Приміром, у заслуженого майстра спорту з боксу, чемпіона Європи, бронзового призера Чемпіонату світу, переможця кубку світу 2009 року, переможця Кубка Європи 2010 року Олександра Усика, на даний момент росте дитина, що вимагає чималих витрат. І подібні люди просто допомагають зробити тренування більш реальними при фінансових труднощах.

За словами голови правління компанії Олександра Гереги, ті спортивні комплекси, які будуть побудовані в містах, в яких присутні магазини мережі «Епіцентр К», будуть будуватися «з нуля», або ж будуть реставрувати школи, спортивні клуби. Компанію цікавлять види спорту, які користуються в нашій країні найбільшою популярністю, і на них в основному робиться акцент.

Соцмарт


Топ-оголошення

Сдам. 3-к.кв. 7/9, Подстанция, пр.Гагарина
Гагаріна просп., 3 кімнати, 64/-/- кв.м, 7/9, 20 000грн/місяць, Сдам. 3-к.кв. 7/9, Подстанция, ...

Квартири > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Продам помещение 47м 1э Винграновского 2 ЖК Вудстория без комиссии
Новая Дарница, Полесская ул., 4, 47 кв.м, 47 000$, Продам помещение Винграновского 2 47м 1э ЖК ...

Торговельні приміщення > Продам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Продам 2-х этажный добротный, современный хозяйский дом ул.Дачная/13 ст.Большого Фонтана!
Таїрова, 4 кімнати, 240 кв.м, 4,4 соток, 365 000$, Продам 2-х этажный добротный, современный ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Одеса > Київський р-н

Продам квартиру с мебелью и техникой
Котовского, 3 комнаты, 64/38/10 кв.м, 5/9, 33 500$, Код 229716 Просторная квартира в хорошем ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Продам. Отдельно стоящее здание. 450 м.кв. Приднепровск, ул.Карагандинская
Карагандинська вул., 450 кв.м, 280 000$, Продам. Отдельно стоящее здание. 450 м.кв. Приднепровск, ...

Окремі будівлі > Продам > Дніпро > Самарський р-н