Вся нерухомість > Новини > Правильні двері - секрет щастя в домі
↑ До списку новин

Правильні двері - секрет щастя в домі

5 листопада 2010

Ви постійно прагнете облаштувати своє житло, захистити його від холоду і негоди. Від того, як виглядають парадні двері квартири, залежить не тільки захищеність проживаючих у квартирі, але і їхня успішність. Через вхідні двері проникає не тільки позитивна енергія, але і несприятлива. З одного боку, двері можуть служити надійним захистом, а з іншого - залучати у дім щастя, успіх, довголіття і достаток.

Постарайтеся убезпечити себе, приділивши увагу і вхідним дверям у під'їзд, якщо вони схильні до негативного впливу. Вони повинні бути закріплені строго вертикально, на надійних, справних, не скрипучих петлях. На них не повинна бути звернена пряма дорога або трикутна конструкція сусіднього будинку. Будь-який підхід до дверей по можливості повинен бути викривлений. Пряма дорога до будинку перешкоджає успіху в починаннях.

Парадні двері ніколи не повинні виходити на високу землю, якою може служити будівельне сміття. Бажано, щоб двері були звернені на відкритий простір. Виграють будинки, вхідні двері яких звернені на ігровий майданчик або на пустир. Позаду будинку рівень землі повинен бути вище, ніж перед будинком.

Розміри дверей зазвичай стандартні. Але краще, якщо вони відповідають розмірам квартири або того приміщення, яке приховано за дверима. Занадто великі двері відлякують кожного, хто хоче увійти до приміщення. Вважається також, що це сигнал про небезпеку виникнення в сім'ї грошових труднощів. Навпаки, непропорційно маленькі двері ускладнить доступ позитивної енергії. У сім'ї атмосфера зміниться на гірше: стануть виникати часті сварки й дріб'язкові образи.

Зверніть увагу на матеріал, з якого зроблені одвірки. Вони повинні бути міцними, без тріщин, подряпин та інших дефектів. Косяки вхідних дверях - це символ благополуччя сім'ї та підтримки. Краще всього, якщо самі двері будуть зроблені з дерева або з металу. Скляні двері належить закрити фіранками з тканини або жалюзі, щоб двері стали непрозорими.

Використання напрямку успіху у поєднанні з теорією п'яти елементів змусить Ваші двері працювати на Вас. Розміщення дверей зовнішньою стороною на південний схід принесе збільшення доходу, якщо підібрати коричневий колір для вхідних дверей. Цей же колір підійде для дверей, що знаходяться на північному сході, південному заході. Для створення переможної двері на північному заході або заході підійде білий колір, на півдні - червоний, на півночі - чорний або синій.

Якщо Ваші двері спрямовані на південь або південний схід, то Ви можете внести життєвість в будинок, розташувавши відразу за дверима посудину з водою. Воду треба міняти три рази в тиждень. Для магазину або офісу вдалим рішенням буде служити фонтан. Це приверне нових покупців або клієнтів.

Якщо двері виходять на захід або північний захід, то повісьте поруч із дверима картину з гірським пейзажем, який буде символізувати мудрість і захищеність. Бажано, щоб на ній не було трикутних піків.

Кришталевий світильник на південному заході або північному сході буде не тільки висвітлювати двері, але й активізує удачу в людських відносинах. Для залучення енергії успіху завжди добре, коли вхідні двері висвітлені зовні і всередині.

Меблі не повинні блокувати двері, тому що зовнішні блокування стають блокуваннями Вашого життя, перегороджуючи дорогу до успіху в будь-яких справах. Вхідні двері не повинні відкриватися на туалет, на сходи, на дзеркало, на інші двері або на захаращений простір. Відкриті двері повинні залишати вільним правий кут передпокою, зону вчителів. Тоді Ви зможете розраховувати на підтримку того, хто входить, і його допомогу в справах.

Останнім часом на двері прийнято вішати зсередини «музику вітру». Вважається, що її звук дає надію на краще, пробуджує приємні спогади, покращує настрій. Дзвіночки сприяють здоров'ю членів сім'ї.

www.zagorodna.com


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина
1грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели - ...

Кімнати > Здам > Хмельницька обл. > Чемеровецький р-н > Чемерівці

будинок нової споруди 250 кв.м пр.гагарина
"нагорный", 5 і більш за кімнати, 250 кв.м, 6 соток 280 000$, будинок р-н ін. Гагаріна 250 кв.м, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Соборний р-н

Топ-оголошення

Продаж 2кім.(63.15 м2) вул.Б.Гмирі, ЖК Патріотика, Богуслав
Позняки, Гмирі вул., 20, 2 кімнати, 64/32/12 кв.м, 7/25, 52 500$, Без комісії! Продаю двокімнатну ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина
1грн/месяц, -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Хмельницька обл. > Славутський р-н > Славута

Продам 4-х ком.кв. ул.Отрадная/ ЖК "Ясная Поляна".
Центр, 4 кімнати, 210/100/30 кв.м, 2/10, 500 000$, Продам 4-х ком.кв. ул.Отрадная/ ЖК "Ясная Поляна". ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н