Вся нерухомість > Новини > Радіусні шафи
↑ До списку новин

Радіусні шафи

3 лютого 2014

Нове слово в сфері ергономічного і оригінального оформлення інтер'єрів - це радіусні шафи-купе. Такий різновид корпусних меблів можна по праву назвати унікальним, оскільки увігнуті, опуклі і кутові радіусні шафи проектуються і створюються за індивідуальними ескізами, завдяки чому ідеально вписуються в планування і оформлення кімнати.

Починаючи з початку 90-х років, коли на теренах колишнього СНД стали з'являтися перші якісні шафи-купе за доступними цінами, стало ясно, що більш містких і, разом з тим, компактних меблів для зберігання речей просто не існує. Це дійсно так - кращого альтернативного варіанту зручній шафі-купе ніхто не придумав, та й не потрібно. Проте стандартна конструкція першої шафи-купе з часом покращувалася, модернізувалася і доповнювалася. Тепер на ринку з'явилися незвичайні і ще більш ергономічні радіусні шафи.

Свобода дизайнерської думки і форм шаф-купе дозволяють встановити конструкцію в будь-якому, навіть самому нестандартному, кутку або ніші приміщення. При цьому плавні і обтічні форми шафи не будуть завдавати незручностей. Такі моделі можуть ставати справжньою родзинкою сучасного інтер'єру, зберігаючи свої первинні практичні та експлуатаційні характеристики.

У невеликих кімнатах кутові радіусні шафи-купе будуть дуже до речі, оскільки вони дозволяють максимально заощадити простір. Крім того, «хвилі» такої шафи візуально об'єднують гармонію простору, виключаючи гострий кут.

Як і традиційні шафи-купе, радіусні шафи можуть бути виконані в будь-якому дизайні. У поєднанні з незвичайною, увігнутою, опуклою або хвилеподібною формою, це може призвести воістину приголомшливий ефект з точки зору дизайну. Саме тому такі шафи можуть стати гідним доповненням як для житлової кімнати, так і для офісу, студії або готельного номера.

У каталогах меблевих фірм можна зустріти готові радіусні шафи різних форм і забарвлень, серед яких можна вибрати найбільш підходящу модель. Якщо ж ваш інтер'єр відрізняється особливим плануванням, наявністю подіумів або іншими особливостями, то ви можете звернутися до фахівців і створити свою, абсолютно унікальну модель, яка буде повністю відповідати вашим вимогам.

Якщо говорити про ціну, то вартість на радіусну шафу-купе коливається залежно від складності конструкції, а також використовуваних матеріалів. Однак можна сказати, що вартість радіусної шафи не набагато вище, ніж традиційної шафи-купе.

Polly Dozzi, спеціально для журналу «Ваш интерьер»


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске (г, Днепр)-Украина, Варианты аренды
17 кв.м, 3/9, 2 000грн/месяц, жилья -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам ...

Кімнати > Здам > Донецька обл. > Горлівка

Прибуткова Інвестиція! Дарвіна 8, Липки. S=143м, м. Палац Спорту 5хв.
Липки, Дарвіна вул., 8, 5 і більше кімнат, 143/-/- кв.м, 1/8, 145 000$, Прибуткова Інвестиція! Вул. ...

Квартири > Продам > Київ > Печерський р-н

Топ-оголошення

Продам 2 комнатную квартиру, ул. Ак. Филатова/Дом мебели, 5/5, 45.7 кв.м.
Черемушки, Филатова ул., 2 комнаты, 45,7/-/- кв.м, 5/5, 31 000$, Продам 2 комнатную квартиру, ул. Ак. ...

Квартири > Продам > Одеса > Малинівський р-н

Продам простору 2-х квартиру, Робоча-Уральська
Новий, 2 кімнати, 88/48/13 кв.м, 2/14, 71 999$, Є відео огляд, відправлю на запит! Продаж ...

Квартири > Продам > Дніпро > Чечелівський р-н

Куплю 1- комн. квартиру на правом бережу.
1 кімната, Куплю 1-комн. квартиру на правом бережу. Без посередників. ...

Квартири > Куплю > Київ