Вся нерухомість > Новини > Як оформити еркер: дизайн інтер'єру кімнати з еркером
↑ До списку новин

Як оформити еркер: дизайн інтер'єру кімнати з еркером

15 травня 2014

Багатогранний або округлий еркер – це прекрасне доповнення фасаду будинку і, звичайно ж, ефектний інтер'єрний прийом, який дарує будь-якій кімнаті затишок і служить в ній справжньою окрасою. Способів оформлення та використання еркера – величезна безліч. Давайте розглянемо деякі з них.

Еркер в інтер'єрі вітальні

Вітальня кімната апріорі повинна бути затишною, комфортною і красивою. Тому еркер тут буде гранично актуальною «родзинкою». Обіграти його в умовах цієї кімнати можна по-різному: як місце для відпочинку, для чаювання або ж прийому гостей. У першому випадку еркерну зону можна обладнати зручною канапою, у другому – невеликим столиком з компактними і красивими стільцями, а в третьому – журнальним столиком і парою м'яких крісел. Однак такі рішення вимагають мінімального оформлення еркерних вікон. Так і світла буде більше, і пейзаж за вікном не буде прихований від очей.

Еркер в інтер'єрі спальні

Лава-підвіконня в зоні еркерного вікна спальні може стати мрією будь-якого романтика. У такому затишному куточку і музику послухати приємно, і книгу почитати, і навіть попрацювати за ноутбуком – одне задоволення. Щоб лава була м'якою, можна оформити її матрацом, виготовленим на замовлення, або ж пухнастим пледом. Дуже зручно, якщо верх лави буде відкидним – тоді всередині отриманої ніші можна зберігати особисті речі, подушки або постільну білизну.

Еркер в інтер'єрі кухні

Якщо планування будинку або квартири передбачає еркер на території кухні, то ідеальним рішенням може стати організація їдальної зони саме в ньому. Незалежно від форми самого еркера, найкраще обладнати його круглим або овальним столом. Це забезпечить комфорт всім домочадцям під час трапези. Що стосується посадочних місць, то це можуть бути просто стільці або ж лава уздовж еркерної зони плюс стільці – як вам більше подобається.

Ще один варіант облаштування еркера на кухні – це влаштувати в ньому справжнісінький зимовий сад! Така краса, буйство зелених фарб в м'якому сонячному світлі буде піднімати настрій мешканцям квартири або будинку кожен день!

Робоче місце в еркері

Так, еркер може стати відрадою трудоголіка, який працює не тільки в стінах офісу, але й удома. Обладнавши його зручним столом-підвіконням з висувними ящиками і, за необхідності, невеликими стелажами, можна зробити собі комфортний домашній кабінет, де вдень достатньо світла. А в теплу пору року можна ще й відкрити вікна, щоб думати «на свіжу голову».

Polly Dozzi, спеціально для журналу «Ваш интерьер»


Топ-оголошення

Аренда домиков на базе отдыха Дубки на берегу реки Рось
Росевая, 1, 1 комната, 30 кв.м, 140 соток, 500грн/сутки, База отдыха Дубки " Черкасская обл. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Здам > Черкаська обл. > Корсунь-Шевченківський р-н > Выграев

Продам отдельно стоящий офис 1350 кв. м, по пр. Б. Хмельницкого - 12 Квартал
Кротова вул., 1350 кв.м, 350$/кв.м, Продам отдельно стоящий офис 1350 кв. м, по пр. Б. Хмельницкого - ...

Офісні приміщення > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

Під офіс 100м окремий вхід, низькі комунальні, м.Т. Шевченко от хозяина
Подол, 100 кв.м, 18 900грн/месяц, Пропонуємо в оренду приміщення з окремим фасадним входом на Подолі ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Продажа 67 кв.м ул.С.Русовой 7-А ж/б 26 Львовский ЖК Патриотика
Позняки, Чавдар ул., 2 комнаты, 67/33/9 кв.м, 20/26, 82 000$, ЖК Патриотика, ж/б 26 Львовский, ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

сдам 2 комнаты =без хозяев=ул.Милославская нов.дом троещина
Троещина, 38 кв.м, 1/18, 2 500грн/месяц, Троещина Комната БЕЗ ХОЗЯЕВ- 1 комната2500гр другая ...

Кімнати > Здам > Київ > Деснянський р-н