Вся нерухомість > Новини > У «Новопечерських Липках» стартували продажі нового будинку
↑ До списку новин

У «Новопечерських Липках» стартували продажі нового будинку

20 червня 2013

Компанія UDP приступила до реалізації нового багатоквартирного будинку, який є продовженням житлового кварталу «Новопечерські Липки», розташованого в Печерському районі столиці.

31-поверховий будинок на 200 квартир, загальною площею 22 584 м2, є довгоочікуваним як за якісними, так і за ціновими характеристиками.

Тільки в перший день старту продажів - 10 червня, - у будинку було заброньовано понад 50% реалізованих квартир, що свідчить про довіру покупців до компанії UDP, бажання проживати в дійсно якісному і продуманому до дрібниць комплексі з розвиненою інфраструктурою.

«Багато покупців на власному прикладі знають, що нерухомість в кварталі «Новопечерські Липки» має високу ліквідність, яка досягає 30-36%. Якщо на старті продажів вартість 1 м2 становить 16-18 тис. грн., то на етапі введення будинку в експлуатацію - вже 25-28 тис. грн. за м2. На сьогоднішній день жоден з існуючих фінансових інструментів не дозволить так зберегти і примножити кошти», - підкреслює керівник служби продажу ЖК «Новопечерські Липки» Віталій Медніков.

Крім того, інтерес покупців до нового будинку в кварталі обумовлений і запропонованими новими якісними планувальними рішеннями, європейським підходом до зонування квартирного простору і функціональності житлових зон.

За словами Віталія Меднікова, вже зараз очевидно, що раннє відкриття продажів в новому будинку ЖК «Новопечерські Липки» - це стратегічно правильне рішення, яке дозволяє покупцям придбати нове житло за вигідною ціною - від 16 тис. грн. за м2, а компанії зайняти ще більшу частку серед гравців ринку первинної нерухомості.

При цьому, для зручності покупців, на літній період у кварталі розроблені нові акційні програми з придбання квартир в розстрочку.

Так, з червня по вересень 2013 року покупці можуть скористатися безпроцентною розстрочкою, заплативши перший внесок 50%, а решту виплачувати рівними частинами помісячно / поквартально протягом 2-х років з можливістю дострокового погашення. Або скористатися програмою «50 на 50», при якій покупець спочатку вносить 50% від вартості житла, а решту 50% оплачує вже після введення об'єкта в експлуатацію.

Завершити будівництво нового будинку (№ 5) у компанії UDP планують у II кварталі 2015

Довідка:

Житловий будинок (проектний № 5), розміщений на ділянці 1,13 га, загальна площа - близько 34 980 кв. м., площа нежитлових приміщень - 1336 м2, площа квартир - 22584 м2, кількість квартир - 200, поверховість - 31.

Domik.net-нерухомість


Топ-оголошення

Продаж приміщення біля метро Святошино.
Святошино, Депутатська вул. 3, 47 кв.м 55 000$, Продаж приміщення н/ф, 1 поверх, окремий вхід, 2 ...

Сфера обслуговування > Продам > Київ > Святошинський р-н

Задається офісне приміщення 1000 кв.м. класу "А" в престижному бізнес-центрі Дніпропетровська.
Барикадна вул., 1000 кв.м, 250 грн./кв.м/місяць, Задається офісне приміщення 1000 кв.м. класу "А" в ...

Офісні приміщення > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Топ-оголошення

Продам стоматологический кабинет в Днепродзержинске
проспект конституции, 26, 2 кімнати, 57/32/8 кв.м, 1/3, 40 000$, Продам стоматологический кабинет ...

Квартири > Продам > Дніпропетровська обл. > Кам'янське (Дніпродзержинськ)

Продам 1 комнатную квартиру в жк 54-я Жемчужина, ул. Ак. Сахарова, 4/25, 47 кв.м.
Котовского, Сахарова ул., 1 комната, 47/-/- кв.м, 4/25, 38 000$, Продам 1 комнатную квартиру в жк ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Ірпінь, оренда комерційного приміщення
Полтавська, 40 кв.м, 4 500грн/місяць, Ірпінь, вул Полтавська, довгострокова оренда комерційного ...

Офісні приміщення > Здам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Ірпінь