Вся нерухомість > Новини > У Києві будують ще один величезний торговий центр
↑ До списку новин

У Києві будують ще один величезний торговий центр

17 липня 2013

Кілька місяців тому на пустирі між гіпермаркетами Епіцентр і Ашан на вулиці Берковецькій в Києві почалося масштабне будівництво. Як стало відомо Forbes, в 2014 році там з'явиться новий ТРЦ - Lavina Mall, пише bigmir.net.

Власник майбутнього об'єкта - девелопер Вагіф Алієв. У ТРЦ планують вкласти 200-300 млн. євро і здати першу чергу в 2014 році. На ділянці в 22,4 га буде зведена двоповерхова будівля загальною площею 140 000 кв. м. Орендна площа перевищить 100 000 кв. м.

ТРЦ Lavina Mall займе територію між господарсько-будівельним гіпермаркетом Епіцентр і продуктовим Ашан. Ще один сусід - продуктовий гіпермаркет Novus, який знаходиться неподалік, на проспекті академіка Палладіна. Планується, що новий комплекс стане місцем шопінгу для мешканців прилеглих житлових масивів.

Крім хорошої розв'язки і близькості до метро (станція Академмістечко), в новий ТРЦ потенційні покупці з Оболоні і Виноградаря зможуть дістатися завдяки безкоштовній доставці Епіцентру.

"Комплекс добре розташований по відношенню до траси - фасадом. У нього не буде проблем з паркуванням, і головне - не доведеться конкурувати з довколишніми об'єктами, проте можна використовувати їх історично підгодований трафік", - називає головні переваги Lavina Mall директор ТРЦ Аладдін Роман Ємець.

Всередині нового ТРЦ плануються супермаркети меблів та декору, електроніки, спортивний супермаркет і ще більше 300 різних магазинів. Площа розважального парку перевищує 15 000 кв. м і включає критий сімейний парк розваг, 12-зальний кінотеатр і зону фудкорту. Цей парк має стати головною родзинкою проекту.

За словами директора торговельної нерухомості Colliers International Наталії Кравець, зараз головні завдання керівників проекту - ретельно опрацювати дизайн і скласти сильний пул орендарів з урахуванням майбутньої конкуренції.

"Неподалік, на Кільцевій дорозі, будується ТРЦ Respublika, і незабаром розпочнеться будівництво ще одного центру - прямо біля станції метро Академмістечко, - говорить Кравець. - У Lavina Mall потрібно розмістити сильних якірних орендарів і передбачити хорошу розважальну складову, яка змусить покупців Епіцентру і Ашана зайти в торговий центр".

finance.bigmir.net, фото megaline.ua


Топ-оголошення

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)- Варіанти оренди житла
2 000грн/місяць, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Сумська обл. > Буринський р-н > Буринь

Сдам. 1-к.кв. 2/5, ул.Сичевых Стрельцов
Артема ул., 89, 1 комната, 36/-/- кв.м, 2/5, 10 000грн/месяц, Сдам. 1-к.кв. 2/5, ул.Сичевых Стрельцов ...

Квартири > Здам > Дніпро > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

Продам міні-готель ул.Гагаринское плато/Аркадия.
Аркадия, 3 кімнати, 115 кв.м 195 000$, Продам міні-готель ул.Гагаринское плато/Аркадия. 20/22 эт. ...

Готелі. Санаторії. Бази відпочинку > Продам > Одеса > Приморський р-н

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1грн/месяц, жилья -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Кіровоградська обл. > Устинівський р-н > Устинівка

Сучасна квартира в ЖК "Русанівська Гавань"
Микільська Слобідка, Микільсько-Слобідська вул., 15, 1 кімната, 52/20/18 кв.м, 24/26, 128 000$, ...

Квартири > Продам > Київ > Дніпровський р-н