Вся нерухомість > Новини > Riviera Villas - переможець European Property Awards 2013
↑ До списку новин

Riviera Villas - переможець European Property Awards 2013

10 лютого 2014

Ексклюзивне клубне містечко Riviera Villas стало переможцем премії European Property Awards 2013 в номінації «Розвиток об'єктів житлової нерухомості» (Residential Development Multiple Units), пише Domik.ua.

Riviera Villas, клубне містечко під Києвом, яке належить міжнародному інвестиційному фонду Dragon - Ukrainian Properties & Development Plc. (DUPD), стало переможцем однієї з найпрестижніших європейських премій European Property Awards 2013 в номінації «Розвиток об'єктів житлової нерухомості» (Residential Development Multiple Units).

Перемозі Riviera Villas у номінації «Розвиток об'єктів житлової нерухомості» передував ретельний процес відбору та оцінки за участю більше 50 незалежних експертів. До складу міжнародного журі увійшли топ-менеджери компаній ринку комерційної і житлової нерухомості Великобританії, професійні оцінювачі, архітектори, дизайнери, галузеві журналісти.

Щорічна премія вручається з 1995 року. Нагороди присуджуються за якість проекту, будівельних робіт і оформлення об'єктів нерухомості. Експерти також оцінюють архітектуру, інтер'єри об'єктів і маркетингові рішення.

Євген Баранов, партнер Dragon Capital Partners, зазначив: «Перемога Riviera Villas в настільки престижній міжнародній премії - це підтвердження високого рівня проекту за європейськими мірками. Розташований на 50 га серед соснового лісу на березі каналу Дніпра, клубне містечко Riviera Villas пропонує елітні будинки в колоніальному стилі з унікальною зоною відпочинку і розвиненою соціальною інфраструктурою, яку можна зустріти тільки на кращих курортах світу: приватні пляжі, розкішна набережна з рестораном, тенісні корти, волейбольні майданчики - це лише деякі її складові. Riviera Villas дійсно унікальне клубне містечко, що не має собі рівних в Україні. Міжнародне визнання - це висока оцінка зусиль всієї нашої команди, задіяної у створенні і розвитку Riviera Villas».

Riviera Villas - унікальне ексклюзивне клубне містечко в Україні, розташоване на 50 га серед соснового лісу у Вишгородському районі, на березі каналу Дніпра, в 20 км від Києва. r-v.com.ua

Dragon - Ukrainian Properties & Development ( DUPD ) - найбільший британський фонд, акції якого котируються на Лондонській фондовій біржі, а обсяг інвестицій в нерухомість України складає більше $250 млн. DUPD спеціалізується на житловій та торговельній нерухомості. Портфоліо DUPD включає одні з найуспішніших в Києві проектів житлової нерухомості, серед яких житловий комплекс Obolon Residences, відмічені нагородами ексклюзивний клубне містечко Riviera Villas і котеджне містечко Green Hills

До складу акціонерів DUPD входять провідні в світі інституційні інвестори, в основному з Великобританії і США. Керуючою компанією DUPD є Dragon Capital - найбільша інвестиційна компанія України. www.dupd.com.ua

European Property Awards - міжнародна премія, яка відкрита для професіоналів ринку житлової і комерційної нерухомості в усьому світі. Нагороди премії з 1995 р. присуджуються за високі досягнення у сферах житлової та комерційної нерухомості. Географія учасників дуже різноманітна і охоплює Африку, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, країни Аравії, Канаду, країни Карибського басейну, Центральної та Південної Америки, Європи, Великобританію і США. Переможець кожного регіону з найвищим балом автоматично стає лауреатом міжнародної премії International Property Awards, яка в кінцевому рахунку визначає найкращі об'єкти нерухомості та найбільш висококваліфікованих фахівців у всьому світі.

Domik.ua-нерухомість


Топ-оголошення

Сдам. 1-к.кв. 3/5, ул.Староказацкая 60
Новий, 1 кімната, 35/-/- кв.м, 3/5, 12 000грн/місяць, Сдам. 1-к.кв. 3/5, ул.Староказацкая 60. хорошее ...

Квартири > Здам > Дніпро > Центральний р-н

БЕЗ%, здам в оренду приміщення 530м2, пр. Берестейський (Перемоги) 42, Київ ЖК "Crystal Park Tower"
Шулявка, Перемоги просп., 42, 530 кв.м, 30$/кв.м/місяць, БЕЗ%, здам в оренду приміщення 530м2, пр. ...

Торговельні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

Продажа 2-к. квартиры Метро Голосеевская 5 минут пешком
Демиевка, Демиевская ул., 51, 2 комнаты, 52/30/10 кв.м, 5/9, 73 000$, Продажа 2-к. квартиры Метро ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Продажа 57.46 кв.м ул.М.Ломоносова ж/б 23 ЖК ЭВРИКА Без %
Голосеево, Ломоносова ул., 6, 57/28/12 кв.м, 21/24, 22 000$, м.ВДНХ ЖК Эврика ж/б 23., 21/24 п ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Будиночок дачний дерев'яний, збірній
ДВРЗ, 3 кімнати, 36 кв.м, 1 соток, 2 500 грн./кв.м, Якісно і швидко виготовимо на замовлення з ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київ > Дніпровський р-н