Вся нерухомість > Новини > Київські кафе на воді вже шукають персонал
↑ До списку новин

Київські кафе на воді вже шукають персонал

15 серпня 2013

Два нових дебаркадера, про написала раніше газета «Сегодня», вже перевіряє прокуратура. Правоохоронці мають намір вивчити документацію та дозволи у власників плавзасобів. «Ми почали перевірку, залучили органи держконтролю. За результатами перевірки встановимо правомірність розміщення цих плавзасобів, і якщо з'ясується, що вони не мають всіх необхідних документів, буде ставитися питання про те, щоб вони були відшвартовані», - сказав «Сегодня» начальник відділу транспортного управління столичної прокуратури Дмитро Чібісов. Підключитися до перевірок ось-ось готова і Дніпровська екологічна прокуратура. «Дебаркадери будемо перевіряти. Якщо у них будуть знайдені порушення (наприклад, вони не підключені до каналізації), будемо реагувати - зобов'язуємо звільнити ділянку або відшкодувати завдані екології збитки», - сказала прес-секретар Дніпровського екологічного прокурора Тетяна Тихончик. Нагадаємо, два нових дебаркадера з'явилися біля мосту Метро і на Оболонській набережній.

СТРАЗИ І СВІТЛО. Кореспондент «Сегодня» побувала на двох «новачках», щоб влаштуватися на роботу офіціантом, прибиральницею або посудомийкою. Як виявилося, на дебаркадерах вже щосили набирають людей і готуються до відкриття, незважаючи на те, що «все не так просто». «Так, нам потрібен персонал, але поки немає начальства - нічого точніше сказати не можу», - каже нам охоронець дебаркадера біля мосту Метро, змірявши оцінюючим поглядом. Нам запропонували прийти через кілька днів, коли будуть встановлювати барну стійку та обладнання на кухні, не згадавши ні про які документи. Зараз же на понтон вже привезли меблі - ротангові стільці і бузкові дивани зі стразами - і закінчують ремонт. До речі, у дебаркадера біля мосту є навіть сайт, де розміщені свіжі вакансії і значиться дата відкриття - 13 липня.

На Оболоні ж охорона більш балакуча: «Люди потрібні будуть через кілька тижнів. Ви ж розумієте, що не все так просто... Тут планується кафе і красива пристань. Ось зараз підведемо світло (від дебаркадера до самої набережної робочі зняли бруківку і риють траншею для проводів. - Авт.) і почнемо працювати ». Зарплату в обох випадках обіцяли середньоринкову: схожі пропозиції в інтернеті, наприклад, обіцяють офіціантові 3-6 тисяч грн.

Сначова Владислава, СЕГОДНЯ.ua


Топ-оголошення

Оренда 5-комн. квартири представницького класу в історичному центрі Києва, Золоті Ворота, вул. Ярославов Вал, 15-а
Золоті Ворота, 5 і більш за кімнати 204/104/54 кв.м 9/9, 3 000$/місяць, Оренда 5-кімнатної квартири ...

Квартири > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)-- Варіанти оренди житла
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Чернігівська обл. > Прилуцький р-н > Прилуки

Топ-оголошення

3-х комнатная квартира с ремонтом на Ришельевской по интересной цене
Центр, Ришельевская ул., 3 комнаты, 90/55/6 кв.м, 3/3, 55 000$, Квартира в историческом центре ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продаж 1-кімнатних же/би 1 і 2 ул.Электротехническая ЖК Деснянський Без %
Троєщина, Електротехнічна вул. 43, 1 кімната 43/18/10 кв.м 8/25, 36 921$, Продаж 1 кімнатних же/би 1 ...

Квартири > Продам > Київ > Деснянський р-н

Продам. Дом 200 м.кв. 10 соток. Подгородное. Ул.Тюменская.
Тюменська, 3 кімнати, 200 кв.м, 10 соток, 165 000$, Продам. Дом 200 м.кв. 10 соток. Подгородное. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпропетровська обл. > Дніпропетровський р-н > Підгородне