Вся нерухомість > Новини > Італійський стиль в дизайні інтер'єру квартири: особливості та нюанси
↑ До списку новин

Італійський стиль в дизайні інтер'єру квартири: особливості та нюанси

17 січня 2013

У дизайні інтер'єру італійський стиль (ще відомий, як тосканський або середземноморський) одержав широке поширення і визнання. Народжений в променях гарячого сонця Італії, він був покликаний символізувати радість життя, комфорт і задоволення від кожного прожитого дня.

У чому ж секрет популярності італійського стилю в інтер'єрі? Перш за все, інтер'єр в італійському стилі наповнений вишуканими деталями, часто ручної роботи, і при цьому зручний, комфортний, ідеальний для життя. Натуральні матеріали, в основному, камінь і дерево, в поєднанні з простими, але не примітивними формами, створюють ідеальну атмосферу для комфортного життя. Недаром італійські меблі так цінуються у всьому світі - з їх зручністю та елегантністю важко змагатися.

Особливу роль в італійському інтер'єрі грає колір: головне завдання - створити теплий, південний, неначе випалений палючим тосканським сонцем, інтер'єр. І в цьому, звичайно ж, допоможе тепла колірна гамма: бежевий, жовтий, білий і кремовий кольори створюють атмосферу середземноморського інтер'єру. Саме тому спальні Італії завжди так затишні і ніби запрошують поніжитися, а вітальні - розташовують до неспішної розмови за прохолодними напоями. Охристий, теракотовий, оливковий кольори - відмітна особливість італійського інтер'єру.

Можливо, унікальність італійського стилю в інтер'єрі саме в ідеальному поєднанні натуральних матеріалів, завжди сучасних форм і простоти, яка і є основою зручності і комфорту.

Уміння дизайнерів інтер'єру поєднувати натуральний камінь, дерево і сучасні технології дозволяють створювати ідеальний для життя середземноморський інтер'єр, в якому все гармонійно і збалансовано. Також доречний в італійському інтер'єрі легкий ефект патини, наліт старовини, потертість, властива цьому стилю: вони надають інтер'єру "житлового" вигляду, адже будинок, в якому живуть люди, завжди зберігає відбитки життя.

Італійський стиль використовується не тільки для оформлення приватних інтер'єрів, дуже часто його можна зустріти в дизайні дорогих готелів, ресторанів, кафе. Завдяки своїй зручності, цей стиль знайшов безліч шанувальників, а певний шик інтер'єрів в середземноморському стилі доводиться до душі більшості любителів комфорту: адже що може бути краще для гарного проведення часу, ніж сонячні фарби і зручність форм італійських інтер'єрів!

Ваш интерьер


Топ-оголошення

ЖК Теремки, Заболотного вул.15Г, Видова трикімнатна-87кв.м. ст.м.Іподром, Теремки
Теремки-1, Заболотного вул., 15Г, 3 кімнати, 87/47/13 кв.м, 8/25, 110 000$, АКТУАЛЬНО! ЖК Теремки, ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Продам свинокомплекс 11000 кв.м. в Синельниковском районі Дніпропетровської області.
450 000$, Продам свинокомплекс 11000 кв.м. в Синельниковском районі Дніпропетровської області. ...

Інше > Продам > Дніпропетровська обл. > Синельникове

Топ-оголошення

Аренда офисов в БЦ, улица Глубочицкая 40. кв.м., Офис 93 кв.м.
Поділ, 93 кв.м, 250грн/кв.м/місяць, Аренда офисов в Бизнес-центре, улица Глубочицкая. Выбор площадей ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Унікальна пропозиція! 5 кв. з новими меблями та технікою!
Шолуденко, 15д, 5 і більше кімнат, 125/63/33 кв.м, 10/11, 147 000$, Унікальна пропозиція 5ти ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Вишгород

Продажа 1-комн.квартиры ЖК Метрополис Без комиссии
Теремки-1, Заболотного ул., 1, 1 комната, 38/18/10 кв.м, 20/32, 78 000$, Без комиссии! Идеально как ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н