Вся нерухомість > Новини > Міжнародні торговельні оператори активно виходять на ринок Києва
↑ До списку новин

Міжнародні торговельні оператори активно виходять на ринок Києва

6 лютого 2012

Минулий рік ознаменувався високою активністю міжнародних торгових операторів ринку нерухомості Києва.

У 2011 році знаковими для ринку ритейлу Києва стали відкриття перших магазинів таких міжнародних брендів, як New Yorker, Oysho і Finn Flare, які розмістилися в ТРЦ Скай Молл. У ТРЦ Глобус відкрився перший магазин американської мережі MAC, а також магазини аксесуарів I am, SIX і Diva. Про це повідомили ЛІГАБізнесІнформ в Jones Lang LaSalle.

У 2011 році активну роботу на українському ринку почали дві російські мережі магазинів косметики та парфумерії - Рів Гош під брендом Бомонд, і Л'Етуаль. Знаковою подією 2011 року стало відкриття першого флагманського магазина мережі Gap на вул. Хрещатик, 50, площею 1 200 кв.м. Консультантом угоди щодо передачі приміщення в оренду виступила компанія Jones Lang LaSalle, вважають експерти.

Ключовими подіями на ринку luxury-ритейлу в 2011 році стали відкриття перших монобрендових магазинів таких люксових брендів, як Christian Dior (вул. Заньковецької, 5), Trussardi (вул. Велика Васильківська, 27), Ermanno Scervino (вул. Московська, 46/2a ), STDupont (вул. Городецького, 17), a.testoni (ТЦ Мандарин Плаза), Ralph Lauren Home (вул. Московська, 37/2).

Ринок нерухомості Києва в минулому році також поповнився новими операторами розваг. Російська мережа Кронверк Сінема відкрила у складі ТРЦ Скай Молл свій перший кінотеатр в Києві та другий в Україні. У цьому ж торговельному центрі було відкрито перший у Києві боулінг-клуб української мережі Сіті-боулінг. Боулінг-клуби даної мережі вже успішно працюють в ТРЦ Рів'єра Шопінг Сіті в Одесі і ТРЦ Кінг Кросс Леополіс у Львові.

За прогнозами експертів, в 2012 році ця тенденція буде продовжена і торговельні площі в Україні поповняться новими іменитими ритейлерами.

Олена Бозаджі, керівник відділу досліджень в Києві компанії Jones Lang LaSalle, зазначила: "Ми очікуємо, що 2012 рік буде не менш плідним для столичного ринку торгової нерухомості - як щодо майбутніх відкриттів торгових центрів, так і появи нових торгових операторів".

За її даними, в 2012 році в Києві з високою часткою ймовірності має відкритися п'ять нових торгових комплексів. Загальний обсяг якісних проектів, запланованих до виходу в 2012 році, становить близько 185 000 кв. м.

"Якщо говорити про ритейлера, то про плани входження на київський ринок заявляють, приміром, світові мережі громадського харчування Kentucky Fried Chicken (KFC), Subway і Dunkin' Donuts. У 2012 році в Києві також очікуються відкриття перших гіпермаркетів німецької мережі Real і української продовольчої мережі Амстор", - сказала Олена Бозаджі.

ИА ЛІГА БізнесІнформ


Топ-оголошення

Сдам свою 2-комн. кв. на проспекте Берестейском.
КПІ, 2 кімнати, 45/-/7 кв.м, 7/9, 17 000грн/місяць, Сдам свою 2-комнатную квартиру на проспекте ...

Квартири > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Продается земельный участок ОСГ
250 га, 2 500 000$, 35км.от Киева.с.Яблунивка.Продается земельный участок ОСГ 250 гектаров можно ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Макарівський р-н > яблонивка

Топ-оголошення

Єдина у продажу 3-4х комн квартира 120 кв.м в ЖК ПАНОРАМА!
"нагорный", 4 кімнати 120/-/- кв.м 10/17, 100 000$, Пропонується до продажу остання 4 х комн квартира ...

Квартири > Продам > Дніпро > Соборний р-н

От собственника. Продажа офиса 52 кв.м., в новом БЦ, Глубочицкая 17
Лук'янівка, 52 кв.м, 79 000$, Идеально под салон красоты. Аренда помещения с отд.входом в Бизнес ...

Офісні приміщення > Продам > Київ > Шевченківський р-н

Продам підвал ул.Артема 12, 147 кв.м
Львівська пл., Січових стрільців (Артема) вул. 12, 147 кв.м 60 000$, Продам підвал ул.Артема 12, 147 ...

Офісні приміщення > Продам > Київ > Шевченківський р-н