Вся нерухомість > Новини > Україна представила список 100 кращих готелів
↑ До списку новин

Україна представила список 100 кращих готелів

4 квітня 2012

В рамках професійних заходів виставок UITT та Hotel&Restaurant Expo пройшла церемонія нагородження готелів, які увійшли до списку ста кращих готелів України. Цей рейтинг готелів формується щорічно Радою з питань туризму і курортів, починаючи з 2011 року. У число кращих готелів Україні увійшли готелі, які становлять майже весь спектр ринку: від невеликих готелів до великих готелів міжнародних мереж.

Одним з відкриттів року став історичний комплекс Житомирської області «Замок Радомишль», який був відзначений експертами як найбільш вдала спроба відродження історико-культурного пам'ятника, що пропонує зручність і комфорт для розміщення гостей. Серед ста кращих готелів України 2012 року виявилося по 10 готелів провідних українських готельних мереж - Premier International і Reikartz Hotels & Resorts, які активно розвиваються на ринку українських міст. У список також увійшли готелі відомих міжнародних брендів - Best Western, Intercontinental, Radisson, Hyatt, Fairmont, Four Points, Ramada, пише tourinfo.ru.

У порівнянні з минулим роком новий список кращих готелів 2012 року оновився практично на чверть, що говорить про динаміку розвитку ринку та поліпшення якості надаваних послуг. Визначення кращих у своїй справі на готельному ринку України являє собою унікальний формат і найбільш об'єктивну оцінку при виборі переможців. Крім того, подібні заходи позитивно відбиваються в цілому на готельному бізнесі країни, а також сприятливо впливають на імідж України як привабливого туристичного напрямку.

На церемонії вручення нагород переможцям за досягнення в галузі готельного бізнесу також була представлена ​​ідея спеціальної маркетингової кампанії для зарубіжної преси Discover Ukraine. Цю ідею з великим задоволенням підтримали багато готелів, які були відзначені як найкращі у своєму роді.

Головна ідея створення списку кращих готелів Україні полягає в тому, щоб представити досягнення ринку і заохотити готелі, які відрізняються високою якістю обслуговування, інноваційними рішеннями, широким спектром послуг та іншими зручностями. При цьому отримати можливість представити свою презентацію для подальшого вибору можуть всі готелі країни, що дозволяє просувати на ринку не тільки готелі відомих мереж і міжнародних брендів, а й регіональні готелі.

prohotel.ru


Топ-оголошення

Продам 3-х квартиру, ж/м Перемога-Победа
Победа-4, 3 комнаты, 64/43/8 кв.м, 4/9, 63 999$, Продаж трикімнатної квартири, житловий масив ...

Квартири > Продам > Дніпро > Соборний р-н

Продам. 1-к.кв. 1/9, пр.Слобожанский
Правди просп., 1 кімната, 22/-/- кв.м, 1/9, 22 000$, Продам. 1-к.кв. 1/9, пр.Слобожанский, район ...

Квартири > Продам > Дніпро > Індустріальний р-н

Топ-оголошення

Предлагается к продаже дом в Лузановке
Лузановка, 42 кв.м, 20 000$, Продам дом в Лузановке, 1 этаж, общая площадь 42кв.м., большая ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Аренда 3-комнатной квартиры (или офис) Киев Подольский р-н Виноградарь
Виноградарь, Правди просп., 70а, 3 кімнати, 74/42/9 кв.м, 7/9, 10 000грн/місяць, Сдается в аренду 3-х ...

Квартири > Здам > Київ > Подільський р-н

Продам 1 комнатную квартиру в новом доме в жк 6-я Жемчужина, ул. Гагаринское плато, 11/18, 45 кв.м.
Гагаринское плато, 1 комната, 45/-/16 кв.м, 11/18, 65 000$, Продам 1 комнатную квартиру в новом доме ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н