Вся нерухомість > Новини > Інтер'єрний багет
↑ До списку новин

Інтер'єрний багет

3 червня 2011

Інтер'єрний багет - це нове слово в оформленні приміщень - сучасний, має видатні експлуатаційні характеристики та естетичні переваги, він вже встиг завоювати величезну популярність як серед професійних декораторів, так і серед тих, хто шукає найбільш красиве і зручне оформлення для свого офісу чи будинку.

Що являє собою інтер'єрний багет? Виготовляється він з пресованого полістиролу і може мати кілька різних форм:

- Багет-куточок;

- Багет-стельовий плінтус;

- Молдинг з пласкою основою.

За допомогою цього обробного матеріалу створити гармонійний інтер'єр простіше простого - слід зазначити, що випускається інтер'єрний багет серіями, які включають в себе всі можливі його форми, завдяки чому приміщення, оброблене цим багетом, набуває дизайнерську однорідність.

Переваги інтер'єрного багета:

1. Універсальність. Його можна використовувати для обробки квартир, офісів, ресторанів, готелів і ще яких завгодно приміщень.

2. Вологостійкість. Полістирол - матеріал дрібнопористий, він не боїться вологи, і тому інтер'єрний багет також має мізерну гігроскопічність. А це означає, що використовувати його можна навіть у тих приміщеннях, для яких характерний підвищений рівень вологості.

3. Стійкість до негативного впливу зовнішнього середовища. Різкі перепади температур і волога інтер'єрному багету не страшні, а це означає, що його успішно можна застосовувати як для внутрішньої обробки, так і для обробки фасадів будівель.

4. Термін експлуатації цього оздоблювального матеріалу необмежений, обробка цим багетом прослужить так довго, що якщо ви і захочете його змінити, то не через те, що вже  час, а просто тому, що він вам набрид.

5. Цей матеріал легко монтується - достатньо відрізати від багета планку потрібного розміру (цей матеріал легко переносить різання, не тріскається і не псується), і її відразу можна монтувати на попередньо підготовлену стіну («садиться» багет на монтажний клей «рідкі цвяхи»).

6. Різноманітність варіантів. Інтер'єрний багет випускається у величезному асортименті варіантів, завдяки чому підібрати найбільш оптимальний варіант оформлення не буде складно. Найбільшою популярністю користується багет з фарбуванням під дерево, золото, срібло - він дозволяє створювати елітні інтер'єри, які виглядають дуже дорого і благородно.

7. Простий догляд. Багет всього-то й потрібно, що час від часу протирати вологою ганчіркою або зрідка проходитися по ньому пилососом. Цього необтяжливого догляду цілком достатньо для того, щоб багет завжди був як новенький.

Для монтажу багета ніякої особливої ​​підготовки поверхні не потрібно, достатньо щоб вона була чистою і рівною. Є тільки одне обмеження - інтер'єрний багет не варто клеїти на шпалери. Сам багет ніякої післямонтажной обробки теж не вимагає - його не потрібно покривати лаком, фарбувати або наносити позолоту, він відразу ж готовий до подальшої експлуатації. Якщо ж після клеєння ви виявили, що якийсь стик вийшов непривабливим і неакуратним, то достатньо пройтися затіркою по шву, і цей недолік буде виправлений.

Інтер'єрний багет - це швидкий та зручний спосіб оформлення інтер'єру - з його допомогою фінішна обробка здійснюється в рекордно короткі терміни, а результат буде радувати око роками і десятиліттями.

Chaoslend.ru


Топ-оголошення

Троицкая/Екатерининская: продам уютную квартиру в самом центре города!
Центр, Троицкая ул., 44, 2 комнаты, 55/37/13 кв.м, 1/3, 37 000$, Троицкая / Екатерининская, 1/3 эт., ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Дом под Киевом
Святошин, 2 кімнати, 18 кв.м, 9 соток, 18 500$, Пропоную Будинок під Києвом у спокійному місці, де ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київ > Святошинський р-н

Топ-оголошення

ТЕРМІНОВО!!! Продається 2-х. кімнатна квартира в центрі міста Біла Церква
Лермонтова, 19, 2 кімнати, 45/32/6 кв.м, 2/2, 30 500$, ТЕРМІНОВО!!! Продається 2-х. кімнатна квартира ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > Біла Церква

Продам. 3-к.кв. 1/3, Баржом, ул.Мольера
Мольєра вул., 3 кімнати, 67/-/- кв.м, 1/3, 33 000$, Продам. 3-к.кв. 1/3, Баржом, ул.Мольера. Кирпич, ...

Квартири > Продам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Ділянка під забудову Шкарівка 20 сот
20 соток, 20 000$, Продаю ділянку, власник без посередників. В селі Шкарівка 20 сотих. Цільове ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > Шкарівка