Вся нерухомість > Новини > Записатися на реєстрацію бізнесу або нерухомості можна буде через Інтернет
↑ До списку новин

Записатися на реєстрацію бізнесу або нерухомості можна буде через Інтернет

11 вересня 2013

4 вересня, на прес-конфренції голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона розповів про електронні сервіси Укрдержреєстру.

Найближчим часом жителі всіх областей України зможуть записатися в усі відділи державної реєстрації прав на нерухоме майно та відділи державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців через Інтернет, зазначив Д.Ворона, пише ЮРЛІГА. Такий сервіс вже доступний у всіх відділах держреєстрації актів цивільного стану по всій Україні і в відділах держреєстрації прав на нерухоме майно 10 регіонів України (нагадаємо, з 1 серпня жителі Київської області отримали можливість скористатися даним сервісом). Такою послугою вже скористалися 6498 громадян.

«Послуги попереднього запису через Інтернет ми вже надаємо у всіх наших РАГСах. Тобто, якщо ви хочете отримати якусь послугу РАГСу, ви заходите на сайт, де обираєте послугу, яка вам необхідна, в який час ви хочете її отримати, і вас записують. І тоді у вказаний вами час ви приходите і отримуєте належну послугу", - сказав Дмитро Ворона.

Нагадуємо, попередній запис на прийом здійснюється через веб-сайти головних управлінь юстиції.

Дмитро Ворона також розповів про подальші перспективи удосконалення та скорочення часу реєстрації документів. Цьому допомагають електронні системи управління чергою, які вже успішно функціонують у 9 органах держреєстрації прав на нерухоме майно та 19 відділеннях держреєстрацію юросіб і фізосіб-підприємців, а до кінця нинішнього року планується встановити у містах України ще 180 таких систем.

Отримати консультацію фахівців Укрдержреєстру можна за допомогою скайп-зв'язку або по телефону. З початку роботи сервісу вже надано 2432 консультації за допомогою скайп і 7399 консультацій допомогою телефонного зв'язку.

Також вже сьогодні можна зареєструвати власний бізнес, не виходячи з дому, а також відстежувати стан проведення державної реєстрації в режимі реального часу.

Укрдержреєстром ведеться робота з розширення переліку послуг, які можна отримати через Інтернет і сучасні засоби зв'язку. Так, найближчим часом планується розпочати СМС-розсилку повідомлень про проведення державної реєстрації. Йдеться, в першу чергу, про держреєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Крім того, з січня 2014 р. набувають чинності зміни до законодавства, які дозволять надавати запити та отримувати виписки, витягу, довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців через Реєстраційний портал в електронному вигляді.

За інформацією Державної реєстраційної служби.

Сайт "ЮРЛІГА"


Топ-оголошення

Офис 90 м евроремонт отд.вход м.Золотые ворота от хозяина
Золотые Ворота, 90 кв.м, 749$/месяц, под офис на 1-м этаже 5-ти этажного жилого дома ул. Кудрявская ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

У продажу ділянка під забудову, с.Нижча Дубечня
9 соток, 4 000$, Продається ділянка 8, 6сот, в селі Нижча Дубечня, 25 км. від м. Вишгород. Поруч ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Нижча Дубечня

Топ-оголошення

Сдам комнату в трехкомнатной квартире.на Парусе р-н ул, Метростроевской
Метростроевская ул., 1грн/месяц, Сдам комнату в трехкомнатной квартире.на Парусе р-н ул, ...

Кімнати > Здам > Дніпро > Новокодацький р-н

м. Чернігівська пеша Ринок Юність Кімната БЕЗ ГОСПОДАРІВ для 1-2-чіл.
Комсомольський масив, 3 500 грн./місяць, м. Чернігівська 10 мин. пеша .РЫНОК Юность= Кімната БЕЗ ...

Кімнати > Здам > Київ > Дніпровський р-н

Сдам 2-комнатную квартиру на проспекте Академика ГЛУШКО.
Таирова, 2 комнаты, 45/-/- кв.м, 7/9, 6 000грн/месяц, Сдам 2-комнатную квартиру в центре Таирова, ...

Квартири > Здам > Одеса > Київський р-н