Вся нерухомість > Новини > В Україні побудують 12 льодових стадіонів
↑ До списку новин

В Україні побудують 12 льодових стадіонів

20 липня 2010

У Міністерстві у справах сім'ї, молоді та спорту за участю міністра Равіля Сафіулліна, членів оргкомітету з підготовки чемпіонату світу з хокею з шайбою 2011 відбулася нарада щодо визначення конкретних адрес будівництва 12 критих льодово-тренувальних катків в Україні. Про це повідомляє сайт міністерства.

За словами заступника міністра, члена оргкомітету з підготовки та проведення в Україні чемпіонату світу з хокею з шайбою серед чоловіків Вадима Сисюк, були визначені конкретні місця критих льодово-тренувальних катків в Києві, Львові, Донецьку, Червоноармійську Донецької області, Севастополі, Сумах, Хмельницьку, Черкасах, Іллічівську Одеської області, Луганську, і Мукачевому (Закарпаття). "Під ці льодово-тренувальні катки вже виділені земельні ділянки", - сказав В. Сисюк.

При цьому він відзначив, що в Києві буде побудовано два таких катка, які стануть заміною ЛТК "Крижинка". В. Сисюк нагадав, що відповідно до постанови уряду від 16 червня N467 буде облаштовано багаторівневу споруду зони гостинності для проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року на земельних ділянках державного підприємства "Льодово-тренувальний каток "Крижинка", малого державного підприємства "Тенісні корти", державного підприємства "Готель Спорт". Цією постановою передбачено завершення будівництва критого льодово-тренувального катка в Києві за рахунок коштів, виділених відповідно до постанови від 9 червня 2010 N412 зі стабілізаційного фонду для будівництва спортивних споруд зі штучним льодом відповідно до державної цільової соціальної програми "Хокей України".

Крім цього, заступник міністра зазначив, що у зв'язку з облаштуванням відповідно до вимог УЄФА на земельних ділянках ЛТК "Крижинка" і МДП "Тенісні корти" багаторівневого споруди зони гостинності керівництво "Центральної навчально-тренувальної бази ковзанярського спорту" Льодовий стадіон "відправило гарантійні листи міністерству щодо надання можливості тренуватися на тенісних кортах ДП "Льодовий стадіон" дитячим тенісним групам, які займаються на МДП "Тенісні корти".

Український Бізнес Ресурс


Топ-оголошення

Будинок біля Дніпра на Русановских садах.
Никольская Слобідка, 4 кімнати, 130 кв.м, 2 соток 160 000$, Будинок біля Дніпра, 7 лінія (краща ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київ > Дніпровський р-н

Два офиса 150м и 165м можно вместе н/ф м.Арскнальная 5мин от хозяина
Печерск, 150 кв.м, 45 000грн/месяц, Адреса: Печерський район, вул. Московська (нова назва - вул. ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Печерський р-н

Топ-оголошення

260 кв.м з терасою ЖК Амфітеатр парк Шевченко
"нагорный", 4 кімнати 260/-/- кв.м 420 000$, Для цінителів Якості, Комфорту і Затишку! квартира VIP у ...

Квартири > Продам > Дніпро > Соборний р-н

Здам. 3-к.кв. 7/10, пр.Слобожанский кут Калиновою
Артековская вул., 3 кімнати 68/-/- кв.м 7/10, 16 000грн./місяць, Здам. 3-к.кв. 7/10, пр.Слобожанский ...

Квартири > Здам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Продам 2 комнатную квартиру на Слободке, ул. Краснослободская/Вл. Винниченко, 2/2, 42 кв.м.
Слободка, Краснослободская ул., 2 комнаты, 42/-/- кв.м, 2/2, 21 500$, Продам 2 комнатную квартиру на ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н