Вся нерухомість > Новини > На території західного Криму вигідно будувати готелі «економ-класу»
↑ До списку новин

На території західного Криму вигідно будувати готелі «економ-класу»

31 серпня 2011

На узбережжі західного Криму доцільно будівництво готелів класу 1-3 зірки і розвиток пляжного відпочинку, відпочинку з дітьми і оздоровчого відпочинку, який включав би в себе лікування цілющими грязями у поєднанні з косметичними та SPA-процедурами. Крім того, конкурентоспроможними на заході Криму може бути молодіжний, розважальний, подієвий і «зелений» туризм, круїзи, - заявили експерти компанії McKinsey&Company, що здійснювали діагностику потенціалу розвитку туризму на західному узбережжі Криму на замовлення Ради міністрів АРК.

Як повідомив керівник проекту Дмитро Девятеріков, в ході проведення діагностики експерти компанії провели ряд зустрічей з представниками місцевих та республіканських органів влади та бізнесу, вивчили досвід розвитку найкращих світових курортів, оглянули території Євпаторії, Сакського, Чорноморського і Роздольненського районів, а також проаналізували переваги, недоліки та стан інфраструктури регіону. «Аналіз світового досвіду показує, що для успішного розвитку курорту важлива наявність вільних масивів земель належної якості, визначення вдалого єдиного позиціонування курорту, дотримання єдиного плану розвитку, широке державно-приватне співробітництво і створення спеціального органу управління курортною зоною з широкими повноваженнями. На західному узбережжі є необхідні фактори для розвитку якісної і затребуваної курортної пропозиції», - повідомив Дмитро Девятеріков.

Так, він зазначив, що в регіоні чиста морська вода, велика протяжність піщаних пляжів, природний заповідник на мисі Тарханкут, наявність медичних грязей, а також можливостей для розвитку водного спорту - дайвінгу та кайтсерфінгу. Залучати європейців буде Міжнародний музичний фестиваль «Казантип», а туристів з країн СНД - відсутність візового режиму і єдина мова спілкування.

Недоліками території є степова місцевість, відносно короткий купальний сезон, брак готелів і ресторанів, низький сервіс, нерозвинена інфраструктура, а також зношені каналізаційні мережі та очисні споруди. Виходячи з отриманих даних, експерти прийшли до висновку про доцільність будівництва на узбережжі готелів класу 1-3 зірки.

Building.ua


Топ-оголошення

Продаж 3к апартаментів в ЖК "апарт-комплекс Пуща Водиця", Цісик 32, Пуща-Водиця, Оболонський район.
Пуща-Водиця, Квітки Цісик (Гамарника) вул., 32, 3 кімнати, 73/46/19 кв.м, 4/5, 84 000$, Продаж 3к ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-- Варианты аренды жилья
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) -Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Миколаївська обл. > Братський р-н > Братське

Топ-оголошення

Сдам. 2-к.кв. 10/10, ж/м Победа-3, ул.Мандрыковская
Мандриківська вул., 2 кімнати, 52/-/- кв.м, 10/10, 8 500грн/місяць, Сдам. 2-к.кв. 10/10, ж/м ...

Квартири > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Вул. Чикаленка 7 (Пушкінська) метро "Хрещатик" -5 хвилин в пішій доступності.
Майдан Незалежності, 130 кв.м, 20 000грн/місяць, Вул. Чикаленка 7 (Пушкінська) метро "Хрещатик" -5 ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Київська обл. > Миронівський р-н > Миронівка