Вся нерухомість > Новини > Жителі Київської області відмовилися ставати киянами
↑ До списку новин

Жителі Київської області відмовилися ставати киянами

28 травня 2010

Коцюбінчани мають намір провести референдум щодо надання селищу статусу міста обласного підпорядкування. Про це заявив ініціатор Соціальної кампанії "Рідне Коцюбинське", депутат Коцюбинської селищної ради Володимир Жарков. 16 травня було проведено збори територіальної громади Коцюбинського, яка звернулася до селищної ради із заявою про початок процедури референдуму і вибрала ініціативну групу для збору необхідних підписів ", - повідомив Володимир Жарков.

Також він розповів, Концепцією генплану Києва і розвитку столиці до 2025-го року, схваленою Київрадою, передбачено міста в районі смт. Коцюбинське. Лідер Соціальної ініціативи "Рідний Коцюбинське" Володимир Жарков вважає цей факт спробою міської влади привласнити селище з метою подальшого його використання у своїх власних інтересах. Володимир Жарков відзначив, що це призведе до погіршення рівня життя коцюбінчан та ліквідації самобутності селищної природи.

На думку активіста, прийняття Генплану столиці з претензією на район Коцюбинського є проявом бажання київської влади прибрати до рук додаткові території і отримати від цього додатковий прибуток. Думка ж мешканців селища повністю ігнорується.

"Київрада, містобудівну діяльність якого вже перевіряє Генеральна прокуратура, затвердила авантюрну концепцію Генплану Києва до 2025-го року, до якої включила забудову в районі Коцюбинського. Це свідчить про те, що столиця має своє власне бачення розвитку і не враховує думки коцюбінчан", - зазначив Володимир Жарков.

За його словами, першочергова мета подібних рішень політиків з Києва очевидна. "Столична мерія намагається прибрати до рук Коцюбинське і запровадити для його жителів астрономічні комунальні тарифи, платну медицину і використовувати гроші, які виділяють на благоустрій селища, з метою самозбагачення", - підкреслив Володимир Жарков.

Активіст додав, що заради ефективної протидії зазіханням київських політиків коцюбінчанам потрібно згуртуватися і висловити свою позицію. "Жителі селища мають висловити власне бачення ролі свого населеного пункту і разом з Київською обласною держадміністрацією робити попереджувальні кроки з розвитку селища та адміністративного підпорядкування. Інакше за всіх все" вирішить "КМДА", - додав Володимир Жарков.

"Жителі Коцюбинського ні за яких обставин не віддадуть своє селище до складу столиці, адже Коцюбинському на сьогоднішній день потрібен статус міста обласного підпорядкування, а на частинки Києва. Нам потрібно зберегти Коцюбинське як зелену зону відпочинку і не дати можливості столичним політикам доступу до розбазарювання земель Коцюбинського", - повідомив Жарков.

Володимир Жарков відзначив необхідність надання Коцюбинському статусу міста обласного підпорядкування, адже, за його словами, селище отримає можливість формувати повноцінний міський бюджет і активно розвивати інфраструктуру, що дозволить знизити ціни на оплату теплопостачання.

"КИЯНИ"


Топ-оголошення

Продам 1 комнатную квартиру в новом доме в жк Континент, Люстдорфская дор., 2/12, 39, 6 кв.м.
Люстдорфская дор., 1 комната, 39,6/-/- кв.м, 2/12, 41 000$, Продам 1 комнатную квартиру в новом доме ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели - ...

Кімнати > Здам > Тернопільська обл. > Зборівський р-н > Зборів

Топ-оголошення

Продам. 3-к.кв. 4/9, центр, ул.Исполкомовская
Виконкомівська вул., 3 кімнати, 135/-/- кв.м, 4/9, 210 000$, Продам. 3-к.кв. 4/9, центр, ...

Квартири > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Продаж будинку в Сухому Лимані
СТ Будівельник, 4 кімнати, 164 кв.м, 5,6 соток, 80 000$, У продажу будинок в передмісті Одеси, в ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Одеська обл. > Овідіопольський р-н > Сухий Лиман

Продажа помещения офис-магазин Ул. Саперно-Слободская 22
Саперная Слободка, Саперно-Слободская ул., 22, 1500 кв.м, 2 000 000$, Голосеевский р-н, ул. ...

Офісні приміщення > Продам > Київ > Голосіївський р-н