Вся нерухомість > Новини > Дерев'яні кухні: натуральний затишок
↑ До списку новин

Дерев'яні кухні: натуральний затишок

9 липня 2013

Не дивлячись на модні дизайнерські віяння в оформленні інтер'єру, дерев'яні кухні ніколи не здадуть своїх позицій перед ультрасучасним мінімалізмом або стилем хай-тек.

Якщо в інших кімнатах і приміщеннях присутність натурального дерева - це більше питання смаку та особистих уподобань, то на кухні цей матеріал є практично обов'язковим. Це можна пояснити тим, що тільки дерево здатне зберігати тепло і затишок домашнього вогнища, чистим втіленням якого в будь-якому будинку стає саме кухня.

Тому кухні з масиву можна сміливо і впевнено назвати перевіреною часом класикою. У такій кухні приємно не тільки готувати кулінарні шедеври, а й збиратися в теплому колі сім'ї. Навіть найскромніша кухня, оформлена натуральним деревом, стане справжнім затишним гніздечком. Тут немає різких контрастів і різких звуків - дерев'яні кухні створюють атмосферу спокою і надійності.

Дерев'яні кухні, незважаючи на класичний образ, можуть бути дуже стильними та оригінальними. Сучасні виробники дерев'яних меблів піклуються про те, щоб ви могли вибрати самі відповідні елементи інтер'єру кухні. Також ви можете гармонійно доповнити естетичність дерев'яної кухні, практичною вбудованою технікою. На щастя, різноманітність вбудованої техніки також вас не підведе - ви можете вибрати незвичайні моделі з дерев'яними фасадами.

Якщо площа вашої кухні не дуже велика, то за допомогою світлого дерева ми можете візуально розширити її. До того ж дерев'яні кухні не обмежують вас у виборі текстилю. Таким чином, ви можете підібрати будь-яку оббивку меблів і оформити вікна на свій смак - можете бути впевнені, що благородство дерева буде чудово гармоніювати з будь-якою тканиною.

Для алергіків дерев'яні кухні - чи не єдиний вихід з положення. Натуральне дерево є чистим екологічним і гіпоалергенним матеріалом. Тому якщо у вас в родині є діти, то дерев'яні кухні також для вас.

Поєднуючи класику з прагненням до всього незвичайного, ви можете доповнити дерев'яну кухню оригінальними різьбленими візерунками. Цей тонкий хід зробить ваше сімейне вогнище справді неповторним. Дерев'яні кухні з покриттям підлоги з паркету також виглядають досить ефектно і благородно.

Polly Dozzi, спеціально для журналу ВАШ ИНТЕРЬЕР


Топ-оголошення

Продам 2-х комнатную квартиру на Черемушках с ремонтом
Черемушки, Генерала Петрова ул., 34, 2 комнаты, 48/32/6,5 кв.м, 3/5, 51 000$, Продам 2-х комнатную ...

Квартири > Продам > Одеса > Малинівський р-н

Продам помещение 25 улица Руденко 6а БЦ Колизей
Осокорки, Руденко ул., 6а, 25 кв.м, 7 000$, Продам помещение в гаражных боксах 25 кв.м ул.Руденко 6а ...

Виробничі приміщення > Продам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Продам 3-хком.кв. пер.Педагогічний/ЖК "Тінистий".
Аркадия, 3 кімнати 127/77/23 кв.м 1/4, 137 000$, Продам 3-хком.кв. пер.Педагогічний/ЖК "Тінистий". ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продам. 3-к.кв. 2/2, Амур, ул.Лесопильная.
Лісопильна вул., 3 кімнати, 50/-/- кв.м, 2/2, 38 000$, Продам. 3-к.кв. 2/2, Амур, ул.Лесопильная. ...

Квартири > Продам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

комната БЕЗ ХОЗЯЕВ=для 1- 2 Любых жильцов ул.Лисковская ТРЦ Район рядом Бальзака
Троєщина, 5/12, 2 500грн/місяць, ТРОЕЩИНА комната - 3000гр. ЗА ВСЕ!!! =без хозяев = ул. ЛИСКОВСКАЯ 7 ...

Кімнати > Здам > Київ > Деснянський р-н