Вся нерухомість > Новини > Kharkiv Palace номінується на премію Hospitality Awards
↑ До списку новин

Kharkiv Palace номінується на премію Hospitality Awards

5 листопада 2013

Готель Kharkiv Palace 5 * (актив групи DCH Олександра Ярославського) подав заявку на участь у всеукраїнській Премії Hospitality Awards 2013. Премія, організаторами якої виступає Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero, проводиться з 2011 року і є єдиною професійною премією в галузі гостинності в Україні.

До участі в Hospitality Awards запрошуються тільки вітчизняні готелі, які пропрацювали на момент подання заявки не менше 1 місяця. За умовами проекту кожен готель може бути представлений тільки в двох номінаціях на вибір. Виняток становить номінація «Кращий ресторан у готелі», в якій готелі можуть брати участь поряд із двома основними номінаціями.

У Hospitality Awards 2013 «Харків Палац» представлено в номінаціях «Бізнес-готель року» та «Краща архітектура готелю». У номінації «Бізнес-готель року» учасники оцінюються з точки зору наявності в їх арсеналі повного комплексу бізнес-сервісів, в т.ч. переговорних та конференц-залів із сучасним технічним обладнанням, wi-fi, лаунж зон тощо, а також комплектації та дизайну номерів, місця розташування, інфраструктури і, нарешті, якості обслуговування. Що стосується номінації «Краща архітектура готелю», тут головним чинником оцінки, незважаючи на назву, є не стільки архітектурні нюанси об'єктів-номінантів, скільки цілісність образу, взаємозв'язок зовнішнього вигляду з атмосферою закладу.

Крім цього, ресторан «Тераса» готелю Kharkiv Palace 5* окремо номінується на премію «Сіль» - професійну премію в області ресторанного бізнесу, засновану на думці експертів і споживачів - як ресторан з кращою винною картою. Переможці будуть оголошені 8 листопада 2013 р.

Нагадаємо, що Kharkiv Palace 5*, один з колекції розкішних Прем'єр Готелів, був побудований в рамках підготовки до Євро-2012 як один з ключових інфраструктурних об'єктів - штаб-квартира УЄФА в Харкові на час проведення турніру. Будівництво розпочали у 2010 році, а урочисте відкриття готелю відбулося вже наприкінці 2011 року. Загальний обсяг інвестицій Олександра Ярославського в реалізацію проекту склав $126 млн. Готелем управляє український готельний оператор «Прем'єр Інтернешнл».

Building.ua


Топ-оголошення

Продажа помещения на Голосеевке
Голосіїв, 64 кв.м, 60 000$, Продажа Голосеевский проспект № 92/1 Голосеевский р-на помещения под ...

Офісні приміщення > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Продается дом с участком
2 кімнати, 50 кв.м, 79 соток, 7 000$, Участок с домом в с.Нянивка, 12 км от районного центра Малин. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Житомирська обл. > Малинський р-н > Нянівка

Топ-оголошення

Офис магазин шоу-рум фасад 125м Центр новый дом от хозяина
Победы пл., 125 кв.м, 1 100$/месяц, Фасад новый дом в центре по улице Златоустовской (пересечение с ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Продаж затишного будинку в Київській області
5 і більше кімнат, 93 кв.м, 100 соток, 22 000$, Продається унікальний будинок в с. Прибірськ, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Іванківський р-н > Прибірськ

Ірпінь; вулиця Шевченка; 3- квартира; 74000$,
Шевченка вул., 3 кімнати, 79/32/26 кв.м, 9/9, 74 000$, Ірпінь; вулиця Шевченка; 3- квартира; 9\9 ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Ірпінь