Вся нерухомість > Новини > Морський стиль в дизайні інтер'єру
↑ До списку новин

Морський стиль в дизайні інтер'єру

26 липня 2013

Коли сезон літніх відпусток залишається позаду, єдине, що нам залишається - це приємні спогади про морські береги і безтурботний відпочинок. Особливо хочеться знову зануритися в цю неповторну атмосферу, коли за вікном сірі осінні дощі або тріскучий зимовий сніг, але чи можливо це? Звичайно, можливо! Для цього достатньо лише оформити свій інтер'єр у морському стилі. Морський стиль в інтер'єрі не тільки допомагає оживити дорогоцінні спогади про відпустку, а й сприяє релаксації, що нам так необхідно в кінці кожного робочого дня.

В основі морського інтер'єру лежить гармонія, свіжість і спокій. При створенні його слід використовувати переважно світле дерево, біло-синю кольорову гаму, а також всілякі деталі і аксесуари, пов'язані з морем: тематичні картини, черепашки, морські зірки і каміння, різні морські копалини і навіть корабельні штурвали або піратські скрині.

Як ми вже згадували, морський стиль в інтер'єрі, в більшості випадків, ґрунтується на біло-синій кольоровій гамі, яка на рівні підсвідомості викликає приємні асоціації з морем. Однак нехай вас не лякає така обмеженість вибору, адже це не просто два кольори, а ціла безліч їх відтінків. До того ж, ви можете розбавити основну кольорову схему невеликими акцентами в теплих тонах оранжевого або коралового кольору.

Смуги в морському інтер'єрі завжди актуальні. Якої ширини будуть смужки і де їх застосовувати - вирішувати тільки вам. Але досвідчені дизайнери найчастіше використовують ефектну смужку в текстилі. Тканина з таким нехитрим малюнком буде вдало підкреслювати морський стиль в інтер'єрі, і задавати відповідний настрій. Таким чином це можуть бути смугасті подушки, покривала, оббивка дивана або штори.

Якщо говорити окремо про текстиль, то морський стиль в інтер'єрі передбачає використання натуральних і простих тканин, таких як льон і бавовна. Чудово будуть також виглядати легкі, невибагливі гардини з мусліну - при кожному подиху вітру, вони будуть граціозно здійматися, немов справжнісінькі вітрила. Для декору кімнати можна використовувати канатну мотузку або звичайну мотузку.

Корабельні елементи, як ніщо інше, здатні створити потрібну атмосферу, якщо вам до душі морський стиль інтер'єру. Такі деталі можуть стати незвичайним акцентом, який привертає увагу і викликає захоплення. Однак тут слід чітко дотримуватися норми, адже в іншому випадку інтер'єр втратить своє легкість і класичну простоту. Найкраще зібрати корабельні деталі на одній стіні або поличці, тоді цей декор стане справжньою родзинкою вашої кімнати.

Polly Dozzi, спеціально для журналу ВАШ ИНТЕРЬЕР


Топ-оголошення

--метро Черниговская 10мин.ОТЛИЧНАЯ комната для 1- 2 чел БЕЗ ХОЗЯЕВ ул.Закревского
Троещина, 3 000грн/месяц, м.Черниговская 10мин.езды Сдается комната БЕЗ ХОЗЯЕВ для 1-для 2 чел 3000гр ...

Кімнати > Здам > Київ > Деснянський р-н

Сдам 3к на Солнечный
Сонячний, 3 кімнати, 50/35/8 кв.м, 3/10, 7 500грн/місяць, Солнечный, Чешка, дорогой евроремонт ...

Квартири > Здам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина - Варианты аренды жилья (
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Харківська обл. > Сахновщинський р-н > Сахновщина

Продаж 2-х.кім.Кв. Севастопольська пл. Чоколівка. вул. Сергія Берегового ( Мартиросяна )
Чоколівка, Мартиросяна вул., 4, 2 кімнати, 45/28/8 кв.м, 3/9, 49 500$, Продаж 2-х.кім.Квартири. ...

Квартири > Продам > Київ > Солом'янський р-н

Продаю 1к.квартиру на Намиві
Лазурна, 1 кімната, 35/17/8 кв.м, 2/10, 18 500$, Пропоную Вашій увазі до продажу 1-кімнатну квартиру ...

Квартири > Продам > Миколаїв > Заводський р-н