Вся нерухомість > Новини > На яку знижку можна розраховувати при купівлі квартири в Києві
↑ До списку новин

На яку знижку можна розраховувати при купівлі квартири в Києві

28 квітня 2010

При купівлі квартири в Києві продавці готові поступитися від однієї до п'яти тисяч доларів. Величина знижки залежить від стану продаваної квартири, терміновості її продажу і того, як скоро покупець готовий здійснити угоду.

За твердженням газети "ДЕЛО", зателефонувавши за оголошеннями про продаж квартир у газеті Aviso, можна переконатися в тому, що розмір торгу може скласти при купівлі квартири від однієї до п'яти тисяч доларів. Так, за однокімнатну квартиру в панельному будинку на проспекті Григоренка, Дарницький район, продавець спочатку просить 65 тис. доларів. При розмові з ним з'ясовується, що житло потребує капітального ремонту і при продажу квартири господар готовий поступитися до двох тисяч доларів. Про знижку в тисячу доларів сказав господар квартири на вулиці Барбюса (Печерський район), яка виставлена на продаж за 78 тис. доларів. Житло знаходиться в цегляному будинку, косметичний ремонт був зроблений два роки тому.

Двокімнатну квартиру в новому будинку "після будівельників" по вулиці Ахматової недалеко від метро "Позняки" продають за 112 тис. доларів. За словами ріелтора, який займається продажем цього житла, квартира потребує капітального ремонту. Якщо покупець готовий здійснити оплату відразу, йому можуть надати знижку від двох тисяч доларів.

Поступитися дві-три тисячі доларів готовий власник двокімнатної квартири, розташованої на вулиці Московській Печерського району. Вона знаходиться в цегляному будинку, в доброму стані - капітальний ремонт був зроблений рік тому. Господарю необхідно продати житло терміново - можливо тому він готовий поступитися три тисячі доларів, якщо покупець здійснить операцію відразу.

Як виявилося, найбільше готові торгуватися власники трикімнатних квартир. Так, трикімнатна квартира по вулиці Мішуги в новому цегляному будинку виставлена на продаж за 165 тис. доларів. Будинок з паркінгом, знаходиться в трьох хвилинах пішки від метро. При розмові з ріелтором з'ясувалося, що ціна може бути знижена на 5000 доларів. Аналогічну знижку готові зробити власники квартири на вулиці Богомольця Печерського району, за яку спочатку просять 390 тис. доларів. Житло знаходиться біля Маріїнського парку, косметичний ремонт був зроблений п'ять років тому.

Газета "ДЕЛО"


Топ-оголошення

Продам Дачу с.Коржи Барышевский район
2 комнаты, 45 кв.м, 6 соток, 16 000$, С посредниками не сотрудничаю! Барышевский район, с.Коржи, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Баришівський р-н > Коржі

Сдам Еврокоттедж 400 кв.м г.Украинка Длительно!
400 кв.м, 100 соток, 1 900$/месяц, Єврокотедж на березі річки в оренду Пропоную ЄВРОКОТТЕДЖ в ОРЕНДУ ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Здам > Київська обл. > Обухівський р-н > Українка

Топ-оголошення

Бориспіль, вул. Ботанічна 22.
Ботанічна, 22, 2 кімнати, 95 кв.м, 2 соток, 95 000$, Продається таунхаус, м. Бориспіль, вул. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Бориспільський р-н > Бориспіль

Сдам 1-ком.квартиру с ремонтом в новом доме на Пересыпи (ул.Андриевского).
Центр, 1 комната, 23/-/- кв.м, 1/2, 5 000грн/месяц, Сдам отличную 1-ком.квартиру в новом доме в ...

Квартири > Здам > Одеса > Приморський р-н

Продажа 37 кв.м ул.Ломоносова ж/б 19 ЖК Эврика Без %
Голосеево, Ломоносова ул., 6, 1 комната, 37/17/9 кв.м, 16/25, 12 000$, м.ВДНХ ЖК Эврика ж/б 19 ., ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н