Вся нерухомість > Новини > Bella Italia! Італійський стиль в інтер'єрі
↑ До списку новин

Bella Italia! Італійський стиль в інтер'єрі

9 жовтня 2013

Італійський стиль в інтер'єрі - це панування витонченості, простору і простоти. Тут гармонійно злилися такі напрямки, як вишуканий античний стиль і теплий, природний і простодушний стиль кантрі. Таке злиття максимально передає весь колорит італійського півострова і найтонший смак тамтешніх жителів.

Якщо для оформлення спальні ви вибрали італійський стиль, то заощадити на матеріалах не вийде, оскільки італійські спальні передбачають використання виключно натурального каменю, дерева і металів.

Що стосується колірної схеми, то досвідчені дизайнери, найчастіше, беруть за основу перламутрові відтінки білого або колір слонової кістки. Природно, не обходиться і без яскравіших акцентів, які підкреслюють колоритність італійського народу. Тут можна сміливо використовувати яскраві, але природні кольори, наприклад, зелений, червоний, оранжевий, жовтий або блакитний колір буде в такому інтер'єрі найбільш доречним.

Нерідко італійський стиль використовують для оформлення вітальні. У такому випадку слід дотримуватися тонкої гармонії між антикварними та сучасними елементами інтер'єру. Практично невід'ємною частиною такої вітальні стає великий, але витончений диван, виготовлений з натуральних матеріалів. Вітається оббивка з натуральної шкіри. В обробці бажано використовувати м'які, світлі і теплі відтінки охри, теракота або оливи. В якості оригінального акценту, можна прикрасити стіни фресками, мозаїкою або картинами - італійці завжди шанували мистецтво.

Італійський стиль оформлення кухні - це неймовірний затишок, умиротворення і комфорт. Справжній центр сімейного вогнища. Щоб кухня вийшла справді колоритною, дизайнери вважають за краще використовувати виключно теплі, сонячні відтінки при оформленні стін. Також важливо включити в загальну картину кілька ефектних елементів. Наприклад, на загальному тлі стіни можна зобразити виноградні лози або гілки оливи. На підлозі буде чудово виглядати кам'яна мозаїка або натуральна дошка. Дуже добре виглядають балки на стелі. Доповнити всю цю пишність можна такими декоративними елементами, як глиняний посуд, плетені кошики або просто пучки сушених трав, що використовуються для приготування італійських страв: орегано, базилік, лавровий лист... Такі деталі не тільки візуально прикрасять інтер'єр кухні, а й наповнять його неповторними ароматами, які спонукатимуть вас творити нові кулінарні шедеври, а у ваших домочадців - пробуджувати апетит!

Ваш интерьер


Топ-оголошення

Продам квартиру-студию в Аркадии, жк Родос, ул. Генуэзская, 15/24, 28 кв.м.
Генуэзская ул., 1 комната, 28/-/- кв.м, 15/24, 56 000$, Продам квартиру-студию в Аркадии, жк Родос, ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продаю производственно-складское помещение в промзоне
Орловская ул., 407 кв.м, 55 000$, Продаю производственно-складское помещение - цокольный этаж в ...

Виробничі приміщення > Продам > Дніпро > Новокодацький р-н

Топ-оголошення

БЕЗ % Аренда офиса 93 м2, ул. Крещатик 7/11. Бизнес центр
Поділ, 93 кв.м, 41 850грн/місяць, БЕЗ % Аренда офиса 93 м2, ул. Крещатик 7/11. Бизнес центрБЕЗ % Сдам ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Оренда офісу 75 м 2 на Печерську, ул Лаврська 16
Печерськ, Лаврська вул. 16, 75 кв.м 1 000$/місяць, Оренда офісу 75 м 2 на Печерську, ул Лаврська 16, ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Печерський р-н

ЖК "Файна Таун" комерційні фасадні приміщення 18-76 кв.м.
Нивки, Салютная ул., 2, 29 кв.м, 9 000грн/месяц, ЖК Файна Таун, вул. Салютна 2, Фасадні приміщення ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н