Вся нерухомість > Новини > Кожний готель отримає унікальний ідентифікаційний код
↑ До списку новин

Кожний готель отримає унікальний ідентифікаційний код

7 жовтня 2011

Експерти туріндустрії незабаром очікують справжню революцію в туристичній галузі. Завдяки унікальній розробленій технології кожний готель світу зможе отримати власний ідентифікаційний код, який дозволить уникнути плутанини під час бронювання готельних номерів.

Ініціатива і розробка цієї технологи належить фахівцям компаній Travel Technology Initiative і European Tour Operators Association, які протягом двох років працювали над цим проектом, - пише km.ru. Головне завдання цього нового технологічного проекту в тому, щоб полегшити мандрівникам процедуру бронювання готельних номерів і уникнути можливих неприємних наслідків, пов'язаних з бронюванням. Перші коди для готелів будуть введені вже з початку жовтня поточного року.

Введення нової технології кодів-ідентифікаторів для готелів світу дозволить кожному туристу точно знати, в який готель він заселяється. Адже найчастіше при бронюванні готелів відбувається плутанина в назвах готелів. Наприклад, для тих, хто не часто подорожує, буде складно розібратися в назвах одного й того ж готелю на різних мовах. Також іноді назви готелів пишуть з помилкою. Всі ці умови, безумовно, призводять до неприємного враження про відпочинок і поганого настрою. Тому нова технологія ідентифікаційних кодів покликана вирішити всі можливі проблеми з бронюванням готелів. В результаті реалізації цього проекту кожний готель отримає свій унікальний неповторний код, який дозволить відрізнити його від інших готелів. Таким чином, бронюючи номер в готелі, мандрівник отримує його код-ідентифікатор, який зчитується за допомогою сучасної електронної системи. Це дозволить зробити процес бронювання ще більш доступним і зручним.

В даний час у проекті запровадження ідентифікаційних кодів беруть участь близько 200 готелів з усього світу, які мають можливість першими оцінити її властивості і характеристики, а також отримати відгуки від своїх клієнтів. Після пробного тестування нової технології розробники побачать всі її позитивні та можливі негативні сторони, щоб поліпшити її дію. Якщо під час тестування ця технологія добре себе зарекомендує, планується ввести цю технологію в усьому світі. Після цього всі готелі зможуть отримати унікальні коди-ідентифікатори, що полегшують їх діяльність.

prohotel.ru


Топ-оголошення

ТЕРМІНОВО! ДОСТУПНА ЦІНА 3 КІМ. КВАРТИРА З РЕМОНТОМ ТА МЕБЛЯМИ! ВИШГОРОД 20 ХВ.
3 кімнати, 51/35/8 кв.м, 2/2, 22 500$, Продається затишна 3-х кімнатна квартира в с. Литвинівка ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Литвинівка

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)- Варианты аренды
15 кв.м, 2/9, 2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по ...

Кімнати > Здам > Вінницька обл. > Могилів-Подільський р-н > Могилів-Подільський

Топ-оголошення

Продам односпальные апартаменты пер.Мореходный /ЖК "Морская Симфония" с прекрасным видом на море.
Аркадия, 1 комната, 85/20/47 кв.м, 12/20, 89 900$, Продам односпальные апартаменты пер.Мореходный /ЖК ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

1к квартира нового планування
Залізняка, 1 кімната, 39/-/- кв.м, 2/9, 31 500$, ПРОДАЖ 1к.квартири Район Озерна Будинок нового ...

Квартири > Продам > Хмельницький

Сдам комнату в часном доме для девушки, р-н Клинчика-
Передовая ул., 2 800грн/месяц, Сдам комнату в часном доме для девушки, р-н Клинчика-левый берег, ...

Кімнати > Здам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н