Вся нерухомість > Новини > Мільйонерам набридла самітність: багатії тікають з приватних островів
↑ До списку новин

Мільйонерам набридла самітність: багатії тікають з приватних островів

29 жовтня 2013

Білі піщані пляжі, кришталево чиста вода і цілковита самотність - особистий острів, напевно, є втіленням уявлень людей про рай, пише УБР.

Але в реальності все може бути не зовсім так, оскільки на ринку нерухомості ряд островів нудяться в очікуванні продажу, а експерти попереджають, що пов'язаним з життям на ньому клопоту може бути набагато більше, ніж здається.

По всьому світу в даний момент на продаж виставлено понад 600 островів, які розташовуються від Карибського басейну до холодних вод північної Шотландії, вартість яких варіюється від 50 тисяч до 100 мільйонів доларів. З 2006 року число островів на ринку зросло в три рази.

Ефектний острів Петра поблизу Нью-Йорка продається вже роками, і у вартість острова входить приголомшливий будинок за проектом Франка Ллойда Райта. Вартість можна дізнатися тільки за запитом. Острів Аллен недалеко від штату Вашингтон вперше з'явився на ринку в 2005 році за $25 мільйонів, а зараз власники просять за нього $13,5 мільйона.

Агент з продажу островів Фархад Владі каже: "Деякі зірки тікають з ринку якомога швидше".

Схоже, що багаті і знамениті, заплативши мільйони, щоб відчути себе Робінзоном Крузо, не очікували неприємностей в раю, до числа яких входять відсутність електрики, бюрократична тяганина, загроза зникаючим видам і непомірні витрати на утримання.

Британський телеведучий Бен Фогл також попереджає про небезпеку володіння островом.

"Спокуса мріями про власний острів, багато людей не думає про реальність", - розповідає він. За його словами, люди забувають про високу вартість витрат на утримання острова - в тому числі і прибирання великої кількості сміття, яке прибиває до берега.

За останні сто років на продаж було виставлено близько 12 тисяч островів - однак лише одну тисячу з них вдалося зробити комфортними для проживання. У числі проблем забезпечення електрикою для віддалених місць, міжсезонні урагани, дикі тварини і дикі джунглі або ліс. Види, що знаходяться під загрозою зникнення, мають пріоритет перед примхливими зірками.

Відсутність зручностей для створення розкоші, до якої вони звикли, схоже, є каменем спотикання для деяких надбагатих власників островів.

Ніколас Кейдж позбувся свого $3-мільйонного острову Ліф Кей на Багамах, після того як зникаючі рептилії поставили хрест на його надіях побудувати там розкішний будинок. Співачка Селін Діон намагається продати свій острів в Канаді вартістю близько $30 мільйонів, хоча її земля йде на додачу з шато у французькому стилі.

Також після розриву Джонні Деппа і Ванесси Параді, їх острів на Багамах може бути виставлений на продаж, після того як було оголошено, що жодна зі сторін не зацікавлена у цій нерухомості.

Мільярдер з Microsoft Пол Аллен виявив, що всі технології світу не здатні полегшити завдання оснащення його острова недалеко від Сіетла електрикою. Острів був куплений Алленом у 1992 році, і в даний час виставлений на продаж за $13 мільйонів.

Порівняно менше навантаження для гаманця представляє острів Джонатан недалеко від Род-Айленда. За $1,4 мільйона можна обзавестися охоронюваним заповідником і сучасним котеджем з двома спальнями.

УБР


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
15 кв.м, 2/9, 1 800грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по ...

Кімнати > Здам > Вінницька обл. > Літинський р-н > Літин

Продам 2-ю квартиру 77м, Коноплянская 22а ЖК "Навигатор" 2 без комиссии
Минский массив, Коноплянская ул., 22, 2 комнаты, 77/36/18 кв.м, 10/25, 69 000$, Продам 2-ю квартиру ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1грн/месяц, Звонили по вопросу сьема жилья -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по ...

Кімнати > Здам > Тернопільська обл. > Бережанський р-н > Бережани

Продам участок в Вапнярке
6 соток, 6 000$, Шикарный участок 6 соток с видом на Море и Лиман Правильная форма Все коммуникации: ...

Земельні ділянки > Продам > Одеська обл. > Лиманський р-н > Вапнярка

2-х комнатная квартира на Радужной 55 Без комисссии
Воскресенка, 2 кімнати, 52/31/8 кв.м, 1/9, 56 000$, Радужная 55. 1/9 кирпичного дома 52/31/8 Комнаты ...

Квартири > Продам > Київ > Дніпровський р-н