Вся нерухомість > Новини > Станцію метро «Іподром» відкриють до кінця 2012 р.
↑ До списку новин

Станцію метро «Іподром» відкриють до кінця 2012 р.

27 вересня 2012

Керівники служб КП «Київський метрополітен» провели спільну виїзну нараду з фахівцями ВАТ «Київметробуд» на станції «Іподром», яка знаходиться на завершальній стадії будівництва.

Як інформують в комунальному підприємстві «Київський метрополітен», фахівці обійшли наземну і підземну території станції, перевірили стан готовності об'єкта в цілому і окремих його приміщень і систем.

За результатами обходу проведено засідання, під час якого метробудівці відзвітували про обсяги вже виконаних і ще необхідних для завершення будівництва робіт.

«Готовність висока. У частини несучих конструкцій роботи завершені. Залишилося виконати архітектурні та монтажні роботи, підключити майбутню станцію до зовнішніх мереж - електроживлення, водопроводу, каналізації і т.п. Також було прийнято рішення зробити два вестибюлі замість одного», - зазначив Володимир Петренко, голова правління ПАТ «Київметробуд».

Керівництво метрополітену висловило будівельникам свої зауваження та внесло пропозиції щодо ефективної підготовки станції до відкриття. Зокрема, піднімалися питання настройки освітлення і диспетчерського зв'язку, монтажу ліфтів, постачання турнікетів для другого вестибюля станції тощо.

«Вирішувалися питання спільної роботи з підготовки станції «Іподром» до введення її в експлуатацію. Були розглянуті всі елементи технологічного ланцюга, визначені терміни монтажу і наладки основного обладнання», - зазначив Володимир Федоренко, начальник КП «Київський метрополітен».

Фахівці підприємств спільно розглянули проект з благоустрою наземної території майбутньої станції «Іподром» і внесли свої корективи. Наводити лад на поверхні будівельники почнуть вже з наступного тижня. Усередині ж найближчим часом продовжаться монтажні та оздоблювальні роботи.

Нагадаємо, станція «Іподром» продовжить Куренівсько-Червоноармійську лінію метрополітену у бік Одеської площі. Її відкриття заплановане на кінець жовтня поточного року.

Building.ua


Топ-оголошення

Продаю комнату в коммуне на Сегедской / Армейская
Центр, 17 кв.м, 2/5, 6 500$, Срочная продажа комнаты в коммуне на Сегедской / Армейская, 2/5, дом ...

Кімнати > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продам просторную 2-комнатную квартиру на ул.Пушкинской.
Центр, 2 комнаты, 84/-/18 кв.м, 1/2, 65 000$, РЕДКОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! Продам просторную 2-комнатную ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске, (г, Днепр) -Днепропетровская область --
1грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Одеська обл. > Савранський р-н > Саврань

Здам. 2-к.кв. 5/10, ул.Рабочая.
Робоча вул., 2 кімнати 78/-/- кв.м 5/10, 18 000грн./місяць, Здам. 2-к.кв. 5/10, ул.Рабочая. цеглина, ...

Квартири > Здам > Дніпро > Чечелівський р-н

Аренда дизайн-офиса 80 м2 с мебелью, ул. Тарасовская 16, Центр
Тарасовская ул., 16, 80 кв.м, 1 100$/месяц, ОФИС БЕЗ ОТКЛЮЧЕНИЯ ЭЛЕКТРИЧЕСТВА! - г. Киев, ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Голосіївський р-н