Вся нерухомість > Новини > Просто і зі смаком
↑ До списку новин

Просто і зі смаком

14 листопада 2013

Вам набрид колишній дизайн інтер'єру і ви хочете нового і цікавого в обстановці? Так змініть все в своєму будинку собі і рідним на радість. Перше, з чого слід почати, це прибирання. Наведіть порядок на балконі і антресолях, позбудьтеся речей і меблів, якими вже давно не користуєтеся. Залишайте тільки ті речі, які потрібні вам зараз, решту або роздайте тим, кому вони потрібніші, або просто винесіть на звалище. Це очистить простір і додасть в квартиру хвилю свіжого повітря.

Ті предмети, якими ви часто користуєтеся, можна скласти в шухлядки і кошики. Вони і завжди будуть під рукою, і не стануть займати простір в кімнаті. Залиште пару порожніх поличок на той випадок, якщо у вас в квартирі з'явиться поповнення. Якщо вибрати для дизайну квартири один вид підлогового покриття, то це створить ефект плавного переміщення з однієї кімнати в іншу. Можна використовувати джут. Це недороге, але відмінне покриття. Його вибирають люди, які не хочуть привертати до себе уваги. Колірна палітра теж важлива. Використовуйте для великих приміщень пастельні тони і відтінки.

Вони можуть виявлятися не тільки в оздобленні стін, але і в аксесуарах, наприклад, кольорі покривал або меблевій оббивці. Тканину та аксесуари слід вибирати різні за фактурою, кольором і стилю. На свій смак у дизайні інтер'єру можна створити чохли для меблів і постільну білизну. Яскравості у ваш дизайн інтер'єру додадуть диванні подушки, саморобні серветки та багато інших дрібниць.

Більше світла

Якщо додати в дизайн квартири предмети з металевими поверхнями або з вмістом скла, срібла, то світла у вашій квартирі додасться в багато разів. Абажури треба використовувати бежеві або світлі, щоб кімната наповнилася м'яким світлом.

Можна використовувати прилади освітлення для корекції приміщення. Наприклад, лампи і торшери можуть регулювати висоту стелі, привертаючи увагу відвідувачів наверх. Строгий, але простий стиль допоможе підкреслити журнальний столик зі скляною поверхнею.

Ілюзія простору

Якщо придбати для дизайну квартири замість предметів мистецтва дзеркала, вони візуально збільшать простір, а коштують значно дешевше, ніж живопис. Вішати дзеркала варто там, де вони відображають позитивні речі, наприклад, предмет меблів або декорації інтер'єру.

Більше винахідливості

Можна використовувати в дизайні квартири вінтаж. Оригінальні речі зустрічаються на барахолках, у сусіда або в антикварних магазинах. Парочку цікавих сувенірчиків додадуть вашому дизайну інтер'єру завершений вигляд, але не стануть перевантажувати простір. Внести нотку свіжості в їдальню допоможуть стільці різних стилів, для кожного члена сімейства.

Стільці окремо в більшості випадків коштують дешевше, ніж гарнітури, і надають обстановці вінтажний і дорогий вигляд. Частинка власної душі. Це можуть бути ваші найулюбленіші предмети. Наприклад, шкільні зошити, грамоти, дитячі фотографії, або листи. Їх варто повісити на видне місце, щоб усім було видно. Якщо ви боїтеся перевантажити приміщення деталями, то замініть старе на нове, по мірі надходження. А зараз давайте складемо в коробку все те, що ви не хочете бачити в дизайні інтер'єру на даний момент. Комбінуйте по тематиці чорно-білі фотографії, в рамках простої форми вони легко вписуються майже в кожний дизайн інтер'єру. Щоб було цікавіше, великі предмети і картини можна не вішати, а просто притулити до стіни. Додати в обстановку свіжості допоможе флора. Живі квіти у вазі з прозорого скла - відмінна декорація дизайну квартири.

Ваш интерьер


Топ-оголошення

Продам 1кім., вул.Бориспільська, 45 .Нова Дарниця, Рембаза М. Червоний Хутір.
Новая Дарница, Бориспольская ул., 45, 1 комната, 32/17/6 кв.м, 3/3, 26 000$, Продаж 1кімн.квартири ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

2-хкімнатна стільникова на Люстдорфской дорозі за цікавою ціною
Люстдорфская дор., 2 кімнати 56,3/30,3/7,8 кв.м 10/16, 36 000$, Стільникова. Кімнати роздільні. Три ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Топ-оголошення

Уникальное предложение! ЦЕНА СНИЖЕНА на 50%! Фасад на Нежинской, р-н Нового рынка
Центр, Нежинская ул., 20, 1/2, 700$/месяц, Торговая/Нежинская В районе Нового рынка сдается фасадное ...

Інше > Здам > Одеса > Приморський р-н

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина - Варианты аренды жилья
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Харківська обл. > Зміївський р-н > Зміїв

Продам земельну ділянку 1, 35 га, с.Бедевля, Тячівський р-н, Закарпатська обл
1,35 га, 27 000$, Закарпатська обл., Тячівський р-н, с. Бедевля. Продається приватизована земельна ...

Земельні ділянки > Продам > Закарпатська обл. > Тячівський р-н > с. Бедевля