Вся нерухомість > Новини > Дерев'яні шпалери
↑ До списку новин

Дерев'яні шпалери

1 червня 2011

Чим більше в житті людини з'являється штучного і синтетичного, тим більше її тягне до традиційних матеріалів - саме цим пояснюється той факт, що в наш високотехнологічний вік найбільшою популярністю користуються не інтер'єри зі скла і металу, а затишні рустика, кантрі, класика .. І якщо ви хочете оформити свій будинок таким чином, щоб відпочивати в ньому не тільки тілом, але і душею, то дерев'яні шпалери - це те, що потрібно.

Дерев'яні шпалери можна віднести до обробних матеріалів середньої цінової категорії - вони обійдуться дорожче звичайних, але не настільки, щоб їх могли собі дозволити тільки дуже багаті люди. А це означає, що створити благородний і красивий інтер'єр під силу кожному, головне - це бажання. Чим же гарні дерев'яні шпалери? У першу чергу, вони гарні своїм затишком. Квартира, оздоблена з використанням цього матеріалу, набуває особливо затишний вигляд, атмосфера в ній стає затишною і розслабленою. А якщо додати до дерев'яних шпалер камін (можна штучний), грубі керамічні вази і текстиль з натуральних тканин, то ви зможете створити гармонійну атмосферу заміського будинку, в якому так приємно проводити вихідні всією сім'єю.

У виборі дерев'яних шпалер може знайти тільки один мінус - їх пожежна небезпека. Дійсно, а як поведе себе цей обробний матеріал, якщо відбудеться спалах? Насправді боятися нема чого, тому що виробники дерев'яних шпалер цей факт вже передбачили - дерево просочується спеціальними речовинами, які роблять її пожежостійким. Крім того, завдяки тому самому просоченню, дерево стає стійким і до впливу вологи, і до впливу бактерій. Тобто всі традиційні мінуси деревини благополучно нівелюються, залишаються тільки її позитивні сторони, яких, до речі, дуже багато.

Чому дерев'яні шпалери?

1. Це красиво і затишно.

2. Дерев'яні шпалери стійкі до впливу багатьох негативних чинників (волога, вогонь, бактерії), це гігієнічно безпечний обробний матеріал.

3. Вони дуже прості у догляді, тому що дерево не брудниться, а якщо і брудниться, то весь бруд і пил легко видаляються звичайною вологою ганчіркою. Це ще один аргумент на користь того, щоб використовувати ці шпалери в місцях, для яких характерна велика кількість відвідувачів.

4. Це модно. Все натуральне та екологічно чисте не тільки корисне, а й модне. Таким чином, оформлення будинку або офісу такими шпалерами говорить про його володаря, що він розбирається в модних тенденціях. До речі, ця мода не штучна, а цілком природна і обґрунтована, тому можна бути абсолютно спокійним щодо актуальності подібного інтер'єру через рік чи десять років - дерев'яний інтер'єр не вийде з моди ніколи.

Де актуальні дерев'яні шпалери?

Насправді - скрізь. Це хороший вибір для квартири і для заміського будинку, тому що якщо стіни дерев'яні, то затишок забезпечений практична на 100%. Дуже добре вони виглядають в офісах і магазинах - доведено, що в подібному інтер'єрі працездатність співробітників підвищується, вони з більшим бажанням затримуються на роботі. Крім того, дерево краще за інші матеріали відповідає визначенню «благородна обробка», з ним інтер'єр дійсно виглядає дорого та ексклюзивно. Тому якщо ви хочете розкішну обробку, але не хочете витрачати на неї дуже багато грошей, то дерев'яні шпалери - це те, що треба.

Chaoslend.ru


Топ-оголошення

Вторинний новострой! Ефремова Жуковского Яворницкого! 130 кВ м! 1450 поділ кВ м!
"нагорный", 4 кімнати 130/100/30 кв.м 10/11, 188 500$, Продам 4 х комн квартиру 130 кВ м після ...

Квартири > Продам > Дніпро > Соборний р-н

БЕЗ % Аренда офиса 93 м2, ул. Крещатик 7/11. Бизнес центр
Поділ, 93 кв.м, 41 850грн/місяць, БЕЗ % Аренда офиса 93 м2, ул. Крещатик 7/11. Бизнес центрБЕЗ % Сдам ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Топ-оголошення

Продам 4 комнатную квартиру, ул. Крымская/сквер Молодежный, 10/16, 100 кв.м.
Котовского, Крымская ул., 4 комнаты, 100/-/- кв.м, 10/16, 50 000$, Продам 4 комнатную квартиру, ул. ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Аренда офиса в Бизнес-центре, улица Глубочицкая, офис 92 кв.м.
Поділ, 92 кв.м, 300грн/кв.м/місяць, Аренда офиса в Бизнес-центре, улица Глубочицкая, офис 92 кв.м., ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Здам 2-хкімнатну квартиру
Лівобережний-3, 2 кімнати 1/10, 4 000грн./місяць, Здам 2 до квартиру на Лівобережному -3, 1-ый ...

Квартири > Здам > Дніпро > Індустріальний р-н